sábado, 11 de marzo de 2017

LA PRÈVIA de la Jornada 20 amb els partits de la Jornada Vic vs Santa Coloma al Gr1 i Sese v Roser al Gr2


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 19a.

11-12 Març.
Grup 1.

  • El partit de la jornada Vic vs Santa Coloma.
  • Els derbis Sant Narcis vs Bisbal amb TV.
  • Bàsquet Pia vs Sant Quirze



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00

TV
Sa Costa
C.B. SANT NARCIS
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

Diss.
17.45
Pavelló CB Granollrs
CB GRANOLLERS

MATARO PARC BOET

Diss.
18.15
Pabelló Esporti
C.B. ARTÉS

SANT GERVASI

Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES CB.
U.E. SANT CUGAT

Diss.
19.45
Castell d’3n Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
SANTA COLOMA


Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
SANT QUIRZE B.C.

Diu.
19.30
CP. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
C.N SABADELL


Partits per avui dissabte

  • A Girona i amb les càmeres de TV com a testimonis, el derbi entre  Sant Narcís i la Bisbal, els locals son l’equip que marca la permanència i els visitants a dues victòries dels primers en zona d Play Out, per tant la victòria, als locals, els faria donat un pas important i als visitants tenir mes a prop la salvació l’average en aquest moment es favorable als locals  +10

  •  A Granollers els locals rebran la visita del Boet, els locals en les darreres jornades han recuperat posicions i ara son a dues victòries del Play Off, i els visitants s’han situat co-liders i ha estat confirmat el resultat del seu partit amb Badalonés, desestimant el Comitè d’Apel·lació el recurs d’aquets últims.


  • L’Artés que després de moltes jornades ha caigut del Play Off, encara que només pel average, rebrà la visita del Sant Gervasi, en la lluita per la permanència a una victòria del descens directe.

  •  El Badalonés a la zona tranqui-la rebrà la visita de la Uesc, els visitants buscaran una victòria que els podria mantenir en la lluita pel Play Off i els locals una millora a la classificació.

  • A Vic el partit de la jornada entre els locals tercers classificats i el Santa Coloma que ha entrat per primera vegada amb plaça de Play Off, els locals buscaran una victòria per mantenir la seva posició i els visitants, per la seva part el triomf els podria portar a lluitar pel tercer lloc i la derrota despenjar-los de la quarta plaça, l’average es favorable als visitants +2 .    
Partits per demà diumenge.

  • A Sabadell derbi entre el Bàsquet Pia darrer classificat i el Sant Quirze, amb dues victòries més, els sabadellencs necessiten la victòria com a baló d’oxigen i els visitants podrien marcar ja distancies amb el descens directe, l’average es pels visitants +25.

  • A Badalona, els Sant Josep, que va perdre el liderat en solitari a Sant Quirze rebrà la visita del Natació Sabadell, que va guanyar al Vic, per tant enfrontament vital pels locals i molt important pels vallessans, en la zona de permanència.   

Grup 2.

·         El partit de la jornada:
·         Sese vs Roser.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

LLUISOS DE GRACIA


Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
C.B. CASTELLAR


Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE
CAMPING BIANYA EL ROSER



Diu.
19.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

Diu.
20.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
BASQUET SANT BOI


Partits per avui dissabte

  • A l’Hospitalet Collblanc vs Lluïsos, tres victòries els separen, que son les que hi ha entre la salvació que marquen els locals i el Play Out dels visitants.

  • A  Esparreguera els locals, segon classificat, rebran la visita del Ploms Salle, els de Reus, que es vol apropar al Play Off ara a dues victòries.

  • A Tarragona el Torreforta rebrà la visita del Castellar, els locals amb bona posició però això si allunyats de la part alta i per la seva part els visitants en la seva continua lluita per evitar el descens directe i millorar la seva posició en el Play Out.



  • A Virrei Amat derbi Barceloní entre el Sese i el Roser, dos equips que lluiten per la part noble, els locals en cinquè lloc, fora del Play Off únicament per l’average i els visitants líders amb una victòria d’avantatge sobre el segon classificat.
  • .
Partits per demà diumenge
  • A la Ciutadella, el Ciutat Vella, un equip amb molta progressió i volen mirar cap amunt decididamemt, rebrà la visita del Salou, tercer classificat, que necessita el triomf, per mantenir-se en Play Off.

  • A Lleida, els locals de l’Alpicat en la seva lluita per sortir del Play Out, tot i bastant llunyà, a quatre victòries, rebrà al Viladecans, cuer i per tant en descens directe i que esta a dues victòries del Play Out.


  • Al Tortosa Cantaires, amb l’objectiu de no sortir dels llocs de Play Off, rebrà la visita del Sant Boi, en la seva lluita per la permanència. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario