martes, 13 de enero de 2015

JORNADA 10 LLIGA EBA. ELS FAVORITS COMPLEIXEN EL PRONOSTIC

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 10.

En aquesta jornada els set primers classificats han superats al seus respectius rivals, així doncs, la competició segueix igual que la jornada anterior, ja que han augmentat les diferències entre els que lluiten per els primers llocs i els que ho fan per sortir de la zona perillosa.

C.B. L’HOSPITALET, 80 - B.C.  MARTORELL SOLIVIN , 66
Els riberencs varen tenir més dificultats de les previstes per superar a un dels darrers classificats, que va plantar cara durant els tres primers quarts, 21-21, 12-10 i 21-20, trobant molt a faltar al seu canoner Díaz Morera i no fou fins al darrer parcial en que una anotació de 26 punts ja no va tenir la resposta suficient per part visitant (15 punts). Fetque permet als locals situar-se a una sola victòria del segon lloc i als  visitants seguir compartint la zona de perill. Destacats per part local Solé amb 21 punts i 18 de valoració, Bayo 19 i 23 i Gómez 10 i 19 i per part visitant Morales 16 i 23 i Balboa 8 i 20.

C.B. SANTFELIUENC, 65 - SABADELL SANT NICOLAU, 72.
A la prèvia als micròfons de Ràdio Sabadell, el tècnic visitant ja avisava de la dificultat del partit hi així fou, ja que tot i que al descans els de Sabadell guanyaven 29-31, el partit no el tenien controlat i amb un esplèndid joc dels locals, aquests amb un parcial de 29-11, posaven al segon classificat contra les cordes i es feia albirar una nova victòria dels de Santfeliu. Però quan semblava que tot ho tenien de cara en el darrer quart, un encertadisim Sant Nicolau, que va anotar 30 punts per només 7 dels locals, va donar la volta al partit i s’emportà la victòria cap al Vallès, tot mantenint el segon lloc de la taula classificatòria. Mentre que els locals perdien una bona oportunitat per marcar distància amb la zona de perill. Destacats per part local Guirao amb 24 punts i 21 de valoració i Expósito 19 i 20, per part visitant el gran capità Xavi Costa amb 25 i 32 i el pivot Ramón Espuña amb 12 i 16. Per cert dia especial pel de Sabadell que al matí va estar present com un dels guardonats al Palau Blau Grana, en els 1.000 partits ACB al Palau, al costat de il·lustres blau-granes, des d’aquí la nostra mes cordial felicitació.

B.C. MORABANC ANDORRA, 81 - FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 74.
Partit important on arribaven dos equips igualats a cinc victòries i que volen mirar cap amunt, els lleidatans varen sortir decidits a obtenir el triomf i així al descans el seu avantatge era de cinc punts, 35-40, que a la represa encara varen augmentar en cinc punts més. Per tant, afrontaven el darrer quart amb un avantatge de deu punts, però en el darrer quart es va produir la reacció local amb un gran encert d’anotació 28 punts, per 11 dels lleidatans, que va permetre que els del principat s’emportessin el partit i se situen a la classificació a una victòria del quart lloc. Destacats Colom amb 30 punts i 34 de valoració, Marín 17 i 16 i per part visitant López 15 i 14 i Gasque 11 i 12.

C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 105 – CB. CASTELLDEFELS, 91.
Partit d’alta anotació amb dos equips llençats a l’atac, sobretot els locals que al final del tercer quart ja portaven anotats ni més ni menys que 90 punts i ja amb tot resolt els visitants es varen adjudicar el darrer quart per 15 a 22, que deixa als visitants a la zona perillosa i als gironins a una victòria del quart lloc. Destacats per part local Masllorens amb 23 punts i 31 de valoració i Bataller 13 i 22 i per part visitant Olmedo 14 i 10 i Torres 12 i 18.

JAC SANTS, 77 – CB. CORNELLÁ, 74.
Partit que enfrontava a dos equips que tot i la diferència a la classificació tenien objectius molt concrets, els locals en la lluita amb Sant Nicolau pel segon lloc i Cornellà, per allunyar-se de la zona compromesa. Tot i això, el partit va ser molt igualat,  al descans els visitants dominaven per un sol punt 37-38 i al final del tercer quart l’electrònic de l’Espanya Industrial, ple de gom a gom, assenyalava empat a 54. Per tant s’arribava a l’últim parcial amb tot per decidir i el 23-20 va permetre als barcelonins emportar-se la victòria, amb un final polèmic segons apreciació visitant. En definitiva el Jac continua la seva bona marxa i comparteix el segon lloc de la classificació. Destacats per part local Soto amb 14 punts i 20 de valoració i Vàzquez 12 i 12 i per part visitant Villalón 12 i 15, Sese 12 i 11 i Salvo 16 i 12.

ARACENA-AEC COLLBLANC, 94 - ISPORTS  SALT, 62.
A Fum d’Estampa el líder una vegada més va superar al seu rival de torn i ja son deu de deu i per tant invicte. En aquest cas amb una estratosferica valoració de 117, en aquest partit els gironins varen aguantar el tipus fins al descans amb el 42-33, però a la represa la màquina del Collblanc va començar a funcionar a ple rendiment i amb parcials de 30-14 i 22-15, varen aconseguir una amplia victòria i que deixa als visitants en situació delicada. Destacats per part local Andrés 31 punts i 34 de valoració i Rodríguez 23-31 i per part visitant Oliva 14 i 7 i Torrent 11 i 10

QUESO MILNER ARENYS BÀSAQUET, 73 – EL OLIVAR ZARAGOZA 70.
Els aragonesos li varen plantejar moltes dificultats als del Maresme i varen estar apunt de donar la sorpresa, la qual va estar flotant a Fon de les Creus, fins al darrer quart, moment en el que amb un marcador de 53-63 i de no ser per el poc encert anotador dels visitants, set punts i gràcies a l’encert local 20, pogueren donar la volta al partit i que la victòria es quedes a terres catalanes i els de Zaragoza varen reafirmar les bones sensacions dels darrers partits. Destacats per part local  Gibert 14 punts i 17 de valoració i el veterá Dani Pérez 17 i 20 i per part visitant García 19 i 20 i Hidalgo 10 i 12.

MVP de la jornada compartit amb 34 de valoració per Oscar Andrés (Collblanc), 28 minuts en pista  10/15 en tir de dos 67%, 3/5 en triples 60% i  2/4 en tirs lliures un 50%; 10 rebots, 1 assistències i 2 faltes rebudes i Guillém Colom (Andorra)  amb 30 minuts en pista  11/16 en tir de dos 69%, 2/6 en triples 33% i  2/2 en tirs lliures un 100%; 8 rebots, 2 assistències i 3 faltes rebudes.
MÀXIM ANOTADOR.  El mateix de la jornada repeteix  Oscar Andrés (Collblanc),  amb 31 punts.