miércoles, 11 de abril de 2018

JORNADA 22 #CopaCatBQ Gr.1 Esparreguera a una victòria de ser Campió i Salou aconsegueix el factor pista. Martinenc, Ploms Salle i Badalonés, lluiten per dues places de Play Off. i al Gr.2 Sese i Molins, a dalt de tot, pendents de certificar el factor pista. Sant Cugat apunt de tencar la seva classificació Santa Coloma i Alpicat la lluita per la quarta plaça, Ciutat Vella i Circol, amb alguna opció.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • LA JORNADA 22.

  • 7 i 8 ABRIL.



GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • Esparreguera a una victòria de ser Campió i Salou aconsegueix el factor pista.
  •  Martinenc ,Ploms Salle i Badalonés , lluiten per dues places de Play Off.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

F.C. MARTINENC BÀSQUET
73
84
Diss.
18.15
Pavelló Municipal
C.B. SALOU

ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
89
72
Diss.
18.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
C.N. SABADELL

77
65
Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
C.B. GRANOLLERS

78
68
Diu
18.00
Pavelló Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL
A.E. BADALONES

5455
Diu.
18.00

La Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM

LLIÇÀ D’AMUNT

84
65
Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA


  • L’Artés tenia molt probablement una de les últimes oportunitats per apropar-se a la quarta plaça ja que tenia la visita de l’equip que ocupava aquest lloc, ambdós equips separats per tres victòries, per la seva part els del Guinardó una victòria els podria portar novament al tercer lloc, victòria visitant (73-84), que deixa als visitants, tercers, i als locals a la mateixa distància però amb un partit menys. Destacats el visitant  Pau  Mayor 22 punts d’anotació i el local Jordi Pujolreu 26 de valoració.

  • El partit de la jornada i derbi de les terres de tarragonines, entre el Salou, segon classificat, i el Ploms Salle, tercer, en cas de victòria dels de la Costa Daurada, ja tindrien moltes opcions de tenir el factor pista al Play Off, per la seva part els de Reus, defensaven la tercera plaça, victòria local (89-72), que els dona definitivament factor pista al Play Off i els de Reus tindràn que lluitar per assegurar el quart lloc. Destacat el local Barksdale 32 punts d’anotació i 41 de valoració MVP compartit de la jornada.

  • A Mollet derbi vallesà entre el segon equip molletenc i el Natació Sabadell, els locals en descens directe s’enfrontaven als sabadellencs que tenien únicament una victòria mes, per tant el triomf local per més de set punts els permetria poder abandonar aquest lloc, els visitants tenien la salvació a dos partits, però una derrota i perdre l’average els situaria en descens directe, victòria local (77-65), que deixa ambdós equips amb sis victòries, compartint el darrer lloc amb un altre equip de moment l’average general d’aquests equips manté al Mollet en descens. Destacat el local Roger Guardia 31 punts d’anotació i 38 de valoració.


  • L’Esparreguera, líder imbatut del grup, segueix fent el seu record mes gran i buscava el 22 de 22 i proclamar-se Campió de local i tenia la visita d’un Granollers, que tot i no tenir encara la permanència garantida ho te molt aprop, efectivament la 22 dels locals, (78-68) i el títol de campió tindrà que esperar una setmana. Destacat el local Ruben Morales 21 punts d’anotació i 20 de valoració.

  • A Sabadell el Bàsquet Pia, després de la seva important victòria de la jornada anterior, buscava una victòria per acostar-se a la permanència, a un partit, el visitant era el Badalonés, que necessitava el triomf per seguir d’aprop al quart classificat ara a dues victòries, triomf dels visitants (79-87), que deixa als locals a una del descens directe i als visitants a una del Play Off. Destacats el visitant Adolf Sada 19 punts d’anotació i al local Oriol Andrés 24 de valoració..

  • Al Clot duel directe per la permanència entre el Grup Barna, que amb set victòries ocupa l’últim lloc de Play Out i el Lliça que amb nou, ara estaria salvat, encara que tot esta per decidir, per tant partit important per ambdós i tenir el compte que l’average afavoreix als vallessans de +6, mínima victòria visitant (54-55), en un partit que es decidir amb un tir lliure en els darrers moments, els barcelonins tenen ara el descens directe a una sola victòria i els visitants  la permanència quasi aconseguida. Destacats el local Guillén Corral 15 punts d’anotació i el visitant Mc Carthy 20 de valoració.  

  • Finalment a Badalona un altres partits d’equips en zona de perill Maristes Ademar que es l’equip que marca la permanència rebia a un Samà, en zona de Play Out, l’average pels locals +7, victòria dels de Badalona (84-65), que els deixa amb dues victòries de marge sobre el Play Out i als visitants compartint la plaça de descens directe, que de moment eviten pel average general. Destacats el visitant Guillem Andreu 27 punts d’anotació i el local Franc García 27 de valoració.


GRUP 2.

  • Sese i Molins, a dalt de tot, pendents de certificar el factor pista.
  • Sant Cugat apunt de tencar la seva classificació
  • Santa Coloma i Alpicat la lluita per la quarta plaça, Ciutat Vella i Circol, amb alguna opció.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
BÀSQUET MOLINS

87
76
Diss.
19.00
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

CEB GIRONA CITYLIFT
85
81
Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
C.B. ALPICAT

82
65
Diss.
20.00
Virrei Amat
SESE

CIRCOL COTONIFICI BADALONA
90
42
Diss.
21.00
Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
SANT QUIRZE  B.C
65
76
Diu.
18.00

Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU

VEDRUNA GRACIA
75
81
Diu.
19.15
Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA

U.E. SANT CUGAT
79
84

  • A Sitges partit teòricament desigual entre els de la Blanca Subur, equip que marcava la permanència, encara que únicament pel average, per tant la victòria era important i el Molins, virtual líder, tot i que es segon a l’espera de jugar un partit ajornat i que volia mantenir la seva privilegiada posició, sorprenent victòria local (87-76), que permet als locals seguir fora del Play Out i el Molins, per part del seu avantatge. Destacats el local Josep Agustí amb 20 punts d’anotació i els seus companys Adrià Mestres i Seth Goodman, ambdós 20 de valoració.

  • A Tarragona l’Adt, un cop evitat el descens directe te opcions també d’eludir el Play Out, ara la permanència a una victòria i els gironins del Ceb, buscaven millorar posicions de cara a certificar la permanència, però la victòria local (85-81), deixa als local a una victòria de la permanència i els visitants cauen en zona de Play Out, encara que només sigui pel average genera. Destacat el local Tyree Tucker 36 punts, màxim anotador de la jornada i 34 de valoració.

  • El partit de la jornada entre dos equips que lluiten per la quarta plaça, que avui ocupa el local Santa Coloma el guanyador serà el quart classificat, si guanyen els colomencs la diferència serà de dos partits, però si la victòria es pels de la terra ferma, seran aquests, el quart classificat, important l’average que ara marca un +18 per l’Alpicat, victòria local  (82-65), que els consolida al quart lloc, tot i que no vàren poder superar l’average, els de la terra ferma queden a dues victòries i ho tenen difícil. Destacats els locals Pere Ruíz 21 punts d’anotació i Alex López 25 de valoració.


  • A Virrei Amat, el Sese, volia seguir amb el seu pas ferm cap el Play Off, amb una altre victòria, davant del Circol, que encara no ha tancat la permanència, els de Santa Eulàlia encara no han dit l’ultima paraula amb la lluita pel primer lloc i els de Badalona volen la permanència el mes aviat possible per evitar ensurts d’última hora, amplia victòria local (90-48), que els permet  seguir en la lluita pel liderat i els Badalona tenen ara dos victòries de marge sobre el Play Out. Destacats el local Oscar Camera 14 punts d’anotació, els mateixos que el visitant Xavi Gotzens i el mateix Camera  21 de valoració.

  •  A Sant Feliu autèntic plat fort en la lluita per la permanència entre el Cbs i el Sant Quirze, ambdós igualats a vuit victòries, el guanyador molt probablement sortiria del Play Out, detall important de cara el futur l’average que de moment afavoreix als vallessans +14, victòria visitant (65-76) que deixa als vallessans fora del Play Out pel average i als locals inmersos en ell, a una victòria de la permanència. Destacat J.M. Coego 26 punts d’anotació i 41 de valoració, MVP, compartit, de la jornada.

  • A Sabadell partit de pur tràmit pel Sant Nicolau, que de totes maneres lluitaran fins al darrer minut de campionat, s’enfrontaven al Vedruna, els de Gràcia en la seva lluita per la permanència no ho tindrien fàcil, encara que el triomf seria de vital importància pels visitants. Triomf visitant (75-81), que permet als de Gràcia situar-se, encara al Play Out, però amb les mateixes victòries que l’equip que marca la permanència. Destacat el visitant Luis Enrique González 22 punts d’anotació i 33 de valoració.

  • A la Ciutadella partit vital pel Ciutat Vella, que necessitava la victòria per mantenir les seves opcions a la quarta plaça i per la seva part els visitants de la Uesc, una victòria ampliarien les seves opcions no ja de Play Off sinó de certificar el tercer lloc, victòria visitant (79-84), que deixa als locals bastant allunyats del Play Off i als vallessans a punt de certificar la seva classificació. Destacats els locals Pol Bachs 18 punts d’anotació i el seu company José Antonio Bernuz i el visitant P. Truño ambdós 20 de valoració.



EL DESTACATS DE LA JORNADA      
ANOTACIO

VALORACIÓ

TUCKER (Adt)
36
BARKSDALE (Salou)
41
BARKSDALE (Salou)
32
COEGO (Cbs)
41
GUARDIA (Mollet)
31
GUARDIA (Mollet)
38
ANDREU (Samà)
27
TUCKER (Adt)
34
COEGO (Cbs)
26
GONZÁLEZ (Vedruna)
33



No hay comentarios:

Publicar un comentario