martes, 17 de abril de 2018

JORNADA 24 #LigaEba (Gr. C/A) EL MASNOU I MENORCA al cap de la classificació, CERTIFIQUEN L’ACCÉS AL PLAY OFF. BARBERÀ aconsegueix la PERMANÈNCIA. i al (GR.C/B) El líder Vic certifica la seva classificació pel Play Off i el segon Pardinyes, la seva derrota dona opcions a l’Igualada i al Valls Jac Sants certifica la permanència.


LIGA EBA 

LA JORNADA 24.

14-15 ABRIL de 2.018.



Grup C-A.

  • EL MASNOU I MENORCA al cap de la classificació, CERTIFIQUEN L’ACCÉS AL PLAY OFF.
  • BARBERÀ aconsegueix la PERMANÈNCIA.
  • Per evitar el descens quatre equips Castelldefels, Quart, Roser i Cantaires.

Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Pavelló CP. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP

BARBERÀ TEAM VALUES

73
77


Diss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

C.B. CANTAIRES TORTOSA

80
77

Diss.
19.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC
BÀSQUET GIRONA

87
84

Diss.
20.00
Llars Mundet
C.B. ROSER

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
61
81

Diss.
20.15
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

78
60

Diu.
12.45
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

BÀSQUET MENORCA

67
78

Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
MATARÓ PARC BOET
6575

                      
  • El partit de la jornada a l’Hospitalet on els locals del Collblanc, amb les opcions exhaurides pràcticament rebien la visita del Girona a una sola victòria dels primers classificats i lluitant per poder entrar al Play Off, victòria local (87-84), que deixa als gironins fora del Play Off.
  • Els dos líders El Masnou i Menorca, amb l’obligació de guanyar per no veures atrapats pel Girona, els del Maresme rebien a l’Ubsa, vuitè classificat i encara amb opcions d’aspirar al setè lloc i els de les Illes tenien un difícil partit a Quart, on els locals encara no han evitat el descens directe, però també  amb opcions d’evitar també el Play Out, victòries d’ambdós que els porta directament al Play Off, dels del Maresme (78-60) i dels de Maó (67-78), amb gran actuació del seu jugador Orfila 35 de valoració.
  • Els altres equips que lluiten per la permanència, el Barberà i el Castelldefels eren els equips millor situats de moment, ja que restaven fora del Play Out, els vallessans visitaven a un Sant Josep, que ha fet molt bona temporada i encara amb opcions d’aspirar al quart lloc i els del Baix Llobregat rebien a un Boet,  novè, però amb opcions de millora, el Barberà va superar a domicili  al Sant Josep 73-77 i certifica la permanència, per la seva part Castelldefels va perdre (65-75), amb gran actuació del visitant Drakeford 23 punts d’anotació i 28 de valoració, que deixa als locals sense poder tancar la permanència i finalment els equips que estan en perill de descens directe, que ara ocupa pel average els Cantaires, els de Tortosa afrontaven el derbi de les terres de Tarragona visitant al Cbt  i vàren estar apunt de donar la sorpresa però després d’una prorroga van perdre (80-77), amb destacada actuació del  local Balkovic 29 punts d’anotació i 42 de valoració i el Roser que finalment va poder abandonar el darrer lloc rebia la visita de l’Arenys, quart classificat i va perdre (61-81).




 Grup C-B.

  • El líder Vic  certifica la seva classificació pel Play Off i el segon Pardinyes, la seva derrota dona opcions a l’Igualada i al Valls
  • Jac Sants certifica la permanència.
  • Per evitar el descens quatre equips: Castellbisbal, Andorra,. Salt i Cerdanyola..




Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION
C.B. CERDANYOLA AL DIA
78
63

Diss
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
79
72

Diss.
20.00
Barris Nord
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
C.B IGUALADA


76
89

Diu
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

C.B. CASTELLBISBAL
86
84

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
B.C. MORABANC
ANDORRA
70
40

Diu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT


C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
76
80

Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT
SIMPLY OLIVAR

79
83


                                        
  • El partit de la jornada, novament a Lleida, on l’equip local Pardinyes, segon classificat, rebia al tercer l’Igualada, l’accés al Play Off pels de l’Anoia passava inevitablement per una victòria, ja que si el partit queia del costat dels locals, els de la terra ferma, ja tindrien assegurat al passi a la següent fase, victòria visitant (76-89), tot i la gran actuació del local Mendiburu 28 punts d’anotació i 45 de valoració MVP de la jornada, aquest resultat dona opcions a ambdós equips i al Valls.
  • El líder Vic visitava al Mataró, equip que ja va assolir la permanència, la victòria visitant els donaria la classificació pel Play Off, però encara sense poder certificar el primer lloc, victòria visitant (76-80) i classificació pel Play Off.
  • El Valls l’altre equip que encara tenia algunes opcions de Play Off, rebia al Cerdanyola, els vallencs necessitaven la victòria per poder aprofitar alguna errada del segon classificat i rebia a un Cerdanyola, que la derrota els podria condemnar al descens, victòria local (78-63), que dona opcions de Play Off als locals i els vallessans encara mantenen opcions.
  • Els equips que lluiten per la permanència el Salt rebia la visita del sempre difícil Olivar que l’anterior jornada va certificar la permanència, per la seva part la victòria dels saltencs els podria permetre evitar el descens directe amb quasi tota seguretat, tot i la destacada actuació del local Wimbish 37 punts d’anotació, màxim anotador de la jornada, la victòria fou pels visitants (79-83). A Sants hi havia un duel directe entre el Jac i l’Andorra, als barcelonins la victòria els donaria la permanència i per la seva part l’equip del Pirineu, que ja ha evitat el descens directe, encara tenien alguna opció d’evitar el Play Out, victòria local (70-40), que dona la permanència als locals amb destacada actuació del seu jugador Magdaleno 34 de valoració i finalment un altre dels equips que volia evitar el Play Out el Castellbisbal visitava a un Palma, ja sense opcions de Play Off, pels vallessans la victòria era garantia de permanència, però no va poder ser, victòria local (86-84), amb la destacada actuació del visitant Mañes 23 punts.
  • Finalment el Cornellà setè classificat que difícilment podia millorar la seva classificació, rebia a un recuperat Mollet, encara amb opcions d’accedir al cinquè lloc, victòria local (79-72).

EL DESTACATS DE LA JORNADA      
ANOTACIO

VALORACIÓ

WIMBISH (Salt)
37
MENDIBURU (Pardinyes)
45
BALKOVIC (Cbt)
29
BALKOVIC (Cbt)
42
MENDIBURU (Pardinyes)
28
WIMBISH (Salt)
39
DRAKEFORD (Boet)
23
ORFILA (Menorca)
35
MAÑES (Castellbisbal)
23
MAGDALENO (Jac Sants)
34



No hay comentarios:

Publicar un comentario