domingo, 15 de enero de 2017

PARTITS DE DISSABTE a #CopaCatBQ En la lluita pel PLay Off victòries de VIC, UESC i SANTACO (GR1) Pas endavant de COLLBLANC I TORREFORTA (GR2)



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA i PARTITS DE DISSABTE
JORNADA 12a.

14-15 Gener.
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Sant Quirze vs Sant Gervasi
  • En el duel directe a la part alta Vic supera Granollers.
  • Uesc s’apropa al Play Off superant Artés, que perd el segon lloc.
  • “Santaco” segueix el seu camí cap amunt
  • Suspès el Badalones vs Boet



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus
C.N SABADELL

CB. SANTA COLOMA
61
68

Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

MATARO PARC BOET
Suspès

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.B. ARTES

85
70

Diss.
19.45
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
CB GRANOLLERS

81
71

Diu.
17.00
Gimnas Municipal
SANT QUIRZE B.C.

SANT GERVASI



Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diu.
19.30
CP. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
C.B. SANT NARCIS




Partits de dissabte:

  • 61-68: A la Sabadell el Natació en zona compromesa buscava la victòria davant del  Santa Coloma els visitants amb molt bona dinàmica ja eren al sisè lloc i voldrien mantenir la seva bona dinàmica. Victòria visitant que entra a la lluita pel Play Off.

  • SUSPÈS: A la Plana el Badalonés rebia la visita d’un dels “gallets” de la competició el Boet, els de Mataró buscaven un nou triomf per poder seguir l’estela del líder.  Problemes elèctrics vàren impedir la disputa del partit.

  • 85-70: A Sant Cugat la Uesc  a dues victòries del Play Off s’enfrontarà amb l’Artés, segon classificat, els locals es volen apropar a la pare noble i els artesencs mantenir els seu lloc de privilegi, clara victòria dels vallessans que es situen a una victòria del Play Off, en detriment dels visitants que perden el segon lloc.

  • 81-71: A Vic, en un dels partits de jornada els locals en quart lloc rebien la visita del Granollers, en aquests moments cinquens i lluitant també per entrar en places de Play Off. Victòria local que deixa als visitants allunyats en una victòria del quart lloc.



Partit per avui diumenge:

  • Derbi vallesà a Sant Quirze entre els locals i el Sant Gervasi, en plena lluita uns per allunyar-se del descens i els altres per sortir-ne. NOMS PROPIS  David Ayuso i Ian Carter.

  • A Sabadell la Pia, amb dos triomfs, i la Bisbal, amb tres, amb l’objectiu compartit de guanyar per allunyar-se de la zona de conflicte. NOMS PROPIS  Josele Piñero i Marc Nieto.

  • A Badalona el líder Sant Josep, rebrà la visita del Sant Narcís, els locals volen mantenir tan preuada plaça i els visitants fer un pas endavant. NOMS PROPIS Pedro Cuesta i Gerard Ballel.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Salou vs Roser.
· Sant Boi vs Lluisos.
· Pas endavant de Collblanc i Torreforta.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.05
TV
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

C.B. ALPICAT
62
60

Diss.
18.30
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

90
77

Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
CAMPING BIANYA EL ROSER




Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
LLUISOS DE GRACIA


Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

TENEA CB. ESPARREGUERA



Diu.
19.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
SESE



Partits de dissabte:

  • 62-60: Amb la TV en directe a l’Hospitalet el Collblanc, que no va poder augmentar el seu nombre de triomfs en el partit ajornat en el seu dia i jugat el passat diumenge, rebià als lleidatans de l’Alpicat situats a la classificació immediatament després dels locals, victòria local en la seva lluita per apropar-se a la part alta.

  • 90-77: a Torreforta els locals es volien sobreposar a l’ensopegada de la passada jornada, per no perdre de vista els primers llocs i el Viladecans, to i la millora en els darrers partits, esperaven l’anhelat segon triomf.  Victòria local que confirma les seves aspiracions.


Partits per avui diumenge:

·         En un dels partits de la jornada el duel entre el Salou i el Roser, segon i tercer classificat, separats per una sola victòria, els locals volen mantenir el seu lloc per tenir opcions d’arribar al liderat i els barcelonins per conquerir el segon lloc. NOMS PROPIS  Alan Crabtree i Xavi Assalit.

·         A Sant Boi els locals i els Lluisos, s’enfrontaran el l’altre partit de la jornada en la lluita per sortir de la zona compromesa amb dos equips amb tres victòries. NOMS PROPIS  Raül Fernández i Oriol Pla.

  • A Tortosa els Cantaires que venen de perdre en el derbi tarragoní tindran davant a l’Esparreguera, un líder que se sent amenaçat pels seus perseguidors. NOMS PROPIS Jon Kindred i Dani Fontanals.

·         A la  Ciutadella el Ciutat Vella després del pas endavant amb la victòria en el partit ajornat voldrán confirmar sensacions davant d’un Reus, que vol sortir de la zona compromesa. NOMS PROPIS Toni Roure i O. Penas.

·         Al Puigvert el Castellar buscarà la tercera victòria per allunyar-se del descens davant un Sese que lluita pels primers llocs. NOMS PROPIS Marc Algar i Guillem Andreu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario