viernes, 13 de abril de 2018

LA PRÈVIA #LigaEba Jornada 24. PARTITS DE LA JORNADA Collblanc vs Girona (Gr. C/A) i Pardinyes vs Igualada (Gr. C/B)


LIGA EBA 

JORNADA 24.

LA PRÈVIA

14-15 ABRIL de 2.018.



Grup C-A.

  • tres últimes jornades de la fase regular.
  • El Masnou i Menorca al cap de la classificació, ocupen els llocs de Play Off i un tercer, Girona, a una victòria.
  • Per evitar el descens cinc equips Barberà, Castelldefels, Quart, Roser i Cantaires.
  • EL PARTIT DE LA JORNADA:
  • COLLBLANC vs GIRONA



Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Pavelló CP. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP

BARBERÀ TEAM VALUES




Diss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diss.
19.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC


BÀSQUET GIRONA



Diss.
20.00
Llars Mundet
C.B. ROSER


ARENYS BÀSQUET JOVENTUT




Diss.
20.15
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ




Diu.
12.45
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

BÀSQUET MENORCA



Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
MATARÓ PARC BOET


                      
  • El partit de la jornada a l’Hospitalet on els locals del Collblanc, amb les opcions exhaurides pràcticament rebràn la visita del Girona a una sola victòria dels primers classificats i lluitant per poder entrar al Play Off.
  • Els dos líders El Masnou i Menorca, amb l’obligació de guanyar per no veures atrapats pel Girona, els del Maresme rebràn a l’Ubsa, vuitè classificat i encara amb opcions d’aspirar al setè lloc i els de les Illes tindràn un difícil partit a Quart, on els locals encara no han evitat el descens directe, però també  amb opcions d’evitar també el Play Out.
  • Els altres equips que lluiten per la permanència, el Barberà i el Castelldefels son els equips millor situats de moment, ja que resten fora del Play Out, els vallessans visiten a un Sant Josep, que ha fet molt bona temporada i encara amb opcions d’aspirar al quart lloc i els del Baix Llobregat reben a un Boet, que es novè, però amb opcions de millora i finalment els equips que estan en perill de descens directe, que ara ocupa pel average els Cantaires, els de Tortosa afrontaran el derbi de les terres de Tarragona visitant al Cbt i el Roser que finalment va poder abandonar el darrer lloc rebrà la visita de l’Arenys, quart classificat.


 Grup C-B.

  • Tres últimes jornades de la fase regular.
  • El líder Vic  una victòria de la classificació i el segon Pardinyes, també ho molt aprop. Igualada i Valls encara amb opcions
  • Per evitar el descens cinc equips: Jac Sants, Castellbisbal, Andorra,. Salt i Cerdanyola..
  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • PARDINYES vs IGUALADA.



Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION
C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diss
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


Diss.
20.00
Barris Nord
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
C.B IGUALADA




Diu
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

C.B. CASTELLBISBAL


Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
B.C. MORABANC
ANDORRA


Diu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT


C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT
SIMPLY OLIVAR




                                        


  • El partit de la jornada, novament a Lleida, on l’equip local Pardinyes, segon classificat, rebrà al tercer l’Igualada, l’accés al Play Off pels de l’Anoia passa inevitablement per una victòria, ja que si el partit cau del costat dels locals, els de la terra ferma, ja tindrien assegurat al passi a la següent fase, l’average es pels locals +7.
  • El líder Vic visitarà al Mataró, equip que va assolir la permanència, la victòria local els donaria la classificació pel Play Off, però encara sense poder certificar el primer lloc.
  • El Valls l’altre equip que encara te algunes opcions de Play Off, rebrà al Cerdanyola, els vallencs necessiten la victòria per poder aprofitar alguna errada del segon classificat i rebrà a un Cerdanyola, que la derrota els podria condemnar al descens.
  • Els equips que lluiten per la permanència el Salt rep la visita del sempre difícil Olivar que l’anterior jornada va certificar la permanència, per la seva part la victòria dels saltencs els podria permetre evitar el descens directe amb quasi tota seguretat. A Sants hi ha un duel directe entre el Jac i l’Andorra, als barcelonins la victòria els donaria la permanència i per la seva part l’equip del Pirineu, que ja ha evitat el descens directe, encara te alguna opció d’evitar el Play Out, l’average es favorable als visitants de +9 i finalment un altre dels equips que vol evitar el Play Out el Castellbisbal visitarà a un Palma, ja sense opcions de Play Off, pels vallessans la victòria es garantia de permanència.
  • Finalment el Cornellà setè classificat que difícilment podrà millorar la seva classificació, rebrà a un recuperat Mollet, encara amb opcions d’accedir al cinquè lloc. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario