martes, 21 de marzo de 2017

JORNADA 21 #LigaEba Gr. C/A •Calvià i Martorell, marquen distancies amb els perseguidors. • Olivar i Sant Nicolau, s’allunyen del descens. Gr C/B • El Mollet es va veure sorpres pel cuer Sitges, però conserva el liderat, seguit del Quart. • Pardinyes segueix optant al Play Off




LIGA EBA
JORNADA  21.

18-19 març.
Grup C-A.

  • Calvià i Martorell, marquen distancies amb els perseguidors.
  • Olivar i Sant Nicolau, s’allunyen del descens.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ


ARENYS BASQUET JOVENTUT

70
80

Diss.
20.00
Miralbueno
SYMPLI OLIVAR

ARACENA AEC COLLBLANC

77
60

Diu.
12.30
Ses Canaletes
MADE IN MENORCA

FLANIGAN CALVIA
66
77

Diu.
12.30
Pavelló Esportiu Municipal
B.C. MARTORELL SOLVIN
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA

88
79

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

SABADELL SANT NICOLAU

68
70

Diu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

C.B. SANTFELIUENC
71
65

Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS CB SALT

C.B. CASTELLBISBAL
85
62



  • 70-80: Tercer quart definitiu pels del Maresme, en la lluita pel cinquè lloc.
A Cornellà duel entre els locals i l’Arenys, dos equips amb deu victòries, que es va resoldre a favor dels visitants, gracies a un espectacular tercer quart dels maresmencs (13-28), avantatge que els locals al màxim que aconseguiren fou reduir-la, però no posaren en perill la victòria visitant, que els situa en la lluita pel cinquè lloc, amb destacada actuació del local Shaquille Bradshaw, amb 17 punts d’anotació i el vissitant Pau Ruzafa 21 de valoració.   

  • 77-60: Continua l’escalada de l’equip de Zaragoza.
A Miralbueno l’Olivar rebia la visita del Collblanc, els locals am dinàmica guanyadora que els ha portat a marcar distancies amb la zona de permanència tenien davant a un equip que amb una dinàmica negativa els ha portat a una zona que sinó reaccionen aviat, podrien tenir problemes de permanència. Victòria local que els situa amb nou victòries una menys que el seu rival, en un partit on al descans ja dominaven el locals (35-27),  a la represa lluny de venir la reacció visitant, els local amb un (19-6) sentenciaren el partit al seu favor, amb destacada actuació del seu jugador Unai Mendicote amb 21 punts d’anotació i 29 de valoració.  

  • 66-77: El derbi de les Illes pel líder que reafirma  la seva posició.
L’enfrontament entre Menorca, tercer classificat, i el líder Calvià, era una oportunitat pels locals per apropar-se al Play Off, per tant la victòria  visitant el que suposa que augmentin les diferencies, en un partit, on al descans els de Santa Ponça ja havien aconseguit una confortable avantatge (29-43), a la represa, els locals aconseguiren contenir la diferencia i en alguns moments reduir-la, però en cap moment vàren posar en perill la victòria visitant, amb destacada actuació del visitant Ivan Matemalas 31 punts d’anotació, màxim anotador de la jornada i 30 de valoració.

  • 88-79: Martorell “salva els mobles” a la prorroga davant la remuntada dels visitants.
A Martorell els locals en la seva lluita per mantenir la seva plaça de Play Off rebia la visita del Grup Barna, en la seva lluita per la permanència. Victòria no sense dificultats, del locals, que els permet augmentar l’avantatge sobre els perseguidors, els visitants ara queden en penúltim lloc, en zona de Play Out, amb les mateixes victòries però que la plaça de descens directe, el partit al descans marcava avantatge local (41-34), a la represa va venir la reacció visitant que va portar el partit a la prorroga  on els locals vàren ser molt superiors, amb destacada actuació del seu jugador Rubèn Morales amb 22 punts d’anotació i 23 de valoració.

  • 68-70. Victòria dels sabadellencs que els permet millorar la seva classificació.


A l’Espanya Industrial duel entre dos equips que lluiten per la permanència, Jac Sants i Sant Nicolau, ambdós amb vuit victòries,triomf  visitant que permet als vallessans allunyar-se de la zona compromesa i deixa als locals al llindar del Play Out, en un partit que va venir marcat per un extraordinari primer quart dels col·legials (6-22), i tot i la reacció local a la represa els locals no pogueren remuntar el resultat i finalment tot i que per un estret marge la victòria va marxar cap al Vallès, amb destacada actuació del visitant Nil Angelats 24 punts d’anotació i 22 de valoració, la mateixa que el local Oscar González.



  • 71-65: El darrer quart dels maresmencs va ser decisiu per remuntar el partit.    
Duel directe per la permanència, Mataró vs Santfeliuenc, entre els dos últims classificats, resolt  a favor dels locals, el que situa en situació complicada al “Sanfe”, en un partit que al descans dominaven els locals (40-34), a la represa reacció fulgurant dels visitants que els va permetre posar-se pel davant (54-58), però quant semblava que els podien tenir la victòria al seu abast el darrer parcial de (17-7), va donar el triomf als locals, amb destacada actuació del visitant Lluis Molina 24 punts d’anotació i el local Jose Francisco Cabrera 37 de valoració MVP de la jornada.

  • 85-62: Els saltencs tornen al camí de les victòries en la seva lluita pel tercer lloc.   
A Salt els locals després d’unes ensopegades rebien al Castellbisbal, que optava al cinquè lloc, la victòria local els deixa en disposició de lluitar per la tercera plaça i als vallessans ara son sisens, en un partit, on tot i el bon començament del visitants, el parcial del segon quart (21-8) va fer molt de mal i va permetre als gironins jugar amb comoditat i superar al seu rival amb claredat, amb destacada actuació dels seus jugadors Xavier Torrent 18 punts d’anotació i al visitant Genis Bover 19 de valoració.  

Grup C-B.

  • El Mollet es va veure sorpres pel cuer Sitges, però conserva el liderat, seguit del Quart.
  • Pardinyes segueix optant al Play Off
  • El derbi Illenc pel Palma
  • Reacciona Sitges i remuntada de Castelldefels.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Les Comes
PHYSIC IGUALADA


C.B. CERDANYOLA AL DIA

92
83

Diss.
19.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA


A.E. MURO BASKET ACADEMY

76
73

Diss.
19.45
Plana Lledó
 RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


BASQUET SITGES
73
76

Diss.
20.00
Ricart
U.B. SANT ADRIÀ

MORABANC ANDORRA
96
55

Diss.
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA


C.B
VALLS NUTRION
85
77

Diu.
18.00
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES

C.B. QUART GERMANS CRUZ
61
72

Diu.
18.15
Can Vinaderas
BBA CASTELLDEFELS
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
83
58



92-83: Els de l’Anoia tornen al camí de les victòries, gracies a un espectacular darrer quart.
A les Comes  L’Igualada després de veure truncada la seva espectacular ratxa de victòries rebien al Cerdanyola, en la seva lluita per la permanència, victòria local que els consolida en el sisè lloc i per la seva part els vallessans, es troben a dues victòries de la permanència i a la mateixa distancia del descens directe, el partit va arribar al descans amb avantatge local (47-42), a la represa però va venir la reacció vallessana, que els va permetre entrar al darrer quart (61-64), però el millor dels locals estava per arribar i el (31-19) va dictar sentencia a favor dels locals, amb destacadíssima actuació del seu jugador Eduard Tejero 25 punts d’anotació i 34 de valoració.

  • 76-73. El derbi mallorquí pels locals i entren en la lluita pel quart lloc.
El Palma tot i estar allunyat dels primers llocs segueix en la lluita i rebia a un Muro, que encara no ha tancat la permanència, victòria local que els deixa a un partit del quart lloc i els visitants a tres del Play Out, en un partit dominat pels locals fins al descans (39-34), a la represa lleugera reacció visitant però sense poder remuntar el resultat, amb destacada actuació dels visitants Añaterve Cruz amb 17 punts d’anotació, la mateixa que els locals Alberto García i Carlos Poyatos i aquest últim 25 de valoració.

  • 73-76: Ensopegada del líder contra el cuer però  mantenint el primer lloc en solitari.
Les ratxes de victòries no son eternes i las dels Mollet tampoc i davant tenien un rival el Sitges cuer i amb ganes de reaccionar, la victòria visitant els dona opcions de salvació i als locals segueixen mantenint el liderat, però les dues victòries de marge sobre els perseguidors varen quedar reduïdes a una, això era el dissabte encara que el diumenge tornaven a ser de dues, ja que vàren guanyar a Valls (75-80), en partit avançat de la jornada 24. El partit  Mollet vs Sitges de sortida el visitants varen sorprendre als locals en el primer quart (10-18), encara que la reacció local va deixar el marcador al descans (37-29), a la represa els visitants reaccionaren, donant la volta al resultat, i els locals tot i els seus intents no pogueren remuntar. Jugadors destacats el visitant Gerard Gálvez 22 punts d’anotació i el local José M. Coego 22 de valoració.  

96-55: Els de Sant Adrià superen amb claredat als del Principat, amb un “festival” anotador.
L’Ubsa quatre derrotes consecutives l’havien portat lluny de la zona tranquil·la i per la seva part l’Andorra en la seva lluita per la permanència, la victòria local els situa en setena posició i als visitants a una victòria del descens directe, en un partit que llevat del primer  quart (18-20), la resta varen ser una exhibició anotadora dels locals, amb destacada actuació del local Alberto Reyes 27 punts d’anotació i 29 de valoració.




  • 85-77: Els lleidatans mantenen les opcions de Play Off superant la resistència dels vallencs.
Després de l’ensopegada de l’anterior jornada Pardinyes no podien fallar si volia mantenir opcions de Play Off i el  Valls volia certificar la permanència el mes aviat possible, la victòria locals els deixa a una victòria del segon lloc i als visitants, amb quatre partits de marge sobre el Play Out, el partit als descans dominaven els locals (39-33)  a la represa els de l’Alt Camp reaccionaren i ajustaren el partit fins al (64-63) a manca de deu minuts, moment en que un parcial favorable als locals de (21-14) va decidir l’enfrontament a favor dels locals, amb destacada actuació dels locals Xavier Mendiburu  i Kregor Hermet, 22 punts d’anotació i  el mateix Hermet i Eduard Villacampa 21 de valoració. 

  • 61-72: Quart es mante en Play Off i els locals es queden quasi sense opcions.
A Barberà els locals tenien l’oportunitat d’apropar-se  a la part noble i Quart necessitava una victòria per no perdre el segon lloc, victòria visitant que allunya als locals de les seves aspiracions i als visitants els manté en segon lloc, en un partit on de sortida dominaren els visitants (31-45), a la represa reacció local deixant el marcador a manca del darrer parcial (53-55), però a la part final els gironins imposaren la seva llei i s’adjudicaren el partit, amb destacada actuació dels visitants Eric Jiménez 22 d’anotació i Rapahel Dos Santos 21 de valoració.

  • 83-58: La tercera consecutiva dels locals en el seu camí cap a la salvació.
A Castelldefels els locals volien ampliar el seu camí cap a la permanència i els visitants tancar la permanència, la victòria local deixa als locals dues victòries per sobre del Play Out i als visitants tres, en un partit dominat clarament pels locals a partir d’un gran primer quart (26-13), amb destacada actuació dels locals Jordi Boronat 21 punts d’anotació i Jaume Torres 24 de valoració.

MVP de la jornada amb 37 de valoració José Francisco Cabrera (Mataró), amb 40 minuts en pista; tirs de 2 punts 7/8  88 %; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 3/7  43%; assistències 3, rebots 19, faltes rebudes 6, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 0, Taps 2.
Reacciona Sitges i remuntada de Castelldefels.•


MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 31 punts Ivan Matemalas (Calvia), amb 38 minuts en pista; tirs de 2 punts 5/8   62%; tirs de 3 punts 5/13  38%; tirs lliures 10/21  41%; assistències 1, rebots 7, faltes rebudes 6, pilotes perdudes 4 i pilotes recuperades 2 i Taps 0.



No hay comentarios:

Publicar un comentario