viernes, 24 de marzo de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 22 #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA Gr C/A Sant Nicolau vs Santfeliuenc i al Gr. C/B Igualada vs Barberà


LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA  22.

25-26.
Grup C-A.

  • Partit de la jornada:
  • Sant Nicolau vs Santfeliuenc.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL


B.C. MARTORELL SOLVINDiss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

C.B. CORNELLÁ


Diss.
18.30
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET JOVENTUT

JAC SANTSDiu.
12.30
Galatzo
FLANIGAN CALVIA

SYMPLI OLIVAR


Diu.
13.00
Nau del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA

MADE IN MENORCADiu.
17.30
Pavelló Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

C.B. SANTFELIUENC


Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS CB SALT

MATARÓ FEIMAT  • *Calvià, líder, i Martorell, segon classificat, equips que ocupen les places de Play Off, els primers rebran la visita del Olivar, que s’està allunyant de la zona de permanència i els segons, en un partit de rivalitat veïnal als vallessans del Castellbisbal, que lluita pel cinquè lloc.* a Sabadell el partit de la jornada entre el Sant Nicolau que després d’una gran segona volta s’ allunyant de la part baixa i davant tindrà al Santfeliuenc, que una mala dinàmica de resultats el situa en el darrer lloc, * Collblanc vs  Cornellà, buscaran una victòria per apropar-se a la salvació definitiva. * Els altres equips implicats a la zona de permanència tindran partits difícils, Jac Sants visitarà al cinquè classificat Arenys; el Grup Barna rebrà la visita del tercer classificat Menorca i finalment Mataró també visitarà a un altre del gallets Salt, quart classificat.
  •  
Grup C-B.

  • Partit de la jornada:
  • Igualada vs Barberà
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Joana Ballart
C.B
VALLS NUTRION

PALMA AIR EUROPA
Diss.
17.00
Polideportivo
A.E. MURO BASKET ACADEMY

BBA CASTELLDEFELS


Diss.
18.00
Pins Vens
BASQUET SITGES RECAMBIOS GAUDI

U.B. SANT ADRIÀ


Diss.
20.15
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

C.B. MOLLET


Diu.
18.00
Les Comes
PHYSIC IGUALADA


U.E. BARBERA TEAM VALUESDiu.
18.00
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDADiu.
18.30
Poliesportiu
MORABANC ANDORRA
C.B. QUART GERMANS CRUZ  • *El líder Mollet, desprès de l’ensopegada de l’anterior jornada tindrà un desplaçament que no serà  fàcil a El Masnou, equip que vol tancar la permanència. * El segon i tercer classificat, Quart i Pardinyes, que lluiten per un plaça al Play Off, tenen desplaçaments contra equips que amb zona de permanència i per tant oposaran dificultats com son Andorra i Cerdanyola. * A les Comes el partit de la jornada entre l’Igualada que lluita pel cinquè lloc i el Barberà quart, separats per dues victòries. * El cuer Sitges que va guanyar al líder rebrà a l’Ubsa el màxim realitzador del grup, setè classificat* Valls i Palma  bon equips que lluiten per millorar la seva classificació i finalment Muro vs Castelldefels dos equips amb dinàmiques oposades, però intentant  allunyar-se de la part baixa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario