viernes, 17 de marzo de 2017

LA PRÈVIA DE LA JORNADA 21a. #CopacatBQ GR1 Els partits de la jornada: Boet vs Artés i Santa Coloma vs Sant Josep. i al GR2 el partit de la jornada Salou vs Torreforta



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 21a.

18-19 Març.
Grup 1.

  • Els partits de la jornada:
  • Boet vs Artés i Santa Coloma vs Sant Josep.
  • El derbi de Sabadell.
  • Natación vs Bàsquet Pia.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CB GRANOLLERS


Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
C.B. ARTÉS


Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.B. SANT NARCIS


Diss.
19.30
Joan del Moral
SANTA COLOMA

ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST

Diss.
19.30
Les Naus
C.N SABADELL
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.
A.E. BADALONES CB.


Diu.
17.30
Escola  Sant Gervasi
SANT GERVASI
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Partits per demà dissabte

  • A la Bisbal, els locals en la seva lluita per sortir del Play Out, tot i que la salvació esta a tres victòries, rebran la visita del Granollers a la mateixa distància però del Play Off, una mica allunyats, però encara tot es possible. Els destacats Roger Oliva i Carles Homs.

  •  A Mataró un dels partits de la jornada entre el Boet, co-lider, i l’Artés, cinquè, però amb les mateixes victòries del quart, la derrota complicaria, a qualsevol dels dos, en les seves aspiracions, potser mes al visitants, per poder retornar al Play Off. Els destacats Dario Naharro i Roger Portella.

  • A sant Cugat la Uesc rebrà la visita del Sant Narcís, els visitants voldran mantenir sinó augmentar el marge amb el Play Out i els vallesans la plaça de Play Out aconseguida la setmana passada. Els destacats Jordi Costa i Isaac Valera.

  • A Santa Coloma  l’altre partit de la jornada entre l’equip local que no es volen allunyar del Play Off, a una victòria, i el líder Sant Josep, que no te marge d’error per mantenir el liderat, per tant un molt en joc en un derbi entre veïns. Els destacats Nil Vidal i Antonio Ruiz


  • A Sabadell a les Naus del Natació derbi amb la visita del rival local, Bàsquet Pia, hi ha molt en joc, ambdós equips separats, per dues victòries, els visitants en descens directe i els locals en Play Out, i també es important l’average ara favorable a la Pia +8. Els destacats Jonathan Ramírez i Oriol Andrés.

Partits per diumenge.

  • A Sant Quirze, els locals, a dues victòries de la permanència, rebran al Badalonés, que es troba a l’inversa a la mateixa diferencia amb el Play Out, una victòria als locals per apropar-se a la salvació i als visitants per allunyar-se de la zona de perill. Els destacats Ricardo Baltá i Marc Hueso.

  • A Mollet duel desigual entre els locals del Sant Gervasi a una victòria del descens i el Vic, per seguir en la seva lluita per mantenir la tercera plaça i si s’escau. Els destacats M. Diaz i Julià Garrote.  

Grup 2.

·         El partit de la jornada:
·         Sese vs Roser.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
18.05
TV

Can Masallera
BASQUET SANT BOI

C.B CIUTAT VELLA


Diss.
18.45
Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
SESE


Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. ALPICAT

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
C.B. CANTAIRES TORTOSA

Diu.
12.30
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”


Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
A.D. TORREFORTA

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
TENEA CB. ESPARREGUERA


Partits per demà dissabte

  • A Sant Boi, amb les càmeres de Basquet en Joc de la Xarxa TV . els locals en Play Out, però amb el perill encara del descens directe, reben al Ciutat Vella, que encara no te la permanència assegurada.  Els destacats Cristian Boada i José Antonio Bernuz.

  • Al Viladecans, encara amb opcions de salvació, tot i ser difícils, rebrà al Sese, que lluita per poder entrar al Play Off, actualment a una victòria. Els destacats   Albert Meri i Gonzalo Vázquez.

  • A Reus el Ploms Salle, sisè classificat, amb el Play Off, bastant allunyat a tres victòries, rebrà als lleidatans de l’Alpicat, que te la salvació a la mateixa distància. Els destacats David Mesa i Oriol Balsells.

  • A l’Ex-Vila de Gràcia els Lluïsos, a dues victòries de la salvació, amb necessitat de retallar la distancia de dues victòries, amb la salvació, s’enfrontarà als tortosins dels Cantaires, en quarta posició, però pressionats pel cinquè, que només els separa l’average. Els destacats Marcos Abrines i Mac Callan.


Partits per demà diumenge.

·          En partit matinal, El Roser, segon classificat, només separats del liderat pel average, rebran al Collblanc, equip que marca la salvació, per tant els locals només els hi val la victòria per pressionar al líder. Els destacats Xavi Assalit i Xavi Bassons.

  • A Salou, derbi tarragoní entre els locals, tercer classificat, però amb els perseguidors, a una victòria i el Torreforta amb el Play Off a tres victòries, esgotant la seves darreres opcions. Els destacats Eloi Galofré i Debon Dorsey.


  • Al Puigvert de Castellar, els locals rebran la visita del líder Esparreguera, els dos equips, buscaran una important victòria amb objectius oposat, els locals per assegurar-se la distància amb el descens directe i millorar en el Play Out i els visitants per mantenir el liderat. Els destacats Albert Germà i Pau Campaña.


No hay comentarios:

Publicar un comentario