domingo, 22 de enero de 2017

PARTITS DE DISSABTE A #Copa CatBQ GR1 Play Off victòries de Sant Josep i Vic i ara també Santa Coloma al GR2 Esparreguera i Salo segueixen a dalt victòries importants de Reus i Lluisos



COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 13a.

21-22 Gener.
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Sant Gervasi vs CN Sabadell.
  • Sant Josep i Vic guanyen a rivals directes
  • Santa Coloma entra en la lluita pel Play Off..




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

A.E. BADALONES

60
79

Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
63
65

Diss.
18.00
SaCosta
C.B. SANT NARCIS
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

74
67

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
87
94

Diss.
20.15
Joan del Morakl
CB. SANTA COLOMA

U.E. SANT CUGAT

73
62

Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI
C.N SABADELL


Diu.
19.30
EWusebi Millán
MATARO PARC BOET
SANT QUIRZE B.C.





Partits de dissabte:

  • 60-79: A la Bisbal els locals i el Badalonés s’enfrontaben en un partit on ambdós equips volien marcar distancies amb la zona de conflicte, victòria pels de Badalona que vàren superar amn un millor joc als del Empordà.

  • 63-65: A Granollers els locals, que necessitaven la victòria per no allunyar-se de la zona noble rebien la visita del líder Sant Josep, que volia mantenir la seva bona dinàmica, ajustada victòria visitant a la pista d’un rival directe.

  • 74-67: Al Palau Sacosta el Sant Narcís que volia augmentar les distancies amb la part baixa rebia precisament al Bàsquet Pia, els de Sabadell es volen allunyar del descens, victòria del gironins que aconsegueixen la cinquena.

  • 87-94: A Artés, un dels partits de la jornada, el derbi de la Catalunya central entre els locals i el Vic, era un enfrontament directe entre el segon i tercer classificats ambdós amb nou victòries, victòria visitant de doble valor pel que representa per si mateixa i a la vegada evita que sumi l’adversari.



  • 73-62: A Santa Coloma duel directe d’aspirats al Play Off, ambdós amb vuit victòries a una del quart lloc, victòria dels locals que els porta directament a la lluita per les primeres places, superant als vallessans.

Partits per avui diumenge:

  • A Mollet l’altre partit de la jornada entre els dos últims classificats Sant Gervasi vs Natació Sabadell, els locals volen sortir del descens i els visitants allunyar-se. NOMS PROPIS  Ian Carter i Jonathan Ramírez.

  • A Mataró el Boet, que s’ha allunyat del liderat pel partit ajornat rebrà al Sant Quirze que vol allunyar-se del descens. NOMS PROPIS Marc Rubio i Gonzalo Baltà.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Roser vs Sant Boi
· Sese vs Collblanc.
· Esparreguera i Salou segueixen amb pas ferm.
· Pas endavant de Lluisos i Reus



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B CIUTAT VELLA

82
60

Diss.
19.00
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
49
74

Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
A.D. TORREFORTA



80
71

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
C.B. CASTELLAR
66
51

Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.15
Virrei Amat
SESE
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
19.30
Toni Roure
C.B. ALPICAT
C.B. CANTAIRES TORTOSA




Partits de dissabte:

  • Dos partits catalogats de la jornada ja que dos dels equips ostenten la condició de co-liders Esparreguera va superar a un rival perillós com Ciutat Vella (82-60)  i per altre banda Salou també va superar clarament a domicili al darrer classificat Viladecans (49-74).

  • 80-71: A Reus, derbi tarragoní el Ploms Salle, que venia de guanyar al Ciutat Vella rebia a un dels aspirants a la part alta el Torreforta, victòria local que allunya als del Baix Camp de la zona complicada..

  • 66-51: A Gracia enfrontament entre Lluisos i Castellar, els locals lluitant per allunyar-se de la zona perillosa i els vallessans per enganxar-se a la salvació, victòria local i cinquena de la temporada davant un Castellar que no acaba de sortir de la zona de descens.


Partits per avui diumenge:

·         Dos partits catalogats de la jornada ja que dos dels equips ostenten la condició de co-liders  Roser rebrà la visita d’un Sant Boi, que vol sortir de la zona de conflicte , NOMS PROPIS  Joan Gavaldà i Raül Fernández i el Sese rebrà la visita d’un dels aspirants Collblanc NOMS PROPIS Gonzalo Vàzquez i Marc Subirats 


·         A Lleida l’Alpicat es voldrà refer de l’ensopegada de la darrera jornada davant d’un altre dels aspirants Cantaires. NOMS PROPIS  Oriol Balcells i Sergi Domènech.




No hay comentarios:

Publicar un comentario