jueves, 19 de abril de 2018

JORNADA 23 #CopaCatBQ GR.1 • ESPARREGUERA es proclama CAMPIÓ de grup i SALOU aconsegueix el factor pista al Play Off. • REUS, MARTINENC i BADALONÉS lluiten per dues places. Al GR. 2 • SESE nou líder en superar MOLINS a domicili, ambdós classificats pel Play Off, juntament amb la UESC, tercer, • La quarta plaça de moment pel “SANTACO”, lluitant amb l’ALPICAT.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • LA JORNADA 23.

  • 14 i 15 ABRIL.



GRUP 1.

  • ESPARREGUERA es proclama CAMPIÓ de grup i SALOU aconsegueix el factor pista al Play Off.
  • REUS, MARTINENC i BADALONÉS lluiten per dues places.
  • ADEMAR, BÀSQUET PIA, BARNA, SAMÀ, NATACIÓ SABADELL i MOLLET, la lluita pèr la permanència.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
SS
Diss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL

BASQUET PIA SABADELL
70
75
Diss.
18.00
Pavelló Esportiu
LLIÇÀ D’AMUNT

MARISTES ADEMAR BADALONA
73
69
Diss.
TV
18.05
Joan Sirolla
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
TENEA C.B. ESPARREGUERA
56
70
Diss
19.30
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS
C.B. ARTÉS

81
68
Diss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES

C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
82
73
Diss
19.45
Cem Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
C.B. SALOU

69
86

  • A Sabadell derbi local entre el Natació, amb les mateixes victòries que l’equip que marca el descens directe i el Bàsquet Pia, només una victòria per sobre, victòria que visitant qu’els permet allunyar-se dels descens directe i amb opcions d’eludir també el Play Out, per la seva part els locals comparteixen amb altres dos equips plaça de descens directe. Destacats en anotació i amb 14 punts, els locals Ollé i Lapeña i els visitants Pérez i Andrés i en valoració el visitant Valero amb 30.


  • A Lliça duel directe entre dos equips que lluiten per la permanència, els locals i el Maristes Ademar, ambdós equips amb l’objectiu de d’allunyar-se del Play Out, que el tenen a dues i una victòria, respectivament, i separats entre ells, per una sola victòria, l’average es favorable als de Badalona per un sol punt, victòria local (73-69), que els dona la permanència. Destacat el visitant García 21 punts d’anotació.


  • Partit de la jornada i amb les cameres de TV en l’espai de Bàsquet en Joc de la Xarxa, el que es jugava a Reus entre el Ploms Salle que lluita per aconseguir ser al Play Off  i el líder invicte Esparreguera, al que la victòria li donaria definitivament el títol de campió d’aquest grup 1, victòria visitant (56-70), que els permet proclamar-se campions. Destacat el local Pleasant 19 punts d’anotació i 23 de valoració.

  • A Granollers enfrontament entre els locals que volen tancar de manera definitiva la permanència i l’Artés que encara te alguna opció d’apropar-se a la quarta plaça i separats per una sola victòria. L’average pels vallessans de +11, victòria local (81-68), que dona la permanència als vallesans. Destacats el local Rodríguez 23 punts d’anotació i el visitant Pujolreu 36 de valoració MVP de la jornada.

  • A La Plana enfrontament entre el Badalonés, que lluita per la quarta plaça, ara a una victòria i amb opcions d’apropar-si i el Grup Barna a dues victòries de l’equip que marca la permanència la victòria pels barcelonins era vital per mantenir esperances, victòria local (82-73), que els dona moltes opcions de Play Off. Destacats els locals Balagué 19 punts d’anotació i Morales 24 de valoració.

  • Finalment a Vilanova el Samà en la seva lluita per evitar en principi el descens directe, que ara comparteixen amb altres dos equips, rebia la visita del Salou al que la victòria li donaria la segona plaça i el factor pista, victòria visitant (69-86), amb la consecució del seu objectiu. Destacat el visitant Martínez 14 punts d’anotació.

  • Martinenc vs Mollet “B”. Suspés.

GRUP 2.

  • SESE nou líder en superar MOLINS a domicili, ambdós classificats pel Play Off, juntament amb la UESC, tercer,
  • La quarta plaça de moment pel “SANTACO”, lluitant amb l’ALPICAT.
  • A les quatre places de Play Out molt per decidir.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.45
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT

MERCHAN SERVIS
CBS

75
63
Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

A.D. TORREFORTA

80
67
Diss.
19.30
Penitents Arena
VEDRUNA GRACIA

BÀSQUET SITGES

64
60
Diu.
12.30
La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA

C.B. SANTA COLOMA
60
67
Diu.
17.00
Pavelló Esportiu
SANT QUIRZE  B.C
C.E. SANT NICOLAU

95
91
Diu.
19.15

Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

SESE

51
56
Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


CIUTAT VELLA

7052

  • Duel per la permanència entre el Ceb i el Cbs, els gironins han caigut en zona de Play Out, però únicament pel average i els de Sant Feliu, també hi son, però a una victòria de l’equip que marca la permanència. L’average +15 pels locals, victòria local (75-63), que permet als gironins mar car la permanència. Destacats el local Espinosa 18 punts d’anotació i el visitant Coego 28 de valoració.

  • A Sant Cugat partit amb objectius oposats els locals de la Uesc, a una victòria de l’accés al Play Off, en cas de guanyar, es situarien a una del segon lloc i per la seva part l’Adt, la seva reacció l’ha portat a una victòria de la permanència, victòria local (80-67), que dona la classificació als locals i encara amb opcions d’obtenir el factor pista. Destacats el visitant Tucker 21 punts d’anotació i el local Cosials 33 de valoració.

  • Als Penitents de Gràcia Vedruna rebia la visita del Sitges, ambdós amb nou victòries, però únicament els del Garraf estan fora del Play Out, el guanyador farà un pas important cap a la permanència. L’average es favorable als visitants +25, Victòria local (64-60), que els deixa molt aprop de la permanència i els visitants tornen al Play Out. Destacat el local Hospital 31 punts d’anotació i 32 de valoració.

  • A la Plana el Circol tenia l’oportunitat per apropar-se al Play Off, ja que rebia al quart classificat Santa Coloma, la diferència d’ambdós equips a la classificació era de tres victòries, el triomf dels de Badalona els col·locaria a dues, per contra la victòria del colomencs eliminaria a un rival directe, victòria visitant (60-67), que manté als visitant en zona de Play Off i els locals paradoxalment si allunyen, per per contra encara no han certificat la permanència. Destacat el visitant López 23 punts i 32 de valoració.

  •  Derbi del Vallès Occidental a Sant Quirze entre els locals, que son l’equip que marca la permanència i el Sant Nicolau, tot i la situació a la taula dels de Sabadell, la millora en els darrer partits ha estat evident, sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana vàren superar a un dels “gallets” del grup com el Molins, per tant els de Sant Quirze no ho tingueren fàcil, victòria local (95-91), que els permet seguir fora del Play Out. Destacats en anotació el visitant Costa 29 punts MÀXIM ANOTADOR de la jornada i Baltà 19 de valoració.


  • El partit de la jornada que donaria el liderat al seu guanyador, es jugava a Molins entre l’equip local i el Sese, després de la sorprenent derrota dels locals a Sabadell, ambdós equips estan igualats i amb un average pels barcelonins de +9, victòria visitant (51-56) que situa als de Santa Eulalia en el liderat en solitari, ambdós ja al Play Off. Destacat el local López 12 punts d’anotació i 15 de valoració.

  • Finalment l’Alpicat rebia al Ciutat Vella, ambdós encara amb algunes opcions de Play Off, l’equip que perdés quedaria descarta quasi amb tota seguretat, l’average era, victòria local (70-52), però que els manté allunyats del Play Off de dues victòries. Destacats el visitant Tort 19 punts d’anotació i 30 de valoració.


ELS DESTACATS DE LA JORNADA
ANOTACIÓ

VALORACIÓ

COSTA (Sant Nicolau)
29
PUJOLREU (Artés)
36
LÓPEZ (Santa Coloma)
23
LÓPEZ (Santa Coloma)
35
RODRIGUEZ (Granollers)
23
COSIALS (Uesc)
33
TUCKER (Adt)
21
HOSPITAL (Vedruna)
32
HOSPITAL (Vedruna)
21
TORT (Ciutat Vella)
30
GARCÍA (Maristes)
21
VALERO (Bàsquet Pia)
30



No hay comentarios:

Publicar un comentario