jueves, 26 de enero de 2017

JORNADA 13A #LigaEba GR C/A Menorca segueix liderant la classificació • Martorell i Calvia continuen amb pas ferm, • Collblanc es situa enquart lloc. GR C/B • Quart, Pardinyes i Mollet mantenen posicions. • Ubsa, Barberà i Palma, comparteixen la quarta plaça.

• Collblanc es situa enquart lloc.
  • Victòries de Salt, Jac i Barna per mirar cap amunt.

100

• 75-77: EL “BARNA” AGUANTA LA REMUNTADA I SUPERA AL “SANFE” A LA PRORROGA.
El Santfeliuenc rebia la visita del Grup Barna, dos equips que venien de guanyar, sobre tot els primers de manera espectacular, una victòria per mirar cap amunt per ambdós equips, era l’objectiu, fins al descans domini dels del Clot, però els locals vàren reaccionar a temps per forçar la prorroga, però en el temps extra la victòria fou pels barcelonins. Jugador destacat Xavier Guirao 23 punts d’anotació i 24 de valoració.

• 71-80: ELS GIRONINS MIREN CAP AMUNT AMB UNA VICTÒRIA DE PRESTIGI.
Cornellà vs Salt, un dels partits de la jornada, separats per una sola victòria els locals no es volien allunyar de la part alta i gran remuntada del gironins que ja tenen lluny la zona de descens, partit molt igualat durant el temps reglamentari i aquest equilibri es va trencar a favor dels saltencs a la prorroga 9-13. Jugadors destacats els visitants Genis Bover 25 punts d’anotació i Xavier Torrent 31 de valoració.

• 60-76: VICTÒRIA VISITANT QUE ELS PORTA AL QUART LLOC.
L’altre partit de la jornada Arenys vs Collblanc, dos equips  amb set victòries en la lluita per la quarta plaça, el guanyador faria un pas important i la victòria va caure del cantó dels de l’Hospitalet en un partit on vàren superar als maresmencs amb claredat a domicili,  al descans 22-30 i a la represa lluny de la reacció local va venir la confirmació del domini riberenc, amb destacada actuació tot i la derrota del local Pau Ruzafa 28 punts d’anotació i 31 de valoració.

• 67-95: ELS VISITANTS NO DONAREN OPCIÓ ALS LOCALS AMB UNA EXHIBICIÓ ANOTADORA.
A Miralbueno enfrontament desigual aparentment entre Olivar penúltim i Martorell segon, la victòria era important per ambdós, per objectius ben diferents, el partit va estar dominat en tot moment pels visitants, al descans 23-36, però al tercer quart un espectacular (21-38) va acabar de sentenciar el partit, tot i la gran actuació del local Jaime Pradilla 23 punts d’anotació i 36 de valoració.

• 82-60: EL LÍDER MANTÉ EL SEU NIVELL SUPERANT CLARAMENT A ALS DEL MARESME.
A Sant Lluis el Menorca necessitava  una victòria per mantenir el liderat i Mataró amb la moral molt recuperada guanyador l’anterior jornada després de molts partits, buscaria la sorpresa, clara victòria local en un partit que al descans ja dominaven 47-32 i que acabaren de resoldre al tercer quart ampliant el seu avantatge, amb destacada actuació dels seus jugadors Daniel Garcia 19 punts d’anotació i Àngel Piedra 21 de valoració.

• 84-69: ELS DE SANTS DOMINEN AMB CLAREDAT I NO DONEN OPCIONS ALS VALLESSANS.
A l’Espanya Industrial el Jac Sants decidit ha apropar-se a la zona alta rebia la visita del Castellbisbal que volia mantenir el cinquè lloc, victòria local amb un clar domini en que no donaren opcions als visitants, tot i que aquests retallaren les diferencies en el darrer quart, amb aquest resultat els locals es menten en desè lloc i els visitants perden un lloc i ara son sisens,  amb destacada actuació del visitant Roger Guardia 18 punts d’anotació i 22 de valoració

• 87-100: EL JOC “CORAL” DELS DE SANTA PONSA SUPERA CLARAMENT ALS SABADELLENCS.

A Sabadell difícil papereta pel Sant Nicolau que rebia la visita del Calvià, que volia recuperar el terreny perdut i els locals necessitaven guanyar per allunyar-se del descens, victòria visitant que es va gestar a la segona part, ja que inicialment el partit va estar igualat, mentres els locals vàren aguantar el ritme anotador dels illencs en el moment en que no varen poder seguir anotant els visitants marxaren en el marcador, el millor dels visitants va ser la destacada actuació, com a conjunt, sobre tot de tres jugadors Torres, Morales i Garcia amb 24 punts d’anotació cadascun d’ells, tot i que el màxim anotador va ser el pivot local Larry Ewulu amb 25 punts i 28 de valoració..

Grup C-B.

• Quart, Pardinyes i Mollet mantenen posicions.
  • Ubsa, Barberà i Palma, comparteixen la quarta plaça.

A.E. MURO BASKET ACADEMY

• 54-62: A LA SEGONA PART ELS VISITANTS DECIDIREN LA SORT DEL PARTIT A FAVOR SEU.
A Sitges els locals, en penúltim lloc rebien El Masnou, situat a la zona tranquil·la de la taula i volien mirar cap amunt i els locals necessitaven el triomf per allunyar-se del descens. Victòria visitant en un partit on la reacció local al segon quart no va tenir continuïtat i va permetre la victòria dels del Maresme, amb destacada actuació dels seus jugadors Jordi Ramón 22 punts d’anotació i Gerard Gonzalvez 27 de valoració.

• 85-65: ELS VALLESSANS VÀREN  DOMINAR EL PARTIT, HI ES MANTENEN EN TERCER LLOC.
A Mollet els locals que ja es troben en plena lluita pels primers llocs hi es volien mantenir en aquesta situació, sinó millorar-la i l’Igualada en plena recuperació volia continuar la dinàmica guanyadora, victòria vallessana en un partit on el seu domini queda reflectit en el resultat final superant a l’equip de l’Anoia, llevat de la reacció visitant en els últims minuts. Destacada actuació dels jugadors locals Nil Baqués 19 punts d’anotació i Ramón Espuña i Roger Vilanova, ambdós 19 de valoració i finalment també mateixa valoració pel visitant Miguel Àngel García.

• 96-60: NOVA EXHIBICIÓ ANOTADORA DELS ADRIANENCS.
A Sant Adrià dos vells coneguts de Copa, l’Ubsa que esta fent una gran temporada, cinquè classificat,  i el Cerdanyola que ja ha superat amb èxit el seu període d’adaptació. Nova exhibició anotadora dels locals superant amb escreix als vallessans, deixant palès que amb partits amb alta anotació els de Sant Adrià son difícils de batre, ja que si no era prou clar el domini local altres primers quart el 25-7, del darrer parcial, es del tot aclaridor, amb destacada actuació del local Francesc Pascal 19 punts d’anotació i el visitant Genis Tena 21 de valoració.

• 93-75:  EL LÍDER SEGUEIX SUMANT VICTÒRIES I VAN SIS DE CONSECUTIVES.
A Quart el líder  buscava una nova victòria per seguir comandant la classificació i davant tenia un Valls que de moment s’ha allunyat del perill, en zona tranquil·la, amplia victòria dels gironins que no han donat opció als rivals, en un partit on al descans els gironins ja manaven 42-30, a la represa han continuat augmentant les diferencies, amb destacada actuació en anotació, ambdós amb 19 punts el local Albert Masllorens i el visitant Alejandro Alba i el també local Jensen Kanis 32 de valoració

• 64-63: LA DECISIÓ EN EL DARRER SEGON AMB REMUNTADA INCLOSA PER  PART LOCAL.
A Palma el partit de la jornada entre els locals, en sisè lloc i el Barberà, quart, els vallessans volien seguir en el seu bon moment i els mallorquins, necessitaven trencar la tònica negativa per poder lluitar pels primers llocs. Victòria local “inextremis” després d’una primera part de clar domini visitant 17-38, però a la represa el 27-11, del tercer quart ha tornat ha posar dintre del partit a l’equip de Palma i tot s’ha decidit en els darrers instants, amb destacada actuació dels seus jugadors Alberto García 18 punts d’anotació i Gabriel Serra 26 de valoració.

• 66-79: EL LLEIDATANES NO AFLUIXEN I MANTENEN EL CO-LIDERAT.
A Castelldefels els locals amb zona compromesa rebien la visita del co-lider Pardinyes, els lleidatans a la recerca d’una altre victòria per seguir en la seva lluita pel primer lloc, victòria local fonamentada amb un espectacular segon quart 8-23, de manera que els visitants han mantingut diferència i s’han apuntat una altre victòria, amb destacada actuació del seu jugador Xavier Mendiburu 23 punts d’anotació i 27 de valoració.