domingo, 18 de enero de 2015

REGAL COPA JORNADA 15 PARTITS DE DISSSABTE



JORNADA 15.
REGAL COPA CATALUNYA.

Nova victòria del líder, Masnou, tot i les dificultats que li va posar l’Artés, que amb l’ensopegada del Barberà en la seva visita a Granollers, ja te tres victòries de marge sobre el segon classificat, Ceset Girona, brillant guanyador del seu partit amb un altre dels equips de la zona alta com és el Mollet.
En el partit de divendres, àmplia victòria del Vic, que marca distàncies amb el descens i la Uesc, que no reacciona, més aprop de baix que de dalt.
Cerdanyola, tot i la seva millora, no va poder amb l’Argentona  que se situa a la zona tranquil·la.
En el duel per sortir del descens el Sabadell, amb una cistella en el darrer segon de Ramírez, va guanyar a Palau Sa Costa i surt del descens on hi cau l’Onyar, tot i això a l’espera del partit del Castellar.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC 72- UE. SANT CUGAT 48.

C.B. GRANOLLERS, 88  – BARICENTRO BARBERÀ, 84

CE. ONYAR, 80  – CN. SABADELL, 83.

ONE CESET GIRONA,  90 -  RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 73

C.B. TANINO CERDANYOLA, 66 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 79.

 NETSPORT EL MASNOU, 77  – LA LLOSA ARTES, 72


PARTITS PER AVUI.

18.30H.         PLATGES DE MATARÓ - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ
Segurament el partit més atractiu de la jornada, amb tots els ingredients per ser un gran derbi i també amb l’al·licient que només els separa un victòria a la taula classificatòria i amb la possibilitat del Boet per tornar al segon lloc.

19.00H.                 CB. CASTELLAR – LA SALLE MANRESA

Partit en la lluita per sortir de la zona compromesa, La Salle sembla que de mica en mica ho va aconseguint i el Castellar te urgències per guanyar, per no tornar a ser el darrer classificat, de totes maneres una victòria vallessana els faria sortir del descens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario