domingo, 11 de enero de 2015

L'ENTREVISTA (CAP. 2) amb L'ELOY ACEDO @CESETGIRONA


                                    L'ENTREVISTA

  


En aquest espai  de l’ENTREVISTA, el nostre segon convidat és l’ELOY ACEDO SALIDO, entrenador del CESET GIRONA, que en tot moment ha mostrat una total col·laboració i tot han estat facilitats a la nostra petició. Eren els primers dies de l’any i tot i que encara estàvem en època de festes, ens va atendre amb una total cordialitat abans del partit dels gironins a Manresa.
L’Eloy és el tècnic del primer equip del Ceset Girona, on també fa tasques de Coordinació Esportiva; fa nou anys que es entrenador, sempre amb l’equip gironí, per tant i després d’haver passat per totes les categories, és el que podríem dir un entrenador fet a “casa”. És la tercera temporada com a màxim responsable del sénior masculí i l’èxit és total ja que varen començar a Segona Catalana i ara ja estan a Copa, categoria que no li és estranya ja que fa quatre temporades va estar d’assistent de Francesc Senpau al Blanes, en aquesta mateixa categoria.

1. Objectius del Ceset Girona?
El principal objectiu del CESET és fomentar l'esport del bàsquet al barri i a les escoles des de ben petits, i alhora educar als jugadors en l'àmbit personal a través del mon de l'esport. Tot i que els resultats no són una prioritat, mai tanquem les portes a les categories a les que podem optar i, com és lògic, intentem que els jugadors evolucionin també en l'àmbit esportiu.

D'altra banda, a més de formar els jugadors volem que aquells que han tingut recorregut dins el CESET puguin continuar formant-ne part com a entrenadors o desenvolupant altres tasques al Club.

2.  Després de una  primera part de campionat, molt bona i d’estar aprop dels llocs de privilegi, penseu en la lluita per l’ascens?
Portem dos anys consecutius pujant de categoria, i en cap d'ells ens havíem plantejat el fet de pujar de categoria. L'objectiu segueix sent intentar mantenir la categoria per poder gaudir de la temporada, i partint d'aquí ja veurem el que pot passar.

3. La competició es tan igualada com sembla?

Sí, i de fet a la segona volta espero que ho sigui encara més. Penso que els equips que estan pitjor classificats són capaços de guanyar a qualsevol equip de dalt i donar molta guerra fins al final de la temporada.

4. Existeix molta rivalitat amb l’altre equip gironí?
Com a tots els derbis, existeix una gran rivalitat esportiva. A les categories on juguem, la majoria dels jugadors es coneixen entre ells i sovint comparteixen estones fora de la pista, fet que fa créixer les ganes de guanyar.

5. Vol afegit quelcom més?

Voldria recalcar el respecte i bona relació que hi ha entre tots els entrenadors de la categoria, en part sorgits a partir del conflicte de les titulacions exigides als entrenadors. Com a entrenador nou a Copa Catalunya, m'ha sorprès el bon ambient que es respira a tots el pavellons i el nivell de la categoria.

Moltes gràcies Eloy,  i sort per el que queda de competició.

Moltes gràcies Josep per la teva dedicació.

Fins aquí el pas del primer convidat per aquest espai, intentarem posar-nos  en contacte amb el diferents equips, perquè tots hi tinguin veu. Si hi esteu interessats podeu contactar amb l’e-mail:  pepdomenec59@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario