domingo, 5 de marzo de 2017

ELS PARTITS DE DISSABTE #CopaCatBQ al GR1 La sorpresa la derrota del Vic a Sabadell i triple empat al quart lloc i al GR2 Cantaires supera a Salou a domicili i moltes dificultats d'Esparreguera a Viladecans


COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA DE LA JORNADA 19a.

4-5 Març.
Grup 1.

  • SORPRESA a Sabadell, el Natació supera al Vic.
  • Triple EMPAT al quart lloc Santa Coloma, Artés i Uesc.
  • Victòries de Boet i Badalonés.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.00
Les Naus
C.N SABADELL

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

86
85
Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
C.B. SANT NARCIS

66
55
Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

77
67
Diss.
19.30
Joan del moral
CB. SANTA COLOMA
C.B. ARTÉS

84
74
Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
76
74
Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST

Diu.
17.30
Escola  Sant Gervasi
SANT GERVASI
CB GRANOLLERS




  • A Sabadell va saltar la sorpresa el tercer classificat, Vic, es va veure superat pel Natació un dels equips implicats en la permanència. Les victòries com a locals de Santa Coloma davant Artés i la de la Uesc davant la Bisbal, suposa un triple empat en la quarta plaça, valida pel Play Off, entre Colomencs, artesencs i vallessans. En un partit molt igualat el Badalonés va superar als sabadellencs de la Pia i finalment el Boet segueix amb el seu camí impecable, superant no sense dificultats al Sant Narcís. Per aquesta tarda tindrem la visita del líder Sant Josep a Sant Quirze i el derbi del Vallès Oriental entre Sant Gervasi i Granollers.


Partits per aquesta tarda de diumenge.

  • A Sant Quirze els locals rebran la visita del Sant Josep, els locals, a una victòria dels llocs de descens directe i els visitants líders, el Sant Pep de totes maneres, els darrers partits els seus rivals els han posat amb problemes, el que fa concebre esperances als vallessans, encara que els grocs-i-liles en cas de dificultats sempre tenen una carta amagada per resoldre la situació.


  • Mollet derbi vallessà entre els locals del Sant Gervasi i el Granollers, amb dos equips amb diferents objectius els locals, fora del descens directe, per una única victòria, i els visitants, en setè lloc, però allunyats, tres victòries del quart lloc.

Grup 2.

·         El partit de la jornada:
·         Salou vs Cantaires , pels de Tortosa.
·         Viladecans va posar amb moltes dificultats a l’Esparreguera.
·         Sese i Ciutat Vella segueixen a bon ritme.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
17.45

Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
TENEA CB. ESPARREGUERA

58
60
Diss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B. CANTAIRES TORTOSA
74
80
Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
SESE

52
62
Diss.
20.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
C.B CIUTAT VELLA

66
76
Diu.
12.15
Estació del Nor
CAMPING BIANYA EL ROSER
C.B. ALPICAT


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


  • A Viladecans, els locals cuers, li van posar molt difícil a l’Esparreguera, tot i que finalment la victòria dels del Baix Llobregat els va permetre mantenir el segon lloc. El triomf de Cantaires a Salou els permet mantenir el quart lloc i situar-se a una victòria dels locals que son tercers amb una sola victòria de marge i amb l’average particular favorable als tortosins. En el derbi barceloní el Sese va superar  a domicili als Lluïsos i es mantenen fora del Play Off únicament pel average i finalment Ciutat Vella va superar a domicili al Torreforta i ja es sisè a expenses del que faci aquesta tarda el Reus a Castellar, en el altres partits, per avui el matí el líder Roser rep a l’Alpicat i a la tarda Sant Boi vs Collblanc


Partits per avui diumenge.

  • A l’Estació del Nord enfrontament entre els locals del Roser i l’Alpicat, els locals defensaran el liderat en solitari obtingut l’anterior jornada, per tant una victòria li permetria mantenir el marge sobre els perseguidors,  i els visitants en la seva lluita, per la permanència.

  • A Sant Boi, els locals en zona de Play Out, rebran la visita del Collblanc, equip que marca la permanència, la victòria dels locals els permetria tenir opcions de millorar el factor pista i els visitants allunyar-se de la zona de permanència.


  • Al Puigvert enfrontament entre Castellar i Ploms Salle, dos equips amb dinàmiques oposades, els locals intentant allunyar-se del descens i millorar la seva situació en el Play Out i els de Reus, en sisè lloc i amb una trajectòria ascendent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario