jueves, 12 de abril de 2018

LA PRÈVIA de la JORNADA 23 DE LA #CopaCatBQ PARTITS DE LA JORNADA Ploms Salle vs Esparreguera (Gr.1) i Molins vs Sese (Gr.2)


  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 23.

  • 14 i 15 ABRIL.

LA PRÈVIA.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENEC

GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA:

  • PLOMS SALLE vs ESPARREGUERA AMB TV BÀSQUET EN JOC.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

Diss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL

BASQUET PIA SABADELL

Diss.
18.00
Pavelló Esportiu
LLIÇÀ D’AMUNT

MARISTES ADEMAR BADALONA

Diss.
TV
18.05
Joan Sirolla
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
TENEA C.B. ESPARREGUERA

Diss
19.30
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS
C.B. ARTÉS


Diss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES

C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM

Diss
19.45
Cem Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
C.B. SALOU



  • Al Guinardó el Martinenc buscarà mantenir les diferències sobre els perseguidors per tal d’anar consolidant les seves posicions de Play Off i per la seva part Mollet “B”, poder acabar de sortir del descens directe. Destacats  Mayor i Guardia.


  • A Sabadell derbi local entre el Natació, amb les mateixes victòries que l’equip que marca el descens directe i el Bàsquet Pia, només una victòria per sobre. L’average es pels locals de forma clara. Destacats Ramírez i Andrés.

  • A Lliça duel directe entre dos equips que lluiten per la permanència, els locals i el Maristes Ademar, ambdós equips amb l’objectiu de d’allunyar-se del Play Out, que en l’actualitat el tenen a dues i una victòria, respectivament, i separats entre ells, per una sola victòria, l’average es favorable als de Badalona per un sol punt. Destacats Mc Carthy i García.

  • Partit de la jornada i amb les cameres de TV en l’espai de Bàsquet en Joc de la Xarxa, el que es jugarà a Reus entre el Ploms Salle que lluita per aconseguir ser al Play Off, ara quart classificat, i el líder invicte Esparreguera, al que la victòria li donaria definitivament el títol de campió d’aquest grup 1. Destacats Medina i Morales.

  • A Granollers enfrontament entre els locals que volen tancar de manera definitiva la permanència i l’Artés que encara te alguna opció d’apropar-se a la quarta plaça i separats per una sola victòria. L’average pels vallessans de +11. Destacats Homs i Pujolreu.

  • A La Plana enfrontament entre el Badalonés, que lluita per la quarta plaça, ara a una victòria i amb opcions d’apropar-si i el Grup Barna a dues victòries de l’equip que marca la permanència la victòria pels barcelonins es vital per mantenir esperances. Destacats Sada i Corral.

  • Finalment a Vilanova el Samà en la seva lluita per evitar en principi el descens directe, que ara comparteixen amb altres dos equips, rebrà la visita del Salou al que la victòria li donaria la segona plaça i el factor pista. Destacats Andreu i Barksdale.

GRUP 2.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • MOLINS vs SESE.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.45
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT

MERCHAN SERVIS
CBS


Diss.
19.30
Zem Pbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

A.D. TORREFORTA


Diss.
19.30
Penitents Arena
VEDRUNA GRACIA

BÀSQUET SITGES


Diu.
12.30
La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA

C.B. SANTA COLOMA

Diu.
17.00
Pavelló Esportiu
SANT QUIRZE  B.C
C.E. SANT NICOLAU


Diu.
19.15

Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

SESE


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


CIUTAT VELLA



  • Duel per la permanència entre el Ceb i el Cbs, els gironins han caigut en zona de Play Out, però únicament pel average i els de Sant Feliu, també hi son, però a una victòria de l’equip que marca la permanència. L’average +15 pels locals. Destacats Mora i Coego.

  • A Sant Cugat partit amb objectius oposats els locals de la Uesc, a una victòria de l’accés al Play Off, en cas de guanyar, es situarien a una del segon lloc i per la seva part l’Adt, la seva reacció l’ha portat a una victòria de la permanència. Destacats Cosials i Tucker.

  • Als Penitents de Gràcia Vedruna rebrà la visita del Sitges, ambdós amb nou victòries, però únicament els del Garraf estan fora del Play Out, el guanyador farà un pas important cap a la permanència. L’average es favorable als visitants +25. Destacats González i Agustí.

  • A la Plana el Circol tindrà l’ultima oportunitat per apropar-se al Play Off, ja que rebrà al quart classificat Santa Coloma, la diferència d’ambdós equips a la classificació es de tres victòries, el triomf dels de Badalona els col·locaria a dues, per contra la victòria del colomencs eliminaria a un rival directe. L’average es pels locals +5. Destacats Gotzens i Ruíz.


  •  Derbi del Vallès Occidental a Sant Quirze entre els locals, que son l’equip que marca la permanència i el Sant Nicolau, tot i la situació a la taula dels de Sabadell, la millora en els darrer partits ha estat evident, sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana vàren superar a un dels “gallets” del grup com el Molins, per tant els de Sant Quirze no ho tindràn fàcil. Destacats Baltà i González.

  • El partit de la jornada que donarà el liderat al seu guanyador, es jugarà a Molins entre l’equip local i el Sese, després de la sorprenent derrota dels locals a Sabadell, ambdós equips estan igualats i amb un average pels barcelonins de +9, el queda clar es que tindrem líder en solitari. Destacats Jerez i Camera.


  • Finalment l’Alpicat rebrà al Ciutat Vella, ambdós encara amb algunes opcions de Play Off, l’equip que perdi quedarà descarta quasi amb tota seguretat, l’average es per  locals +32. Destacats Vinós i Bachs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario