viernes, 31 de marzo de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 23 #CopaCatBQ PARTITS DE LA JORNADA GR1 Boet vs Sant Josep i al Gr2 Esparreguera vs Sese



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 23a.

1-2 abril.
Grup 1.

  • El partits de la jornada:
  • Boet vs Sant Josep TV Basquet En Joc la Xarxa TV.
  • C.N. Sabadell vs Sant Quirze.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
18.05

TV
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST


Diss.
18.45
Les Naus
C.N SABADELL

SANT QUIRZE B.C

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
CB GRANOLLERS


Diss.
19.30
Joan del Moral
SANTA COLOMA
A.E. BADALONES CB.


Diss.
19.45
Sacosta
C.B. SANT NARCIS

C.B. ARTÉS


Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI

BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP



Partits per demà dissabte

  • A la Bisbal els locals rebran la visita del tercer classificat Vic, els locals una vegada evitat el descens directe i amb poques opcions d’eludir el Play Out, també tenen difícil obtenir el factor pista, per tant la victòria es necessària el mateix que els visitants, que ara veuen amenaçada la tercera plaça i tenen el cinquè lloc a una victòria i per tant encara no tenen garantida la seva participació al Play Off.

  •  A Mataró amb les càmeres de TV, com a testimonis, el partit de la jornada Boet vs Sant Josep, en la seva lluita pel liderat, el guanyador serà el nou líder, si la victòria es local necessitaran superar l’average particular ara favorable als de Badalona +6, ja que aquets tenen un partit pendent i si per contra la victòria es per “Sant Pep”, agafarien l’average, un partit d’avantatge, que podrien ser dos amb el partit pendent i assegurarien plaça al Play Off.

  • A Sabadell derbi comarcal entre el Natació i el Sant Quirze, dos equips empatats a set victòries, a una de l’equip que marca la permanència, pe tant i l’equip guanyador farà un pas important per tenir opcions de permanència.
  • A Sant Cugat la Uesc rebrà a un rival vallessà com el Granollers, els locals en la seva lluita pel obtenir plaça al Play Off i per la seva part els visitants amb la permanència aconseguida voldran millorar la seva classificació.



  • A Santa Coloma els locals  ja pràcticament sense opcions de Play Off rebran als veïns del Badalonés, que amb les darreres jornades s’han complicat la permanència ja que tenen el Play Out a un partit.

  •  A Girona el Sant Narcís, amb dues victòries sobre el Play Out podrien certificar la seva permanència i per la seva part Artés, necessitava una victòria per mantenir opcions de Play Off.

Partit per diumenge.

  • A Mollet el Sant Gervasi  rebrà en un duel directe per evitar el descens directe al sabadellencs del Bàsquet Pia, el guanyador faria un pas endavant, amb un average particular favorable als de locals de + 14

  • Grup 2.

·         El partits de la jornada:
·         Esparreguera vs


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
18.45

Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA


SESE




Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diss.
20.00
Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

C.B. CANTAIRES TORTOSA


Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA

A.D. TORREFORTA


Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER
C.B CIUTAT VELLA

Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
BASQUET SANT BOI

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
C.B. ALPICAT






Partits per demà dissabte

  • A Esparreguera el partit de la jornada entre els locals líders i el quart classificat, Sese, els locals buscaran una victòria per mantenir el primer lloc i certificar el seu pas al Play Off i els visitants tot i el marge que tenen, sobre el cinquè,  voldran mantenir-lo.

  • A Reus el Ploms Salles i el Collblanc disputaran un partit que els podria donar la permanència matemàtica, sobre tot als locals i quasi als visitants i a la vegada millorar la classificació.

  • A Viladecans els locals apurant les seves darreres opcions d’evitar el descens directe i davant tindran als Cantaires, que també intentaran no exhaurir les darreres opcions de Play Off.

  • A Gracia els Lluïsos continuaran en la seva lluita per reduir el desavantatge amb l’equip que marca la permanència i Torreforta certificar la permanència per evitar cap ensurt en les darreres jornades.


Partits per demà diumenge.

  • A Barcelona derbi el Roser i Ciutat Vella, els locals en la seva lluita pel liderat i per certificar el seu accés al Play Off i els visitants, per tancar la permanència i millorar la classificació..

  • A Salou els locals una setmana mes mantenir-se en el tercer lloc i assegurar-se quasi definitivament una plaça al Play Off i el Sant Boi apurar les darreres opcions del factor pista al Play Out.


  • A Castellar els locals amb les seves opcions d’evitar els descens directe i l’Alpicat, molt difícil sortir del Play Out i assegurar-se el factor pista.



No hay comentarios:

Publicar un comentario