JORNADA 25 #1CatBQ Gr.2 #BasquetGrocNegre VICTORIA del CB CASTELLAR 75-55

JORNADA  25
14 i 15 d’ABRIL.

C.B. CASTELLAR, 75 – TAXI LINE C.B. LA PALMA, 55.

Els locals es sobreposen a les adversitats i signen una nova victòria.
El partit començava força be pels locals amb un 6-0 de sortida, res no feia pensar el que podria passar durant aquest primer quart amb 15-9 al marcador al pivot local Jordi Navarro li van assenyalar la segona falta personal a la qual no estava conforme, que va anar seguida d’una tècnica i una desqualificant, en un tres i no res el marcador assenyalava un 15-16 i sense un dels seus referents a la pista, lo qual va descentrar i molt a l’equip local, tot i que tancaven el primer quart amb un punt a dalt, els següents minuts tot i que els locals no tingueren gran avantatges, al descans dominaven (37-30) sobre tot degut a dos triples quasi consecutius de Lluis Tejedor. A la represa semblava que els locals es podien tranquil·litzar i no va ser així ja que amb un parcial de (2-9), els visitants es posaven per davant (42-43), era el moment de reaccionar i amb un parcial de (10-0), de la mà del capità groc-i-negre Albert Germà, amb dos triples, es vàren esvair tots els dubtes i en el darrer quart, els vallessans passaren per sobre literalment del visitants firmant un darrer parcial de (23-12). Una vegada mes tots els jugadors a gran nivell comandats per un espectacular Maiquie Smith. Tal com es veurà a la classificació el Castellar es segon amb dues victòries de marge sobre els perseguidors i la mateixa diferència però amb desavantatge sobre el líder.