viernes, 3 de marzo de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 19 #CopaCatBQ PARTITS DESTACATS al GR1 Santa Colona vs Artés i Gr2 Salou vs Cantaires


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 19a.

4-5 Març.
Grup 1.

  • El partit de la jornada Santa Coloma vs Artés



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.00
Les Naus
C.N SABADELL

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
C.B. SANT NARCIS


Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diss.
19.30
Joan del moral
CB. SANTA COLOMA
C.B. ARTÉS


Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST

Diu.
17.30
Escola  Sant Gervasi
SANT GERVASI
CB GRANOLLERS



Partits per demà dissabte:

  • A Sabadell, enfrontament entre els locals del Natació i el Vic, dos equips amb objectius contra oposats els locals en aquest moments fora del descens per una sola victòria i els visitants per la seva part, tercers classificats,  a una victòria del segon i el mateix marge del tercer.

  • A Mataró el Boet, segon classificat, a una victòria del líder volen estar preparats, per un possible error del líder i per la seva part els visitants del Sant Narcís, equip que marca la salvació, si pot voldrà augmentar el seu avantatge, amb el Plau Out.

  • A Sant Cugat la Uesc rebrà la visita de la Bisbal, els vallessans, candidats al Play Off, amb atenció, al partit de la jornada, i els visitants intentant reduir el desavantatge amb el novè lloc per poder sortir del Play Out.    



  • A Santa Coloma, partit de la jornada, el “Santaco” amb l’oportunitat d’atrapar a la classificació, al seu visitants l’Artés, quart classificat, la victòria local, per accedir al Play Off, quedaria a expenses del average favorables als artesencs de +26i també d’altres resultats  i per la seva part els visitants podrien allunyar a un possible rival.

  • A Badalona, els locals del Badalonés, a dues victòries del Play Out, vuitè lloc, rebran la visita de l’equip que tanca la classificació, Bàsquet Pia, els sabadellencs en aquest moment estan a una victòria de sortir del descens directe.   
Partits per diumenge:

  • A Sant Quirze els locals rebran la visita del Sant Josep, els locals, a una victòria dels llocs de descens directe i els visitants líders, el Sant Pep de totes maneres, els darrers partits els seus rivals els han posat amb problemes, el que fa concebre esperances als vallessans, encara que els grocs-i-liles en cas de dificultats sempre tenen una carta amagada per resoldre la situació.


  • Mollet derbi vallessà entre els locals del Sant Gervasi i el Granollers, amb dos equips amb diferents objectius els locals, fora del descens directe, per una única victòria, i els visitants, en setè lloc, però allunyats, tres victòries del quart lloc.

Grup 2.

·         El partit de la jornada:
·         Salou vs Cantaires amb càmeres de TV
·         Amb declaracions de l’entrenador Claudio Prieto (Cantaires).



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
17.45

Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
TENEA CB. ESPARREGUERA


Diss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B. CANTAIRES TORTOSA

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
SESE


Diss.
20.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
C.B CIUTAT VELLA


Diu.
12.15
Estació del Nor
CAMPING BIANYA EL ROSER
C.B. ALPICAT


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Partits per demà dissabte:

  • A Viladecans, els locals cuers,  rebran la visita de l’Esparreguera, equip que acaba de perdre el liderat, els locals buscaran una victòria per reduir distancies amb els equips que el precedeixen i els visitants la reacció, ja que ara els hi perilla el segon lloc.

  • A  Salou, amb les càmeres de TV de Bàsquet En Joc,  el partit de la jornada entre els locals,tercer classificat, i els Cantaires, quart classificat, els locals en aquets moments igualats amb el segon classificat i per la seva banda els visitants, tenint la pressió del cinquè, per tant un partit de diferents lectures i per completar de com es viuen les hores prèvies tenim les declaracions a Alocix Resultats de l’entrenador dels tortosins Claudio Prieto “Nos enfrentaremos a unos de los equipos más rico tácticamente de la liga. Por sus variantes ofensivas, tomas de decisiones i timing de juego y una veterania que los hace tremendamente peligrosos. Es verdad que en casa hemos podido ganarles. Pero sera un partido diferente ya que van de local y se harán fuertes con su público. El equipo que controle mejor los detalles, pues se llevarà el match. Creo que será un buen partido para ver- Nosotros llegamos ilusionados y esperamos seguir con esta dinàmica ascendente”   

  • A Gràcia derbi barceloní entre els Lluïsos i el Sese, els de la Plaça del Nord amb l’intenció de sortir el més aviat possible del Play Out, objectiu, que en aquest moment està a dues victòries i els de Virrei Amat, una  victòria, que depenent del resultat de Salou els podria fer recuperar el quart lloc i la tornada al Play Off.



  • A Tarragona es trobaran el Torreforta, setè, i el Ciutat Vella, vuitè, situats a la part tranqui-la i aspirant a millorar la seva classificació i separats per una única victòria i que venen els d’una derrota els locals i els visitants d’una victòria ambdues, d’ampli marge.
Partits per diumenge:
  • A l’Estació del Nord enfrontament entre els locals del Roser i l’Alpicat, els locals defensaran el liderat en solitari obtingut l’anterior jornada, per tant una victòria li permetria mantenir el marge sobre els perseguidors,  i els visitants en la seva lluita, per la permanència.


  • A Sant Boi, els locals en zona de Play Out, rebran la visita del Collblanc, equip que marca la permanència, la victòria dels locals els permetria tenir opcions de millorar el factor pista i els visitants allunyar-se de la zona de permanència.


  • Al Puigvert enfrontament entre Castellar i Ploms Salle, dos equips amb dinàmiques oposades, els locals intentant allunyar-se del descens i millorar la seva situació en el Play Out i els de Reus, en sisè lloc i amb una trajectòria ascendent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario