domingo, 1 de abril de 2018

JORNADA 21 #CopaCatBQ Gr.1 ESPARREGUERA, primer, i SALOU, segon, a “fases” i líder indiscutible amb el factor pista, PLOMS SALLE i MARTINENC, amb moltes opcions de ser-hi també. i GR.2 La derrota del SESE, tot i ser líder provisional, converteix al MOLINS, amb líder virtual, ara segon, ambdós a “fases”, l’enfrontament pel tercer lloc favorable a la UESC, SANTA COLOMA, es quart i a una victòria ALPICAT, que manté les seves opcions.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • LA JORNADA 21.

  • 24 i 25 MARÇ.



GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA:

  • ESPARREGUERA, primer,  i SALOU, segon, a “fases” i líder indiscutible amb el factor pista, PLOMS SALLE i MARTINENC, amb moltes opcions de ser-hi també.

  • Vuit equips implicats amb la permanència:

  •  GRANOLLERS, LLIÇA I MARISTES, avui estarien salvats.

  • GRUP BARNA, BÀSQUET PIA, SAMA i NATACIÓ SABADELL, en Play Out i MOLLET “B”, en descens.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00
Poliesportiu del Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET

TENEA C.B. ESPARREGUERA

73
79
Diss.
17.00
Les Naus
C.N. SABADELL

C.B. ARTÉS

68
75
Diss.
17.45
Pavelló CFB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

C.B. SALOU
50
62
Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
65
80
Diss
19.45
Cem Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
60
61
Diss.
20.00

Pavelló d’Esports
LLIÇÀ D’AMUNT

BASQUET PIA SABADELL

76
79
Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA

C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
76
74

  • El partit de la Jornada al Guinardó on el Martinenc, tercer, amb la pressió del quart classificat, rebia al líder imbatut Esparreguera, que un cop assegurat el pas a la Fase Final la victòria li donaria el factor pista a favor, victòria visitant, (73-79) que li confirma el factor pista i els locals tot i la derrota segueixen amb plaça de Play Off . Destacats els locals  Pau Mayor 19 punts d’anotació i Cristian Zapata 22 de valoració.

  • A Sabadell el Natació lluitant per la permanència, a una victòria, del equips que marcaven la salvació, rebia l’Artés a tres victòries del quart classificat, objectius oposats però victòria necessària, triomf visitant (86-75), tot i la destacada actuació dels locals Jonathan Ramírez amb 31 punts màxim anotador, compartit, de la jornada i Carlos Lapeña 19 de valoració,  ara els sabadellencs tenen la salvació a dos partits i els visitants el Play Off a tres.

  • A Granollers on els locals volien exhaurir, les opcions matemàtiques de Play Off, rebien als de la capital de la Costa Daurada, el Salou, que lluita per consolidar la segona plaça a la classificació, victòria visitant (50-62), que deixa quasi sense opcions als vallessans i consolida als de Salou al segon lloc i amb plaça per les “fases”, amb destacada actuació del visitant Barksdale 17 punts d’anotació.


  • A la Plana el Badalonés a una victòria del quart lloc buscava la victòria davant de l’equip que tanca la classificació, el Mollet “B”, els vallessans eren  a dues victòries per sortir del descens directe, sorprenent victòria visitant (65-80), que allunya als de Badalona de les “fases”, ara a dos partits i els visitants queden a un partit per sortir del descens directe

  • A Vilanova el Samà, que lluita per la permanència ho tenia difícil davant del Ploms Salle, els de Reus, volien consolidar el seu quart lloc, ajustada victòria visitant (60-61), en un partit molt igualat fins als descans i amb avantatge local a la fi dels tercer quart (50-42), però la reacció final dels visitants fou suficient per adjudicar-se la victòria i situar-se en tercer lloc, amb destacada actuació del seu jugador Medina 23 punts d’anotació.

  • A Lliçà derbi vallesà entre el sorprenent equip local, en aquests moments amb dues victòries de marge sobre el Play Out i els sabadellencs del Bàsquet Pia, inmersos en ell, victòria dels visitants (76-79), que permet situar-se als sabadellencs a una de la permanència. Destacada actuació dels locals Carles Homs 21 punts i 35 de valoració.

  • A Badalona duel directe entre l’Ademar i el Grup Barna, ambdós igualats a set victòries, però mentres els visitants marquen la permanència els locals ocupen l’ultima plaça de Play Out, important l’average particular actualment +1 pels visitants, victòria i average pels de Badalona (76-74), que els permet sortir del Play Out. Destacat el local Franc García 26 punts i 27 de valoració.

GRUP 2.



  • La derrota del SESE, tot i ser líder provisional, converteix al MOLINS, amb líder virtual, ara segon, ambdós a “fases”, l’enfrontament pel tercer lloc favorable a la UESC, SANTA COLOMA, es quart i a una victòria ALPICAT, que manté les seves opcions.
  • CIUTAT VELLA i CIRCOL, encara amb opcions.
  • CBS, VEDRUNA, SANT QUIRZE i ADT, en Play Out.
  • SITGES, que marca la permanència i Girona, encara no han segellat la seva continuïtat.
  • SANT NICOLAU, certifica el seu descens.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.B. SANTA COLOMA
74
72
Diss.
18.05
TV
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

SESE


90
87
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

C.E. SANT NICOLAU

87
70
Diss.
18.45
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT
CIUTAT VELLA

80
69
Diss.
19.30
Penitens Arena
VEDRUNA GRACIA
MERCHAN SERVIS
CBS
91
81
Diu.
17.00

Pavelló Esportiu
SANT QUIRZE  B.C

A.D. TORREFORTA
84
97
Diu.
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

CIRCOL COTONIFICI BADALONA
88
80

  • A Sant Cugat el partit de la jornada, entre la Uesc, tercer classificat, i el Santa Coloma, quart, separats per una sola victòria, els locals buscaven distanciar al seu perseguidor, tot al contrari dels Colomencs, l’average era favorable als vallessans +4, victòria local, per un ajustat (74-72), en un partit en que tot i l’avantatge visitant al descans 36-43, a la fi del tercer quart ja s’havia reduït la diferència a un sol punt i en el tram final del partit, ambdós equips tingueren les seves opcions, però finalment el triomf fou pels vallessans que ara tenen dos victòries de marge sobre els de Santa Coloma i a mes a mes l’average particular. Destacats el visitant Alex López 23 punts d’anotació i el local Robert Cosials 29 de valoració els mateixos que López.

  • A Terres de Lleida els locals de l’Alpicat necessitaben una victòria per no allunyar-se més del Play Off, gran oportunitat en funció del resultat de Sant Cugat i s’enfrontaven a un Sese, en la seva lluita pel liderat, el partit fou molt igualat i amb opcions de victòia per ambdós equips, durant el temps reglamentari i a la prorroga finalment el triomf fou pels locals que ara son a una victòria del Play Off. Destacat per sobre de tots el base local Vallverdú amb 29 punts d’anotació i 23 de valoració.

  • A Pins Vens el Sitges lluitant per sortir del Play Out, rebia als sabadellencs del Sant Nicolau, victòria local (87-70), que situa als del Garraf fora del Play Out, i deixa als sabadellencs com equip de primera catalana Destacat el local Alain Parker 20 punts d’anotació i 20 de valoració.

  • A Girona els locals del CEB, que es l’equip que marca la permanència rebien la visita del Ciutat Vella, a dues victòries del Play Off, els barcelonins volien mantenir les seves opcions, victòria local (80-69), que deixa als locals amb una victòria de marge sobre el Play Out i els visitants a dues de les “fases”. Destacats el visitant José Antonio Bernuz 23 punts d’anotació i 28 de valoració la mateixa que el local Lluc Mora.


  • A Penitents duel directe per la permanència entre el Vedruna i el CBS separats per una sola victòria, l’average serà important, actualment favorable als de Sant Feliu +16, victòria  (91-81) que situa ambdós equips, igualats a 8 triomfs, els mateixos que l’equip que marca la permanència, però amb l’average particular favorable als de Sant Feliu  Destacat, el local Pascal amb 27 punts d’anotació i 40 de valoració MVP de la   jornada.

  • A Sant Quirze els locals tenien l’oportunitat d’allunyar-se del Play Out, davant un Adt, que podria evitar definitivament el descens directe, victòria visitant (84-97), que permet que els de Tarragona evitin definitivament el descens directe i amb opcions encara de poder evitar les “fases” de permanència, on hi torna a ser el Sant Quirze. Destacat el visitant Tucker amb 31 punts d’anotació, màxim anotador compartit de la jornada i 35 de valoració.

  • Finalment el Molins, líder virtual tenia l’oportunitat de seguir en la seva línia davant el Circol, que no es vol allunyar de la quarta plaça, actualment a dues victòries, victòria local (88-80), que deixa ambdós equips amb la mateixa situació. Destacats el local Gotzens 21 punts d’anotació i el visitant Jerez 24 de valoració.

EL DESTACATS DE LA JORNADA      
ANOTACIO

VALORACIÓ

RAMIREZ (CN. Sabadell)
31
PASCAL (Vedruna)
40
TUCKER (AD. Torreforta)
31
POU (Lliçà)
35
VALLVERDÚ (Alpicat)
29
TUCKER (AD. Torreforta)
35
PASCAL (Vedruna)
27
COSIALS (UE. Sant Cugat)
29
GARCIA (Maristes Ademar)
26
LÓPEZ (Santa Coloma)
29


No hay comentarios:

Publicar un comentario