viernes, 20 de noviembre de 2015

LA PREVIA JORNADA 9 #LigaEba
LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016


GRUP C-A JORNADA 9.
 21-22 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

MULTIOPTICAS SALTDissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

VIVE EL MASNOU

Diumenge
13.00
Fons de lñes Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS


Diumenge
17.00
Pav. Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

RECANVIS GAUDI MOLLET


Diumenge
18.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
BARICENTRO BARBERRÀPARTITS  PER DISSABTE.

  • A Sabadell el Sant Nicolau amb tres victòries rebrà el Salt amb una victòria mes, els locals  buscaràn un triomf per recuperar posicions i els gironins ampliar la seva ratxa de quatre victòries consecutives.

  •  Al Parc Esportiu  el  Cornellà voldrà trencar la dinàmica negativa de tres derrotes davant del Masnou, els del Maresme es troben en una còmode quarta posició.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


PARTITS  PER DIUMENGE.

  • Al Maresme l’Arenys, en penúltim lloc rebrà la visita des menorquins del Sant Lluís que buscarán la primera victòria, per tant la lluita per sortir del darrer lloc els visitants i els locals no apropar-si.

  • A Quart l’ensopegada dels locals el darrer cap de setmana i la visita del Mollet segon classificat fa que els vallessans tinguin l’oportunitat de situar-se líders i per la seva part els gironins, marcar distancies amb els vallessans, actual segon classificat.

  • A Sans el Jac rebrà la visita del Barberà, els barcelonins una victòria els aproparia al segon lloc i als vallessans el permetria  continuar l’escalada cap a millors posicions.GRUP C-B JORNADA  9.
21-22 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
16.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

BC MARTORELL SOLVIN


Dissabte
17.00
Juan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

GRUPO JUANEDA MIRAMARDissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

COLLBLANC LA TORRASSA 

Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET


PARDINYES LLEIDA

Diumenge
18.00
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS


CB. CASTELLBISBAL


PARTITS PER  DISSABTE.
  • Al Principat l’Andorra que després de tres derrotes consecutives es cuer buscarà la recuperació davant el tercer classificat Martorell en dinàmica guanyadora.

  • A Sant Feliu el CBS es voldrà recuperar de l’ensopegada de la passada jornada i tronar al camí de les victòries davant de l’equip de Palma Grupo Juaneda que ha encadenat tres derrotes.

  • A Les Comes l’Igualada segon classificat i amb una línia ascendent rebrà l’actual campió Collblanc necessitat de victòries.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


PARTITS PER DIUMENGE
  • En partit matinal el líder Hospitalet buscarà el novè triomf davant de Pardinyes que respira després de dues victòries consecutives, que li han permès deixar l’últim lloc.

  • El Castelldefels amb quatre victòries aspira a millorar la classificació i per la seva part Castellbisbal la tres derrotes consecutives l’han portat als darrers llocs.No hay comentarios:

Publicar un comentario