viernes, 3 de marzo de 2017

LA PREVIA de la JORNADA 19 de #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA Calvia vs Salt al Gr. C/A i Mollet vs Quart al C/B



LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA 19.

4-5 març.
Grup C-A.

  • Partit de la jornada:
  • Calvià vs Salt
  • Amb l’opinió de l’entrenador Oriol Verdés (Salt).


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.00
PAVELLÓ GALATZO
FLANIGAN CALVIA

MULTIOPTICAS CB SALT


Diss.
18.00
ILLA ESPORTIVA
C.B. CASTELLBISBAL
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA


Diss.
18.30
PARC ESPORTIU
C.B. CORNELLÁ

C.B. SANTFELIUENC


Diss.
20.00
MIRALBUENO
SYMPLI OLIVAR
SABADELL SANT NICOLAU



Diu.
12.30
SES CANALETES
MADE IN MENORCA
ARENYS BASQUET JOVENTUT



Diu.
12.30
PAVELLÓ ESPORTIU MUNICIPAL
B.C. MARTORELL SOLVIN
ARACENA AEC COLLBLANC


Diu.
18.30
JOSEP MORA
MATARÓ FEIMAT
JAC SANTS





Partits per demà dissabte:

  • AL Galatzo duel d’alçada entre el líder Calvià i el Salt, quart classificat i a una única victòria del primer lloc, es preveu un partit igualat, entre equips capdavanters, els locals voldran reaccionar després de l’ensopegada de la setmana passada i els gironins mantenir la seva ratxa de victòries consecutives de moment set, per completar aquesta prèvia tenim declaracions de l’entrenador saltenc Oriol Verdés “ Es un partit contra un dels millors equips de la lliga, amb un gran potencial ofensiu, conscients que una victòria els portaria a dalt de tot, a la nostra conversa va destacar el caràcter determinant del pivot local José María Morales”

  • A Castellbisbal els locals, vuitens però amb opcions d’aspirar a la sisena plaça rebran la visita del Grup Barna, que després de cinc jornades sense guanyar s’han vist abocats al darrer lloc i voldran reaccionar per no quedar-se despenjats.


  • A Cornellà, els locals, amb intenció de millorar la classificació, després de dues derrotes rebran la visita del Santfeliuenc, que quatre derrotes l’han portat molt a prop de la zona de permanència i necessiten una reacció urgent per evitar majors problemes.

  • A Zaragoza duel directe de la zona de permanència entre El Olivar, amb plaça de descens, però a una victòria, per sortir de la mateixa i el Sant Nicolau, els sabadellencs amb una victòria mes  estan en el Play Out, per tant la victòria es molt important per ambdós i amb un average favorable  als locals de +1, el que encara dona mes valor al triomf.


Partits per diumenge

  •  A Sant Lluis el Menorca voldrà redreçar el rumb, després de la derrota a Sabadell, per no quedar despenjat de la lluita pel Play Off i tindrà la visita de l’Arenys, ara de moment defensant el sisè lloc.   

  • A Martorell el co-lider, rebrà la visita d’un dels habituals a la part alta, el Collblanc, encara que aquesta temporada esta una mica allunyat, tot i que encara no el poden donar per descartat i segur que li posarà las coses molt difícils als locals.

  •  A Mataró  els locals que amb dues victòries consecutius, han respirat una mica, tot i seguir rondant la part perillosa, rebran a un Jac Sants, que sembla haver perdut pistonada i ha tornat a la zona compromesa.

Grup C-B.

  • Partit de la jornada:
  • Mollet vs Quart


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
LES COMES
PHYSIC IGUALADA

A.E. MURO BASKET ACADEMY



Diss.
20.00
PLANA LLEDO
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diss.
20.00
BARRIS NORD
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA


VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


Diu.
12.30
TONO SERVERA
PALMA AIR EUROPA
BASQUET SITGES


Diu.
18.00
CAN SERRA
U.E. BARBERA TEAM VALUES

U.B. SANT ADRIÀ


Diu.
18.15
CAN VINADER
BBA CASTELLDEFELS
MORABANC ANDORRA



Diu.
18.45
GUIERA
C.B. CERDANYOLA AL DIA
C.B
VALLS NUTRION



Partits per demà  dissabte:

  • A les Comes d’Igualada els locals rebran la visita del Muro, dos equips, separats per una sola victòria i amb intenció de millorar la classificació, sobre tot els locals que després de cinc victòries, han entrat a la lluita pel sisè lloc .

  • A Mollet partit de la jornada entre els locals líders i el segon classificat Quart, a una sola victòria dels primers, per tant en joc el liderat, la victòria local els donaria un marge de dues victòries i pels visitants, el triomf els donaria el liderat degut a que l’average els favorable per +2


  • A Lleida Pardinyes  aspirant al liderat, del que es troba a una victòria, rebrà la visita del Masnou, equip que marca la salvació, per tres victòries de marge i que la voldrà augmentar, els locals en funció del resultat de Mollet podrien tornar al co-liderat.
Partits per  diumenge

  • A Palma els locals, bastant allunyats dels primers llocs, en cinquena posició, buscaran una nova victòria per millorar, daavant del cuer Sitges que cada vegada te més llunyana la salvació.   

  • A Barberà els locals i Ubsa tindran un enfrontament entre dos equips que fan un bon joc però ja allunyats dels primers llocs, els locals voldran mantenir la quarta plaça i els visitants apropar-si .

  • El Castelldefels vs Andorra, es un partit entre dos equips amb cinc victòries i que busquen allunyar-se del descens, amb un average de +26 pels visitants

  • A Guiera un Cerdanyola, necessitat de victòries, a prop de la zona de descens, rebrà un Valls, amb una situació bastant còmode.





No hay comentarios:

Publicar un comentario