58

ARXIU FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

C.B. SANT JOSEP, 66 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 49.
EL  SANT JOSEP JA ÉS LÍDER EN SOLITARI EN SUPERAR CLARAMENT AL VIC.
El partit que es va disputar al Centre Parroquial va permetre als locals ser encara més líders, després de la seva victòria  i de l’ensopegada del Mataró a la Seu. Els blancs i vermells, varen aguantar dintre del partit mentre el mateixa era a pocs punts, així al descans els vigetans dominaven 19-24, però a la represa i a partir del minut 25 de partit (31-27) en que els badalonins varen millorar el seu encert a cistella, varen passar a dominar clarament el partit, i  així obtenien el set triomf en set partits i amb aquesta derrota els d’Osona, queden en sisè lloc de la classificació. Destacats per part local Pascal 13 punts i 10 de valoració, Oliveres 6 i 19 i Molina 8 i 22 i per part visitant Joanola 11 i 110.

CB CERDANYOLA AL DIA, 67 - C.N. TERRASSA, 50.
DERBI VALLESSÀ A GUIERA EL CERDANYOLA AMB DINÀMICA ASCENDENT VA SUPERAR AL TERRASSA EN ZONA DESCENS.
Nova victòria local que permet als de Cerdanyola situar-se en quart lloc i deixa als egarencs en zona de descens, per l’average, amb altres equips. Inicialment el domini fou pels locals així al descans el marcador era de 32-24, però a la represa els “vermells” varen agafar el domini del partit i amb un parcial de 12-20, varen situar el marcador amb empat, però en el darrer quart els locals tornaren a dominar el partit i amb un espectacular 23-6 no deixaren opció als visitants. Destacats per part local Forné 24 punts i 20 de valoració, Domènech 9 i 17 i Fabregat 10 i 15 i per part visitant Fàbregas 20 i 14.

C.B. ALPICAT, 68 - AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 58
LA SEGONA DE L’ALPICAT QUE PERMET ALS DE LA TERRA FERMA UN RESPIR I ELS BADALONINS DEL MINGUELLA QUEDEN EN SITUACIÓ COMPLICADA.
Amb els resultats de la jornada les dues victòries tant poden donar la sensació de respir  com els lleidatans, o situar-se en situació difícil com els de badalonins, que ja encadenen tres derrotes consecutives. El partit al descans assenyalava avantatge visitant de només dos punts 31-33, però a partir de la represa es va imposar el millor joc local sobre tot a partit del minut 25 (41-40) i així fins al final del partit. Destacats quatre jugadors locals el que demostra que es tracte d’un equip compacte Fernández 16 punts i 16 de valoració, Planella 12 i 17, Álvarez 12 i 12 i Saiz 11 i 11 i per part visitant Tomeu 19 i 22, molt per sobre dels seus companys.

UB. SANT ADRIA, 84 - SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 64
A SANT ADRIÀ, UBSA QUE CONTINUA MOLT ENDOLLAT VA SUPERAR ELS GIRONINS DE LA BISBAL I  JA SON SEGONS.
Espectacular estat de forma dels de Sant Adrià que la seva dinàmica guanyadora els ha permès situar-se al segon lloc de la taula classificatòria, al imposar-se a la Bisbal, que tot i el seu esforç es va veure superat en tot moment, als descans els locals ja dominaven 47-35, tot i que a la represa als de Feliu  aconseguiren frenar momentàniament als locals amb pressió i zona finalment Ubsa ha tornat a ampliar el seu avantatge fins al definitiu 84-64. Destacats per part local Nogales 13 punts i 19 de valoració, Tort 13 i 14 i Espiga 12 i 10 i per part visitant Nieto 16 i 7 i Poch 6 i 10.

U.E. SANT CUGAT, 83 - CB GRANOLLERS, 77.
EL DERBI ENTRE LA UESC I EL GRANOLLERS VA SER PER ELS LOCALS QUE JA SON AL CINQUÈ LLOC.
El Derbi va ser finalment pels locals, però els del Vallès Oriental ho varen tenir a la seva mà per emportar-se el triomf, tot i la bona sortida de la Uesc 19-16, els dos següent quart varen ser clarament per els visitants d’aquesta manera es va arribar al final del tercer quart 57-67, però en el darrer els sancugatencs varen treure el millor d’ells mateixos i un parcial de 26-10 els hi va donar el triomf que els deixa a la part alta de la taula classificatòria i als visitants amb tres triomfs a la zona mitja. Destacats per part local Reyes 26 punts, Fernández i Olaguibe 11 i per part visitant Sánchez 12 i Homs 11

SEDIS HIDROLOGY, 59 - MATARÓ FEIMAT, 56.
A LA SEU EL SEDIS, VA PROTAGONITZAR SENS DUBTE LA SORPRESA DE LA JORNADA AL SUPERAR AL SEGON CLASSIFICAT  I INVICTE MATARÓ FEIMAT.
A l’inici de la jornada els locals eren el darrer classificat i els visitants co-liders i invictes, però el poc encert dels mataronins i la bona defensa local, varen portar el partit a pocs punts tot el contrari del costum habitual del Mataró i tot i que fins al final del tercer quart dominaven el marcador, però això si per estret marge 46-49, un molt bon darrer quart dels de la Seu sobre tot en defensa 13-7, els va permetre sumar el segon triomf i sortir de moment del darrer lloc i els del Maresme perden el segon lloc i ara son tercers. Destacats per part local Serrato 15 punts i 11 de valoració, Beregolat 16 i 17 i Catterino 12 i 12 i per part visitant Serratacó 12 i 5.

CIRCOL CATOLIC BADALONA, 67 - LA LLOSA ARTES, 75.

EL CIRCOL CONTINUA EN SITUACIÓ COMPLICADA I L’ARTÉS, OBTÉ LA TERCERA VICTÒRIA I S’ALLUNYA D’AQUESTA ZONA.
A La Plana els locals varen estar superats per els del Bages i son un mes dels equips amb dues victòries a la zona baixa de la taula classificatòria de la qual s’escapa momentàniament l’Artés. Al descans els locals dominaven 37-32, però a la represa un mal tercer quart tant en atac com en defensa 7-23 del “Circol”, va permetre als artesencs trencar el partit i ja no donaren opció a la reacció local. Destacats per part local Jerez 13 punts i 14 de valoració i Lladó 9 i 11 i per part visitant  Llort 12 i 12 i Burgues 19 i 30 MVP de la jornada.

MATARO PARC BOET - CB. CASTELLAR
Suspès i pendent del comitè de competició ja que ha manca de cinc minuts per el descans en un atac local es va produir el trencament d’una cistella, imatges que suposo ja heu pogut veure.

MVP de la jornada Josep Burgues (CB. Artés) 30 de valoració amb 30 minuts en pista  5/7  -- 71% en tir de dos;  0/0 -- 0% en triples i  9/11 --  81% en tirs lliures, 10 Rebots,  1 assistències 10 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada Reyes (UESC) 26 punts amb 38 minuts en pista  8/13  -- 61% en tir de dos;  1/4 – 25% en triples i  7/10 --  70% en tirs lliures,  11 Rebots, 1 assistències i 2 faltes rebudes.