viernes, 13 de enero de 2017

LA PRÈVIA de la JORNADA 12a de #CopaCatBQ PARTITS DESTACATS Vic vs Granollers, Sant Quirze vs Sant Gervasi al GR1 i Salou vs Roser i Sant Boi vs Lluisos al Gr2


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 12a.

14-15 Gener.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Vics vs Artés.
  • Sant Quirze vs Sant Gervasi



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus
C.N SABADELL

CB. SANTA COLOMA


Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

MATARO PARC BOET


Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.B. ARTES



Diss.
19.45
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
CB GRANOLLERS



Diu.
17.00
Gimnas Municipal
SANT QUIRZE B.C.

SANT GERVASI



Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diu.
19.30
CP. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
C.B. SANT NARCIS




Partits per demà dissabte:

  • A la Sabadell el Natació en zona compromesa buscarà la victòria davant del  Santa Coloma els visitants amb molt bona dinàmica ja son al sisè lloc i voldràn mantenir la seva bona dinàmica.  NOMS PROPIS Jonathan Ramírez i Alex López..

  • A la Plana el Badalonés rebrà la visita d’un dels “gallets” de la competició el Boet, els de Mataró buscaràn un nou triomf per poder seguir l’estela del líder. NOMS PROPIS  Ferrán Valle i Marc Rubio.

  • A Sant Cugat la Uesc  a dues victòries del Play Off s’enfrontarà amb l’Artés, segon classificat, els locals es volen apropar a la paret noble i els artesencs mantenir els seu lloc de privilegi.  NOMS PROPIS  Robert Cosials i Pepo Burgués.

  • A Vic, en un dels partits de jornada els locals en quart lloc rebràn la visita del Granollers, en aquests moments cinquens i lluitant també per entrar en places de Play Off. NOMS PROPIS  Julià Garrote i Carles Homs.



Partit per diumenge:

  • Derbi vallesà a Sant Quirze entre els locals i el Sant Gervasi, en plena lluita uns per allunyar-se del descens i els altres per sortir-ne. NOMS PROPIS  David Ayuso i Ian Carter.

  • A Sabadell la Pia, amb dos triomfs, i la Bisbal, amb tres, amb l’objectiu compartit de guanyar per allunyar-se de la zona de conflicte. NOMS PROPIS  Josele Piñero i Marc Nieto.

  • A Badalona el líder Sant Josep, rebrà la visita del Sant Narcís, els locals volen mantenir tan preuada plaça i els visitants fer un pas endavant. NOMS PROPIS Pedro Cuesta i Gerard Ballel.

Grup 2.
· PARTIT AMB TV  Collblanc vs Alpicat.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Salou vs Roser.
· Sant Boi vs Lluisos.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.05
TV
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

C.B. ALPICAT


Diss.
18.30
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL



Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
CAMPING BIANYA EL ROSER




Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
LLUISOS DE GRACIA


Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

TENEA CB. ESPARREGUERA



Diu.
19.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
SESE



Partits per demà dissabte:

  • Amb la TV en directe des de l’Hospitalet el Collblanc, que no va poder augmentar el seu nombre de triomfs en el partit ajornat en el seu dia i jugat el passat diumenge, rebrà als lleidatans de l’Alpicat situats a la classificació immediatament després dels locals. NOM PROPIS  Marc Subirats i Víctor Vinos.

  • a Torreforta els locals segur que es voldran sobreposar a l’ensopegada de la passada jornada, per no perdre de vista els primers llocs i el Viladecans, to i la millora en els darrers partits, esperen l’anhelat segon triomf. NOMS PROPIS  Antonhy Trautman i Albert Meri.


Partits per diumenge:

·         En un dels partits de la jornada el duel entre el Salou i el Roser, segon i tercer classificat, separats per una sola victòria, els locals volen mantenir el seu lloc per tenir opcions d’arribar al liderat i els barcelonins per conquerir el segon lloc. NOMS PROPIS  Alan Crabtree i Xavi Assalit.

·         A Sant Boi els locals i els Lluisos, s’enfrontaran el l’altre partit de la jornada en la lluita per sortir de la zona compromesa amb dos equips amb tres victòries. NOMS PROPIS  Raül Fernández i Oriol Pla.

  • A Tortosa els Cantaires que venen de perdre en el derbi tarragoní tindran davant a l’Esparreguera, un líder que se sent amenaçat pels seus perseguidors. NOMS PROPIS Jon Kindred i Dani Fontanals.

·         A la  Ciutadella el Ciutat Vella després del pas endavant amb la victòria en el partit ajornat voldrán confirmar sensacions davant d’un Reus, que vol sortir de la zona compromesa. NOMS PROPIS Toni Roure i O. Penas.

·         Al Puigvert el Castellar buscarà la tercera victòria per allunyar-se del descens davant un Sese que lluita pels primers llocs. NOMS PROPIS Marc Algar i Guillem Andreu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario