martes, 10 de abril de 2018

JORNADA 23 #LigaEba Gr. C/A La lluita per els dos llocs de la F-4, una lluita de tres equips favorable de moment per El Masnou i Menorca, amb una victòria de marge sobre Girona. Per evitar el descens cinc equips. i al Gr. C/B Vic a un pas de la F-4 i Pardinyes a una victòria i encara amb alguna opció, Igualada i Valls. Per evitar el descens cinc equips.

LIGA EBA

LA JORNADA 23.

7-8 ABRIL de 2.018.

Grup C-A.

• Queden només tres jornades de la fase regular.
  • La lluita  per els dos llocs de la F-4, una lluita de tres equips favorable de moment per El Masnou i Menorca, amb una victòria de marge sobre Girona.

ARACENA AEC COLLBLANC

• El partit de la jornada a Arenys els locals rebien al Sant Josep, ambdós a tres victòries dels primers, volien exhaurir les últimes opcions i com a mínim lluitar per l’honorifica quarta plaça, clara victòria local (98-59) i average particular al seu favor.
  • Els dos primers classificats, El Masnou i Menorca, jugaven de locals els del Maresme contra Castelldefels, que encara no te la permanència garantida, ja que només te una victòria de marge sobre el Play Out i els Balears davant el CBT, equip sense opcions ni per dalt ni per baix, ambdós equips guanyaren els del Maresme amb dificultats, sobre tot gràcies a la renda del segon quart per (81-75), amb l’espectacular actuació del seu jugador Gómez 29 punts d’anotació i 35 de valoració i els de les Illes amb més claredat (84-63).
  • El tercer classificat, Girona,  i potser l’únic que els pot disputar la plaça als dos primers rebia el Roser, que lluita per evitar el descens, tot i ocupar al darrer lloc, està empatat amb altres dos equips, victòria local (82-67), que deixa als barcelonins gràcies a l’average particular amb Cantaires, fora del descens.
  • Als altres dos equips que comparteixen l’ultima plaça son el Quart que visitava al Boet i els Cantaires que rebien al Collblanc, els de Mataró ja han assolit la permanència i es vàren veure superats pel gironins (71-87), amb una gran actuació de Vila 31 punts d’anotació i 31 de valoració i els de l’Hospitalet encara tenien alguna remota opció matemàtica de Play Off, que mantenen amb el seu triomf a Tortosa (75-80), resultat que porta als locals a la posició de descens directe de moment, tot i la gran actuació del seu jugador Mc Donnell, màxim anotador de la jornada amb 34 punts i MVP amb 39 de valoració.
  • Finalment l’Ubsa sense problemes de classificació rebia al Barberà, victòria vallessana (76-83), que els deixa a una victòria de la permanència la victòria els podria donar la salvació.

Grup C-B.

• Vic a un pas de la F-4 i Pardinyes a una victòria i encara amb alguna opció, Igualada i Valls.

67

• RECAMBIOS GAUDI MOLLET, 103 – PALMA AIR EUROPA, 100.

GRAN PARTIT, MOLTES ALTERNATIVES, DUES PRORROGUES I VICTÒRIA VALLESANA.
Partit jugat al pavelló Plana de Lledó, amb dos equips que tot i estar distanciats de les dues primeres places, valides per la F-4, encara tenien alguna opció matemàtica, tot passava sempre per la derrota posterior del Pardinyes, la carambola no es va produir, però ambdós equips van lluitar fins al darrer alè al llarg  de cinquanta minuts de joc.
PRIMER QUART: de sortida els equips formaren amb els següents efectius per part local amb Angelats, Baqués, Sánchez, Francisco i González i per part visitant Clar, Corbacho, Bernacer, Serra i Bustamante, foren uns minuts que acabaren molt igualats amb empat a 22, però en que cada equip va tenir els seus moments de domini ja que el locals després de l’empat a 7 i amb un parcial de (8-2), posaren el marcador a favor seu amb un avantatge de sis punts 15-9, els visitants però reaccionaren i amb un (0-10) es posaren per davant 15-19.
SEGON QUART: aquest parcial de domini local amb un màxim avantatge de set punts (36-29) i (42-35), però els visitants, seguien lluitant de valent per evitar que els molletencs poguessin fer forat al marcador i es va arribar al descans amb avantatge local de 42-37.
TERCER QUART: a la represa els de Palma vàren sortir forts i rapidament es posaren per davant en el marcador 42-46, els locals però mantenien el seu nivell i així seguien en la lluita pel partit encara que en els darrer segons els visitants es posaven per davant 50-54, que va retallar el millor jugador local Nil Angelats amb un triple sobre la botzina amb el (53-54).
QUART QUART: va començar amb domini visitant amb un màxim avantatge de sis punts 60-66, que tot i que els molletencs, anaven reduint, no podien neutralitzar fins als darrers segon amb l’empat a 73 i un 75-75, com resultat al final dels quaranta minuts reglamentaris, que ens portaven a la prorroga.
PRIMERA PRORROGA: també va començar amb domini del Palma, que va arribar a manar 81-87, els locals no es donaren per vençuts i dos triples els posaven dins del partit i finalment un altre empat a 89 i una segona prorroga.
SEGONA PRORROGA: a diferència amb als darrer minuts potser la major profunditat de banqueta i la millor condició física local i que la labor anotador visitant va quedar circumscrita a dos jugadors, Corbacho i García, i que part local el protagonisme era dels dos Nils Angelats i Baquès, sense oblidar a Torres i Ferrer, amb aquests panorama els darrer cinc minuts vàren estar dominats pels jugadors de Mollet, que els va porta a una gran victòria.

DADES DEL PARTIT:
MÀXIM VALORAT: NIL ANGELATS 29. (Mollet)
MÀXIM ANOTADOR: NIL ANGELATS (Mollet) i ALBERTO GARCIA (Palma) 28 PUNTS.
MÀXIM REBOTADOR: ERIC GONÁLEZ (Mollet) 16.
MILLOR ASISTENT: NIL ANGELATS (Mollet) 4.
MÀXIM RECUPERADOR: MARC TORRES (Mollet) 3.
MILLOR TRIPLISTA: CORBACHO (Palma) 6 de 8  75%

Els benvolguts amics de Mollet estan de 75 ANIVERSARI, MOLTES FELICITATS, i en aquest espai volem reproduir el seu missatge per aquest esdeveniment
PER UN PASSAT PLE D’HISTÒRIA
I UN FUTUR PLE DE GLÒRIA

•  Una jornada especial amb dos partits de la jornada, entre equips que lluiten per objectius oposats Pardinyes, segon, rebia, al tercer, Valls, a una victòria de diferència, triomf dels locals (91-75), amb destacada actuació dels seu jugador López  amb 35 de valoració, que deixen al seu rival a dues victòries i ames a mes amb l’average guanyat, per tant la diferència quasi insalvable pels vallencs.. A la part baixa lluita entre els dos equips que comparteixen el darrer lloc, Cerdanyola vs Salt que suposa descens directe, victòria visitant (59-67), que deixa als vallessans amb descens directe i amb l’average perdut, ara la diferència entre els dos equips es d’una victòria de marge pels saltencs i l’average particular entre ambdós.
  • Entre, els equips amb mes opcions després dels esmentats serien Igualada i Palma, a dues victòries del segon, que podria ser una si guanyaven i perdien els de la Terra Ferma, l’equip de Lleida va guanyar i amb la derrota de Palma a Mollet es van esvair les seves possibilitats, per la seva part els de l’Anoia rebien  l’Andorra que lluita per sortir del Play Out, victòria local (90-80), que els permet mantenir encara alguna opció.
  • El líder Vic va mantenir el marge sobre els perseguidors, superant al Jac Sants, (75-65) que está molt aprop de la permanència.
  • Finalment Castellbisbal vs Mataró i Olivar vs Cornellà, els locals lluiten per tancar la permanència, tot i les victòries locals (59-57) i (85-77), únicament l’equip de Zaragoza pot tancar la permanència, els vallessans encara no.