viernes, 24 de marzo de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 22 #CopaCatBQ PARTITS DE LA JORNADA Gr 1 Vic vs Boet i Gr2 Sese vs Reus i Cantaires vs Roser AMB DECLARACIONS DE L'ENTRENADOR ALBERTO PEÑA BOET


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 22a.

25-26 Març.
Grup 1.

  • El partits de la jornada: Vic vs Boet.
  • Amb declaracions de l’entrenador visitant Alberto Peña.
  • El derbi del Vallès.
  • Sant Quirze vs Uesc.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Div.
21.30
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST

SANT GERVASI


Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

C.B. SANT NARCIS


Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diss.
19.45
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

MATARO PARC BOET

Diss.
21.15
La Plana
A.E. BADALONES CB.

C.N SABADELL


Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

U.E. SANT CUGAT

Diu.
18.00
Escola Pía
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
SANTA COLOMA


Partit per avui divendres

  • Avui divendres comença la jornada a Badalona en el partit del líder Sant Josep, en la seva pugna per mantenir el primer lloc, rebrà la visita dels vallessans del Sant Gervasi, que lluiten per evitar el descens directe i en tot cas poder obtenir el factor Pista al Play Out, a dues i tres victòries respectivament. Noms propis Pedro Cuesta i D. Montes

Partits per demà dissabte

  •  A Granollers els locals en una situació còmode ja allunyats de la part noble, però amb opcions de millora, rebrà al Sant Narcís, equip que marca la permanència, però amb una única victòria de marge amb el Play Out. Noms propis F. Nadal i Pau Jocafresa

  • A Artés els locals amb la vista posada amb el retorn al Play Off, s’enfrontarà a la Bisbal, que lluita per la permanència a dues victòries de marge amb el descens directe i mateix marge amb el factor pista al Play Out. Noms propis Edu Boja i Marc Nieto.


  • A Vic el partit de la jornada l’equip local en aquest moment en tercer lloc, molt pressionat, pels seus perseguidors, per tant necessita la victòria per mantenir les seves opcions, davant tindran al Boet, virtualment espot dir que ja te plaça de Play Off, però ara al seu objectiu es el liderat. Amb declaracions de l’entrenador visitant Alberto PeñaVic un equip que a casa és fort. Només han perdut un partit i va ser a la primera jornada vs Sant Pep. Però alhora després de l’última derrota d’ells, tenen certa pressió per no deixar escapar cap partit més per la lluita pels quatre primers. Per nosaltres un partit molt important de nou, seria donar un pas molt important per consolidar-nos en las posicions capdavanteres”  
Noms propis julià Garrote i Marc Rubio.

  •  A Badalona, els locals del Badalonés, en la seva lluita, per allunyar-se del Play Out, rebran al Natació Sabadell, que de mica es va allunyant del descens directe i cada vegada amb opcions de permanència, en aquest moment a dues victòries i com a mínim assegurar-se el factor pista a les fases de permanència. Noms propis Ferrán Valle i Jonathan Ramírez.

Partits per diumenge.

  • A Santa Quirze  derbi vallessà amb la visita de la Uesc, dos equips que dintre de les seves possibilitats han fet un gran pas endavant, els locals han passat de lluitar pel descens a tenir la permanència a l’abast i els visitants de tenir opcions de Play Off a entrar-hi de ple i avui estan lluitant, pel tercer lloc. Noms propis Gonzalo Baltà i Robert Cosials.

  • A Sabadell una nova final pel Bàsquet Pia, que els últims partits l’han portat a lloc de descens directe i amb urgències de victòria i per la seva part el visitant Santa Coloma en la seva lluita per apropar-se al Play Off. Noms propis Josele Piñero i Alex López

Grup 2.

·         Els partits de la jornada:
·         Sese vs Reus
·         Cantaires vs Roser.
·         Derbi:
·         Ciutat Vella vs Lluisos




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”


C.B. VILADECANS SANT GABRIEL



Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
BASQUET SANT BOI


Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU

C.B. CASTELLAR


Diu.
19.00
Cem Ciutat Vella
C.B CIUTAT VELLA
LLUISOS DE GRACIA

Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
CAMPING BIANYA EL ROSER

Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
TENEA CB. ESPARREGUERA


Partits per demà dissabte

  • A L’Hospitalet Collblanc, amb una sola victòria de marge sobre el Play Out, per tant buscant una victòria important, rebrà, al Viladecans, que la seva única victòria el porta a ocuparna la plaça de descens automàtic, buscant per tant un triomf vital. Noms propis Albert Sulleva i Carles Casanovas.

  • A Tarragona el Torreforta, es troba en aquell moment, que sinó millora tindrà que mirar els equips que el precedeixen, amb el perill del Play Out i els visitants Sant Boi, encara matemàticament te el perill del descens directe i el factor pista favorable allunyat a tres victòries.  Noms propis Devon Dorsey i Raúl Fernández.

  • A Virrei Amat en el partit de la jornada el Sese, una vegada recuperada la seva plaça de Play Off, la voldrà defensar amb èxit, davant del Ploms Salle, el de Reus volen tancar la permanència el més aviat possible i poder mirar cap amunt per millorar la seca classificació. Noms propis Aitor Andrés i Leeper  


Partits per demà diumenge.

  • A Salou els locals en la defensa del seu tercer lloc, però sense marge d’error ja que tenen els perseguidors molt a prop, rebran la visita d’un Castellar que la seva lluita per evitar el descens directe, la portat a ser un rival perillós. Noms propis Eloi Galofré i Marc Algar.

  • A Barcelona derbi entre dos equips Ciutat Vella i Lluïsos, separats per dues victòries, que es la distancia que hi ha entre els locals que volen certificar la permanència i els visitants per sortir del Play Out. Noms propis José Antonio Bernuz i Marcos Abrines.

  • A Tortosa l’altre partit de la jornada entre el Cantaires, que la setmana passada va perdre de moment la seva condició d’equip de Play Off i el Roser, que segueix lluitant per recuperar el liderat. Noms propis Joel Kindred i Joan Gavaldá.


  • A Lleida l’Alpicat que ja ha evitat el descens directe i te molt encarat el factor pista al Play Out, la permanència la te una mica lluny, a tres partits, davant tindrà al líder Esparreguera que defensarà la seva condició. Noms propis Víctor Vinos i M. Jorba

No hay comentarios:

Publicar un comentario