viernes, 9 de enero de 2015

BASQUET. COPA LA PREVIA DE LA JORNADA 14.


                          LA PRÈVIA DE LA JORNADA 14.           
                                                              
                                   REGAL COPA CATALUNYA.



PARTITS PER  DISSABTE.

16.00 H. LA SALLE MANRESA- ONE CESET GIRONA
A Manresa es preveu un partit disputat on els locals vinguts a més en els darrers partits i després de la seva victòria a Mollet s’enfrontaran als de Santa Eugènia, que sortiran disposats a guanyar per seguir a dalt i no perdre vista els llocs capdavanters

18.00 H. - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA - CE. ONYAR
Els locals després de la serva inesperada ensopegada a Granollers, voldran redreçar el rumb davant d’un Onyar que després de molts partits sense guanyar ja està immers en la zona perillosa.

18.15 H. LA LLOSA ARTES – CB. CASTELLAR
Un Artés en gran forma, després de guanyar a Girona, buscarà consolidar posicions davant d’un Castellar, que tot i guanyar a l’Uesc, necessita un triomf per deixar la zona perillosa.

19.15 H.  AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC.
El brillant campió de Copa Federació buscarà una nova victòria davant d’un Vic en situació delicada, de la qual intentarà sortir.

19.15 H. UE. SANTCUGAT - NETSPORT EL MASNOU
Partit clau per el Sant Cugat que buscarà no despenjar-se encara més, dels llocs de privilegi, davant tindrà al líder, que veurem com li ha sentat l’ensopegada a la Copa Federació.

19.15 H. RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET- C.B. TANINO CERDANYOLA
Els locals es voldrán recuperar de l’ensopegada com a locals del darrer partit davant d’un Cerdanyola, amb dinàmica guanyadora i que segur que posarà los coses difícils.

19.45 H. CN. SABADELL – CB. GRANOLLERS.
Partit vital per els de Sabadell, ja que una nova ensopegada els enfonsaria encara més a la taula classificatòria, per la seva part Granollers intentarà consolidar les posicions conquerides darrerament.

PARTITS PER DIUMENGE

18.30 BARICENTRO BARBERA – PLATGES DE MATARÓ
Partit important entre dos equips de la zona noble de la taula classificatòria i que ambdós venen d’una victòria a l’anterior jornada, els locals son segons i els visitants estan situats a una sola victòria del vallessans, per tant el guanyador donarà un salt de qualitat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario