jueves, 9 de marzo de 2017

LA JORNADA 19 de la #LigaEba El liderat es cosa de dos al Gr. C/A Calvia i Martorell i al Gr C/B Mollet consolida el liderat



LIGA EBA
DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 19.

4-5 març.
Grup C-A.

  • El lider Calvià supera la visita del Salt.
  • Victòria del Martorell i derrota del Menorca de local davant Arenys, per tant el líderat es cosa de dos.
  • Sis equips en la lluita per la permanència Barna, ( sis victòries) i Sant Nicolau, Santfeliuenc, Mataró, Jac i Olivar (set victòries)



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.00
PAVELLÓ GALATZO
FLANIGAN CALVIA

MULTIOPTICAS CB SALT
83
67

Diss.
18.00
ILLA ESPORTIVA
C.B. CASTELLBISBAL
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
82
59

Diss.
18.30
PARC ESPORTIU
C.B. CORNELLÁ

C.B. SANTFELIUENC
64
59

Diss.
20.00
MIRALBUENO
SYMPLI OLIVAR
SABADELL SANT NICOLAU

85
75

Diu.
12.30
SES CANALETES
MADE IN MENORCA
ARENYS BASQUET JOVENTUT

81
82

Diu.
12.30
PAVELLÓ ESPORTIU MUNICIPAL
B.C. MARTORELL SOLVIN
ARACENA AEC COLLBLANC
89
59

Diu.
18.30
JOSEP MORA
MATARÓ FEIMAT
JAC SANTS

83
72


  • 83-67. El  líder reacciona al primer quart dels gironins i obté la victòria.
AL Galatzo duel d’alçada entre el líder Calvià i el Salt, quart classificat i a una única victòria del primer lloc, es preveia un partit igualat, entre equips capdavanters, els locals volien reaccionar després de l’ensopegada de la setmana passada i els gironins mantenir la seva ratxa de victòries consecutives de moment set. Victòria local, en un partit on tot i la bona sortida del gironins (18-23) al primer quart, la reacció local no es va fer esperar i al descans els local ja manaven (44-35) , a la represa els illencs encara augmentaren el seu avantatge en el darrer quart fins al +16 final, amb destacada actuació dels locals Ivan Matemalas 28 punts d’anotació, MÀXIM ANOTADOR de la jornada i José María Morales 33 de valoració MVP de la jornada.

  • 82-59:  Victòria vallessana que el porta al cinquè lloc i que deixa “tocat” al Barna com a cuer.
A Castellbisbal els locals, vuitens però amb opcions d’aspirar a la sisena plaça rebien la visita del Grup Barna, que després de cinc jornades sense guanyar s’havien vist abocats al darrer lloc i volien reaccionar per no quedar-se despenjats. Còmode victòria local, que els permet arribar al cinquè lloc i deixa als visitants en el darrer lloc de la classificació, en un partit, dominat pels locals, tot i que al descans el marcador era igualat (33-31) a la represa es va fer evident el domini local fins al +23 final, amb destacada actuació del local Marquis Green 21 punts d’anotació i 24 de valoració.    

  • 64-59 El derbi comarcal deixa tocat als visitants en la lluita per la permanència.
A Cornellà, els locals, amb intenció de millorar la classificació, després de dues derrotes rebien la visita del Santfeliuenc, que quatre derrotes l’han portat molt a prop de la zona de permanència i necessitaven una reacció urgent per evitar majors problemes. La victòria deixa als locals en vuitè lloc, tot i que amb les mateixes victòries que el cinquè i als visitants en la lluita per la permanència, en un partit, en que tot i el mal començament dels visitants (19-6), al primer quart, vàren reaccionar arribant al darrer quart amb el partit igualat (44-41), però que finalment no pogueren remuntar el partit. Jugadors destacats  el visitant Roger Lliteras 17 punts d’anotació i el local Alexandre Sanmartín 26 de valoració.

  • 85-75: Duel directe per la permanència. Victòria i average a favor dels de Zaragoza.
A Zaragoza duel directe de la zona de permanència entre El Olivar, amb plaça de descens, però a una victòria, per sortir de la mateixa i el Sant Nicolau, els sabadellencs amb una victòria mes  estaven salvats, per tant la victòria era molt important per ambdós i amb un average favorable  als locals de +1, el que encara dona mes valor al triomf. Victòria local que els deixa fora del Play Out i que porta a aquest lloc al sabadellencs, encara que la diferència entre ambdós equips es l’average general, en un partit, en que tot i la seva igualtat el parcial del segon quart (27-18), va ser definitiu i que ja no el va poder recuperar l’equip de Sabadell, amb destacada actuació del jugador local Unai Mendiote, amb 26 punts d’anotació  i 27 de valoració.

  • 81-82: Nova ensopegada local que l’allunya del liderat en veure’s superats pels maresmencs.
 A Sant Lluis el Menorca volia redreçar el rumb, després de la derrota a Sabadell, per no quedar despenjat de la lluita pel Play Off i tenia la visita de L’Arenys, ara de moment defensant el sisè lloc. Victòria visitant que deixa als menorquins a dues victòries del liderat i als visitants, setè, amb les mateixes victòries que el cinquè, en un partit molt igualat (41-42), mínima diferència que es va mantenir fins a la botzina final, amb destacada actuació del visitant Aritz Tomás 23 d’anotació i el local Ismael Fernández 23 de valoració.   

  • 89-59: Gran victòria local per seguir a d’alt de tot.


A Martorell el co-lider, rebia la visita d’un dels habituals a la part alta, el Collblanc, encara que aquesta temporada esta una mica allunyat, tot i que encara no el poden donar per descartat i segur que li posarà las coses molt difícils als locals, dons tot al contrari, de sortida domini clar dels locals (28-8), lleugera reacció visitant que va retallar la diferència en sis punts, però a la represa els d’Adrià Alonso sentenciaren amb un (24-8), amb aquest resultat es de l’Hospitalet cauen al sisè lloc, amb destacada actuació del local David Jofresa 17 punts d’anotació i 23 de valoració. 

  • 83-72: La victòria local don “aire” als locals i complica als visitants.
A Mataró  els locals que amb dues victòries consecutius, havien respirat una mica, tot i seguir rondant la part perillosa de la taula classificatòria, rebien a un Jac Sants, que sembla haver perdut pistonada i havia tornat a la zona compromesa. El partit va estar molt igualat al descans (46-47), a la represa, però, els locals es varen fer amb el control del partit i s’anotaren una important victòria que els situa fora del Play Out i als visitants fora de perill, però amb les mateixes victòries que la zona de permanència, amb destacada actuació del visitant Albert Real 19 punts d’anotació i del local José Francisco Cabrera 19 de valoració.

Grup C-B.

  • Mollet continua líder superant al Quart, que ara es tercer.
  • Pardinyes es situa segon en solitari.
  • Igualada continua la seva marxa cap amunt, la sisena consecutiva.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
LES COMES
PHYSIC IGUALADA

A.E. MURO BASKET ACADEMY

95
76

Diss.
20.00
PLANA LLEDO
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

C.B. QUART GERMANS CRUZ

71
68

Diss.
20.00
BARRIS NORD
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA


VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
76
61

Diu.
12.30
TONO SERVERA
PALMA AIR EUROPA
BASQUET SITGES
99
66

Diu.
18.00
CAN SERRA
U.E. BARBERA TEAM VALUES

U.B. SANT ADRIÀ
94
86

Diu.
18.15
CAN VINADER
BBA CASTELLDEFELS
MORABANC ANDORRA

72
70

Diu.
18.45
GUIERA
C.B. CERDANYOLA AL DIA
C.B
VALLS NUTRION
74
66


  • 95-76: Continua la marxa impressionant dels de l’Anoia la sisena consecutiva.
A les Comes d’Igualada els locals rebran la visita del Muro, dos equips, separats per una sola victòria i amb intenció de millorar la classificació, sobre tot els locals que després de cinc victòries, havien entrat a la lluita pel sisè lloc , amb la victòria els locals es situen sisens a una victòria del cinquè lloc, en un partit, on els locals amb una molt bona sortida (26-18), al primer quart, dominaren des d’un bon principi, al descans la diferència era ja de +10 i a la represa continuaren augmentant el seu avantatge fins al final, superant amb escreix l’average particular que ara els es favorable, amb destacada actuació del local Miguel Angel Garcia, amb 23 punts d’anotació i 34 de valoració.  

  • 71-68: Victòria i average pels vallesans que confirmen el seu liderat.
A Mollet partit de la jornada entre els locals líders i el segon classificat Quart, a una sola victòria dels primers, per tant en joc el liderat, la victòria local els donaria un marge de dues victòries i pels visitants, el triomf els donaria el liderat degut a que l’average els favorable per +2, finalment després d’un partit molt disputat la victòria va estar pels locals que els permet continuar líders i els visitants passen al tercer lloc, deixant la segona plaça per Pardinyes, el partit va començar amb domini local al primers quart (22-19), però la reacció gironina no es va fer esperar, arribant al descans (35-37), a la represa reacció local que va passar a dominar el partit (52-49), a manca de deu minuts, finalment el (69-68) als darrers segons va donar opció a ambdós equips, però l’únic moviment en el marcador va ser l’encert d’un tir lliure per part local, amb destacada actuació del visitant Jensen Kanis 18 punts d’anotació i el pivot local Ramón Espuña 20 de valoració.

  • 76-61: Victòria dels lleidatans que es situen al segon lloc en solitari.
A Lleida Pardinyes  aspirant al liderat, del que es troba a una victòria, rebia la visita del Masnou, equip situat a la zona mitja de la taula classificatòria, els locals en funció del resultat de Mollet podrien tornar al co-liderat. Victòria local que els permet situar-se en segon lloc, en un partit, dominat pels locals al descans (46-24), a la represa lleugera reacció visitant que va reduir diferencies, sense poder posar en discussió la victòria local, amb destacada actuació dels locals Kregor Hermet amb 19 de valoració i Xavier Mendiburu 29 de valoració.



  • 99-66: Clara victòria local pe millorar la seva classificació.
A Palma els locals, bastant allunyats dels primers llocs, en cinquena posició, buscaran una nova victòria per millorar, davant del cuer Sitges que cada vegada te més llunyana la salvació, victòria local que els permet instal·lar-se en cinquè lloc i als visitants que segueixen en el darrer lloc, en un partit dominat a plaer pels locals, que al descans dominaven (52-38) i que ho remataren amb un (23-8) del tercer quart, amb destacada actuació del seu jugador Joan Reda 22 punts d’anotació i 24 de valoració.  

  • 94-86: Festival anotador en un partit que permet als vallessans mantenir el quart lloc.
A Barberà els locals i Ubsa tenien un enfrontament entre dos equips que feien un molt bon joc i amb gran poder anotador, sobre tot els visitants, però ja allunyats dels primers llocs, els locals volien mantenir la quarta plaça i els visitants apropar-si . Victòria local en un partit molt igualat (52-53) al descans, a la represa els locals dominaren el joc i s’adjudicaren el partit, amb destacada actuació d’ Ivan Llull, amb 24 punts d’anotació i 30 de valoració, germà, del reconegut Sergi Llull, jugador del R. Madrid i olímpic amb Espanya.

  • 72-70: Partit resolt en els darrers instants a favor dels locals.
El Castelldefels vs Andorra, eta un partit entre dos equips amb cinc victòries i que busquen allunyar-se del descens, amb un average de +26 pels visitants, tot i la victòria local ambdós equips estan fora del descens però amb places de Play Out, el partit va ser trepidant amb un inici favorable als visitants (16-26) al primer quart, reacció local que portaren el partit amb empat a 38, al descans, a la represa primer avantatge local al tercer quart i final ment molta igualtat i en els darrers instants cistella local que val una victòria pels, rot i que el average particular es pels del principat, amb destacada  actuació del visitant Waly Niang 18 punts d’anotació, al també visitant Cinto Gabriel i el local Andreu Sese, ambdós 22 de valoració.

  • 74-66: Els vallessans augmenten distancies amb el descens.
A Guiera un Cerdanyola, necessitat de victòries, a prop de la zona de descens, rebia un Valls, amb una situació bastant còmode, victòria local en un partit, que no es va resoldre fins al darrer quart, empat a 29, al descans, i a 53 al tercer quart, en els darrers minuts els locals decidiren el partit al seu favor, amb destacada actuació del seu jugador Eric Forné, amb 20 punts d’anotació i 24 de valoració.  

MVP de la jornada amb 33 de valoració José Maria Morales (Calvia), amb 32 minuts en pista; tirs de 2 punts 9/11  82 %; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 9/11  82%; assistències 2, rebots 13, faltes rebudes 5, pilotes perdudes 3 i pilotes recuperades 0, Taps 0.



MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 28 punts Ivan Mtemalas (Calvia), amb 34 minuts en pista; tirs de 2 punts 4/5   80%; tirs de 3 punts 4/12  33%; tirs lliures 8/17  47%; assistències 1, rebots 4, faltes rebudes 5, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 0 i Taps 0.





No hay comentarios:

Publicar un comentario