viernes, 7 de abril de 2017

LA PRÈVIA de la Jornada 24 de #CopaCatBQ Gr 1 Partits de la jornada Natació Sabadell vs Uesc i Artés vs Granollers i al Gr2 Cantaires vs Reus



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 24a.
Avant penúltima jornada de la fase regular

8-9 abril.
Grup 1.

  • Els partits de la jornada:
  • C.N. Sabadell vs Uesc.
  • Artés vs Granollers.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
AVUI.
21.45
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

MATARO PARC BOET


Diss.
17.00
Les Naus
C.N SABADELL

U.E. SANT CUGAT

Diss.
17.45
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
SANT GERVASI

Diss.
18.00
CP. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diss.
18.15
Pvelló Esportiu
C.B. ARTÉS

CB GRANOLLERS


Diss.
19.30
Las Plana
A.E. BADALONES CB.

C.B. SANT NARCIS


Diu.
17.00
Gimnáds Municipal
SANT QUIRZE B.C

SANTA COLOMA



Partit per avui divendres:

  • A Sabadell, el nou líder Boet farà la primera defensa del lloc de capdavanter a la difícil pista del Bàsquet Pia, els sabadellencs es troben immersos en la lluita per evitar el descens directe, en aquets moment l’average els ha portat al darrer lloc de la classificació tot i el mateix nombre de victòries, que altres dos equips. Noms propis: Josele Piñeiro i Marc Rubio.


Partits per demà dissabte

  •  A les Naus del Natació Sabadell, els locals en un gran moment que els ha portat a tenir opcions d’aconseguir la permanència, quant fa unes jornades lluitaven per evitar dels descens directe, rebran en el partit de la jornada i en el marc de un nou derbi vallessà a l’autentica revelació del campionat que no es altre que el jove equip de la Uesc dirigit de forma magistral per en Cesc Senpau. Noms propis: Jonathan Ramírez i Robert Cosials.


  • A Vic els locals, tercers classificats, s’enfrontaran al Sant Narcís, vuitè, dos equips que tenen molt a prop de acomplir els seus objectius, els locals assegurar-se, una plaça de Play Off i els visitants la permanència de forma matemàtica. Noms propis: Julià Garrote i Isaac Valera.

  • Al Centre Parroquial el Sant Josep una vegada perdut el liderat, encara que a ben segur seguirà lluitant per recuperar-lo el més important es que s’assegurat plaça al Play Off i per la seva part el seu visitant, La Bisbal, lluitant per evitar el descens directe, de moment l’evita únicament pel average. Noms propis Gerard Blat i Marc Nieto.

  • L’Artés sense marge d’error per arribar al Play Off tindria que superar al Granollers per mantenir les seves opcions i per la seva part els vallessans sense aspiracions per dalt ni per baix, buscarà competir i tenir opcions de victòria en una pista difícil. Noms propis: Joan Carceller i Carles Homs.

  •  A la Plana partit vital per ambdós equips, els locals del Badalonés les últimes derrotes l’han portat a estar fora del Play Out únicament pel average i els visitants del Sant Gervasi, en la seva frenètica lluita per evitar el descens directe, en aquets moments únicament fora pel average. Noms propis: Ferran Valle i S. Goodman.

Partit per diumenge.

  • A Sant Quirze els locals a una victòria de l’equip que marca la permanència buscarà una victòria necessària per mantenir opcions i els visitants del Santa Coloma encara amb alguna opció de poder entrar al Play Off, la voldran apurar. Noms Propis Ricardo Baltà i Pere Ruiz.

  • Grup 2.

·         El partit de la jornada:
·         Cantaires  vs Reus



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
TENEA CB. ESPARREGUERA


Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

CAMPING BIANYA EL ROSER


Diss.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

Diss.
19.45
Virrei Ama
SESE

C.B. ALPICAT


Diu.
12.00
Cem Parc de la Ciutadella
CB. CIUTAT VELLA
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
LLUISOS DE GRACIA

Diu.
19.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
C.B. CASTELLAR



Partits per demà dissabte

  • A Fum d’Estampa, el Collblanc buscarà certificar la permanència i els visitants de l’ Esparreguera assegurar-se plaça al Play Off, sense oblidar la lluita pel liderat. Noms propis Rafael Melgarejo i Dani Fontanals.


  • Al “Riu Clar Arena”, el Torreforta podrà celebrar davant del seu públic la permanència i enfront tindrà un qualificat rival com el líder Roser, que una vegada aconseguida la plaça pel Play Off, només li queda mantenir el liderat. Noms propis Devon Dorsey i Xavi Assalit.

  • A Tortosa el partit de la jornada i derbi de les contrades tarragonines entre els locals dels Cantaires, els ebrencs apurant les darreres opcions de Play Off i el Reus, amb una còmode sisena posició. Noms propis Joel Kindred i ZW. Leeper.

  • A Virrei Amat el Sese amb l’objectiu d’assegurar-se plaça pel Play Off, rebrà la visita d’un Alpicat que voldrà apurar les seves opcions de sortir del Play Out. Noms propis Oscar Camara i Victor Vinos.

Partits per demà diumenge.

  • A Barcelona el Ciutat Vella, una vegada certificada la permanència, voldrà millorar el seu setè lloc i els visitants del Viladecans obtenir la segona victòria de la temporada per tenir opcions d’eludir el descens directe Noms propis José Antonio Bernuz i Albert Meri.

  • A Salou els locals tercers classificats depenen d’ells mateixos, una victòria els permetria certificar la seva permanència definitiva al Play Off i s’enfrontaran a Lluïsos de Gracia que voldran mantenir les seves opcions amb una victòria a una difícil pista. Noms propis Eloi Galofre i Marcos Abrines.


  • A C’an Masallera el Sant Boi voldrà apurar les seves opcions per obtenir el factor pista al Play Out, fet que passa per una victòria de totes totes imprescindible i s’enfrontarà al Castellar que esta lluitant per evitar el descens directe, també una victòria li podria ser suficient. Noms propis Raúl Fernández i Joan Navarro.


No hay comentarios:

Publicar un comentario