viernes, 27 de enero de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 14a #CopaCatBQ Gr.1 PARTITS DE LA JORNADA Sant Narcis. vs Badalonés. Artés vs Sant Josep GR.2 Sese vs Cantaires. · Reus vs Salou (TV)



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 14a.

28-29 Gener.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Sant Narcis. vs Badalonés.
  • Artés vs Sant Josep




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

SANT QUIRZE B.C.



Diss.
16.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

U.E. SANT CUGAT



Diss.
18.00
SaCosta
C.B. SANT NARCIS
A.E. BADALONES



Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST


Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI

CB. SANTA COLOMA



Diu.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP



Diu.
19.30
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
C.N SABADELL




Partits per avui dissabte:

  • A la Bisbal els locals  i el Sant Quirze s’enfrontaràn en un partit on ambdós equips volen marcar distancies amb la zona de conflicte, separats per una sola victòria, per tant el guanyador marcarà distàncies a la zona baixa.  NOMS PROPIS  Marc Nieto i Ricardo Baltà.

  • A Vic els locals, en segon lloc de la classificació rebràn la visita de la Uesc, els locals volen seguir a la part alta i els vallessans tenen una oportunitat d’apropar-si. NOMS PROPIS  Julià Garrote i Robert Cosials.

  • Al Palau Sacosta el Sant Narcís s’enfrontarà al Badalonés, en un dels partits de la jornada, separats per una sola victòria i un lloc a la taula classificatòria, el guanyador farà un pas important, i consolidarà el triomf de l’anterior jornada.  NOMS PROPIS  Gerard Ballell i Eric Balagué.

  • A Artés, un altre dels partits de la jornada, els locals rebràn la visita del líder Sant Josep i necessiten una victòria per no allunyar-se dels llocs de Play Off i els visitants per mantenir el seu avantatge com a capdavanter. NOMS PROPIS  Oriol Sensat i Antonio Ruiz .


Partits per demà diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi després de la victòria que li ha permès sortir del descens rebrà a un dels equips mes en forma com Santa Coloma, decidit ha lluitar per la zona noble.  NOMS PROPIS  Ian Carter i Alex López.

  • A Granollers derbi vallesà entre els locals i Bàsquet Pia els locals que volen seguir de prop als primers classificats i els sabadellencs per allunyar-se del descens. NOMS PROPIS  Carles Homs i Josele Piñero.

  • A Mataró el Boet, rep la visita del “nou” cuer de la categoria el Natació Sabadell, que buscarà una victòria per sortit de tràngol el mes aviat possible. NOMS PROPIS Marc Rubio i Jonathan Ramírez.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Sese vs Cantaires.
· Reus vs Salou (TV)


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
C.B. CASTELLAR C.B



Diss.
TV
18.05
Joan Sirolla

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


Diss.
18.00
Virrei Amat
SESE
C.B. CANTAIRES TORTOSA


Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
A.D. TORREFORTA


Diu.
12.00
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
BASQUET SANT BOI


Diu.
12.30
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER
LLUISOS DE GRACIA


Diu.
19.30
Toni Roure
C.B. ALPICAT

CIUTAT VELLA



Partits per avui dissabte:

  • A l’Hospitalet s’enfrontaràn el Collblanc i el Castellar, els locals tenen una doble jornada ja que primer tenen aquest partit contra els vallessans, que a ben segur plantaran cara per tal d’intentar aconseguir una victòria per allunyar-se del descens i demà els locals rebràn al Reus en partit ajornat en el cas d’una doble victòria donarien un pas important cap als primers llocs, NOMS PROPIS Ramón José Melgarejo i Marc Algar.

  • En partit televisat el derbi tarragoní i uns dels partits de la jornada entre el Ploms Salle Reus i el Salou, el primers es troben en una situació de mirar cap amunt, en cas de victòria, o cap avall en cas de derrota i el visitants en un moment espectacular després d’una gran primera volta. NOMS PROPIS Antonio Martínez i Alberto Bayod.

  • En l’altre partit de la jornada Sese vs Cantaires, els locals lluitaran per una victòria per mantenir-se en el co-liderat i els visitants que venen de guanyar a llegida poder-se apropar a la part alta. NOMS PROPIS Aitor Andrés i John Kindred.

  • A Esparreguera els locals rebràn la visita del Torreforta també un altre enfrontament entre un dels co-liders, els locals, i un aspirant a estar a la part alta, el visitants, aquests darrers s’han allunyat tres victòries de la part alta i s’hi volen apropar NOMS PROPIS  Daniel Fontanals i Devon Dorsey.

Partits per demà diumenge:

·         A Viladecans els locals, en descens, rebràn al Sant Boi, també en zona perillosa, oportunitat pels locals per poder fer un pas endavant per tenir opcions de sortir del darrer lloc i els visitants per no entrar en la lluita pel descens directe NOMS PROPIS  Albert Meri i Raül Fernández

·         Derbi barceloní entre dos històrics del bàsquet de la cuitat comptal Roser vs Lluisos, els locals co-liders i volen mantenir la seva posició i els de Gracia per allunyar-se dels llocs de Play Out. NOMS PROPIS  Joan Gavaldà i Marcos Abrines.


·         A les terres de Lleida l’Alpicat rebrà el Ciutat Vella, els locals la victòria els permetria posar distància amb la zona compromesa i el visitants apropar-se a la part alta. NOMS PROPIS Víctor Vinos i José Antonio Bernuz.


No hay comentarios:

Publicar un comentario