jueves, 15 de enero de 2015

BASQUET REGAL COPA JORNADA 14. EL MASNOU LIDER, BARBERA SEGON, BOET, MOLLET I CESET TERCERS

JORNADA 14.     REGAL COPA CATALUNYA.

El Masnou es reafirma en el liderat amb la seva victòria a Sant Cugat i se situa a dues victòries del Barberà segon classificat, guanyador de Platges. Per la seva part el fins ara segon classifica, el Boet,  comparteix el tercer lloc després de l’ensopegada  a casa contra el Vic, que permet als vigatans allunyar-se del descens.
Victòries de  Mollet, Artés i Granollers, que els permet consolidar les seves posicions, davant Cerdanyola, Castellar i Sabadell, el primers continuen amb opcions de sortir del perill i els dos últims continuen en zona de descens.
Boet, Mollet i Ceset Girona ocupen la tercera plaça amb 9 victòries, a una del Barberà.

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA 70 - CE. ONYAR, 68.

Partit important per ambdós equips, els locals per seguir mantenint una posició còmode a la taula classificatòria i allunyar-se de la zona compromesa i els visitants per aconseguir una victòria que després de continues ensopegades els permeti sortir de la zona de descens, que en aquests moments comparteixen amb Castellar. Fou un partit molt disputat i amb molta igualtat que finalment es va decantar per part local per una mínima diferencia de dos punts, deixa als locals amb un balanç de 7/7 i els visitants amb únicament quatre victòries. Destacats per part local Gómez amb 32 punts i 29 de valoració i per part visitant Mbappe 17 i 13 i Dos Santos 12 i 14.

CN. SABADELL,. 68 – CB. GRANOLLERS, 83
A les “Naus” una vegada més la irregularitat dels sabadellencs els va passar factura i tot i portar la davantera en el partit fins al tercer quart amb parcials de 22-14, 16-17 i 15-16, el devastador darrer quart dels del Vallès Oriental amb un parcial de 15-36 ho diu tot per si sol, una victòria que permet als visitants augmentar el marge sobre la zona de descens i als locals els deixa en situació molt delicada. Destacats per part local Ramírez 28 punts i 18 de valoració, Hernández 11-15 i Reyes 10 i 15 i per part visitant Nadal 18 i 18 i Homs 6 i 14.

BARICENTRO BARBERÀ, 75  -PLATGES DE MATARÓ, 69.
Victòria del vallessans, que curiosament s’ha beneficiat de l’ensopegada del rival local del Platges i es col·loca segon clarificat en solitari a dues victòries del líder; per la seva part els del Maresme es queden a una victòria del segon lloc i per tant perden una bona oportunitat per situar-se en aquest segon lloc, diem han perdut l’oportunitat, ja que de no ser per el poc encert anotador del darrer quart, 11 punts, tenien opcions de guanyar però els 23 punts dels locals en aquest període van ser determinants. Destacats per part local Olaguibe 18 punts i 22 de valoració i molt especialment Mas de Xaxars 22 i 36 i per part visitant Mañes 20-26 i Viñas 19 i 13.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 78C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 84.
La sorpresa de la jornada va tenir lloc al Eusebi Millán, on el Boet Mataró va perdre la seva imbatibilitat com a local i la seva condició de segon classificat en solitari. El Vic tot i la seva classificació a la zona baixa va donar una gran imatge amb una destacada actuació una vegada més de Del Hoyo. Així doncs, els locals no arribaran al derbi amb victòria i tenen el perill de que amb una ensopegada, el Platges els igualaria a la taula classificatòria. Destacats per part local Rubio 20 punts i 16 de valoració, Hermoso 16 i 15 i Forcada 13 i 18 i per paret visitant l’esmentat Del Hoyo 24 i 25 i Balanzó 14 i 13

UE. SANTCUGAT, 49 - NETSPORT EL MASNOU, 78
El líder passa per sobre d’un Sant Cugat amb baixes i amb dinàmica negativa que l'ha portat a situar-se lluny dels llocs de privilegi. Per tal d’intentar redreçar la situació ha concretat el retorn de l’aler del Castellar Adrià Mesa, per reforçar l’equip vallessà i per altre part el Masnou continua augmentant partit rera partit el seus compte de victòries.

LA LLOSA ARTES, 96  – CB. CASTELLAR, 92.
Partit molt obert i on els atacs varen superar amb escreix a les defenses i que va començar amb un Castellar molt fort que al primer quart dominava 16-27, però els vallessans no varen saber administrar els seus avantatges i la reacció  local els va portar al descans amb un marcador favorable de 42-39. Al tercer quart va permetre als grocs i negres tancar el parcial amb un esperançador 68-69, però al darrer quart va estar ple d’alternances i quan a falta de dos minuts el marcador assenyalava un 82-86 pels visitants i feia pensar que aquests tindrien opcions, un demolidor parcial de 14-6 va donar una espectacular victòria al Artés que el situa a la taula classificatòria amb molt bona situació per mirar cap amunt i al Castellar el deixa en la seva lluita per eludir els llocs de descens. Destacats per part local Portella, autèntica estrella del partit i de la jornada amb 26 punts i 38 de valoració, Balaguer 14 i 12 i Burgués 18 i 19 i  per part visitant Benítez 21 i 13, Pino 20 i 22, Cadafalch 17 i 12 i García 16 i 18.

LA SALLE MANRESA, 54- ONE CESET GIRONA, 67.
La Salle Manresa no ha estat la dels darrers partits, ni la del derbi amb l’Artés ni tampoc la de Mollet, tot i que no és per treure mèrit als gironins, que varen fer un partit molt seriós com en ells és habitual. Tot i la igualtat, al descans el marcador assenyalava un 31-30 i a la fi del tercer quart 47-49, el poc encert anotador dels locals en el darrer quart, 7 punts, els va conduir a la derrota. Fet que permet al Ceset amb nou victòries ser un dels equips que comparteix el tercer lloc. Destacats per part local Román, amb 16 punts i 11 de valoració i per part visitant un espectacular Sima amb 27 i 29 i Pou 13 i 20.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 98C.B. TANINO CERDANYOLA, 78
Victòria local que deixa als molletencs compartint la tercera plaça de la taula classificatòria amb 9 victòries i al Cerdanyola amb dues victòries de marge sobre el descens. El partit pràcticament estava decidit al descans amb un parcial de 61-39, que ja no donava opcions als visitants, tot i així aquests guanyaren el tercer quart, 22-24, i empataren al darrer quart a 15. Destacats per part local l’espectacular Cuesta amb 29 punts i 38 de valoració i Reina 15 i 14 i per part visitant Tema 23 i 24 i Ortega 10 i 13.

MVP de la jornada compartit amb 38 de valoració per:
Portella (CB Artés) amb 32 minuts en pista; 4/8 - 50% en tirs de 2 punts; 1/5 - 20%, en triples; 15/16 - 93% en tirs lliures, 10 assistències, 5 rebots i 11 faltes rebudes.
Cuesta (CB Mollet) amb 26 minuts en pista; 9/14 – 64% en tirs de 2 punts; 3/5 - 60%, en triples; 2/3 - 67% en tirs lliures, 5 assistències, 10 rebots i 5 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR,  Gómez ( CB. Argentona amb 32 punts, amb 29 minuts en pista; 3/6 - 50% en tirs de 2 punts; 8/12 – 66%, en triples; 2/2  100% en tirs lliures, 0 assistències, 1 rebots i 4 faltes rebudes.