domingo, 29 de noviembre de 2015

LA JORNADA 11a AL COMPLET a la #CopaCatBQ

LA  JORNADA 11ª AL COMPLERT.
28 i 29 de  NOVEMBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

CB. CASTELLAR
98
80

Diss.
17.45
Pav. Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

58
59

Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

C.N. TERRASSA

64
56

Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

U.E. SANT CUGAT

82
67

Diss.
16.30
Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

CB GRANOLLERS
66
61

Diu.
17.45
Pav de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

SEDIS HIDROLOGY

69
51

Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
MATARÓ FEIMAT

80
75

Diu.
19.30
CP. St. Josep
C.B. SANT JOSEP
LA LLOSA ARTES

71
68
Cinc partits Dissabte.

  • Al Ricart Ubsa amb un exhibició anotadora va superar al  Castellar que va aguantar el ritme local fins al tercer quart, però finalment va cedir.

  • Bisbal va estar superat pel Vic, per un sol punt, d’aquesta manera els empordanesos es queden a la zona mitja  de la classificació i els vigetans al sisè lloc a una victòria del cinquè.

  • A Casagemas el duel directa entre dos equips de la zona de descens Minguella va superar al Natació Terrassa, que es queda en  aquesta zona.

  • A Mataró el Boet va retornar al camí de les victòries i mira cap amunt, pendent de la continuació del partit contra el Castellar el proper dimecres i per la seva part la Uesc, es veu frenada en la seva progressió..

  • A Guiera derbi vallessá fou pel Cerdanyola que es situa en quart  lloc i el Granollers a la zona mitja de la taula classificatòria.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


Tres partits Diumenge:

  • A la Plana Circol vs Sedis, la victòria local els allunya de la zona de perill en la que segueixen els de la Seu amb una sola victòria de marge sobre el descens directa.

  • A Lleida l’Alpicat ha superat al Mataró gràcies en un extraordinari tercer quart en que han donat la volta al marcador i els del Maresmes s’allunyen del segon lloc i de l’opció  de jugar la Copa.


  • El líder Sant Josep s’ha imposat finalment a l’Artés tot i el seu gran partit, encara que en molts moment del partit s’ha pensat que la sorpresa podria arribar, però finalment els badalonins obtenen el 11  de 11. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario