sábado, 28 de noviembre de 2015

LA PREVIA JORNADA 10 #LigaEba



LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016


GRUP C-A JORNADA 10.
 28-29 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.45
Plana de Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET

MULTIOPTICAS SALT



Diumenge
13.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS


Diumenge
17.00
Pav. MUnicipal
CB QUART GERMANS CRUZ

VIVE EL MASNOU

Diumenge
18.00
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

BARICENTRO BARBERRÀ


Diumenge
18.00
Espanya Indústrial
JAC SANTS
SABADELL SANT NICOLAU



PARTIT  PER DISSABTE.

  • A Plana de Lledó el nou i flamant líder Mollet rep la visita del Salt, el primer equip que va trencar l’imbatibilitat de l’anterior líder, per tant es preveu un partit on els locals voldrán mantenir la seva posició i el Salt seguir mantenint opcions al cinquè lloc.


PARTITS  PER DIUMENGE.

  • Cornellà que va tornar al camí de les victòries, buscarà un nou triomf per allunyar-se de la zona de permanència i els visitant els illencs del Sant Lluís estrenar el seu compte de victòries.

  • El Quart el líder destronat i que porta dues derrotes consecutives després de set victòries, rep la visita del Masnou un de tants aspirants al cinquè lloc, els locals necessiten trencar la mala dinàmica i els visitant son un equip molt perillós, que posarà la coses difícils.

  • A Fons de les Creus l’Arenys buscarà la quarta victòria per sortir de la zona complicada i Barberà amb dues victòries consecutives esta en un bon moment i un nou triomf el situaria en una inmillorable situació a la classificació.

  • A Sants els locals del Jac rebràn la visita del Sant Nicolau, separats per una sola victòria, els locals necessiten la victòria per no perdre el tercer lloc i els sabadellencs opten a aquest lloc, es reviurà un nou enfrontament entre dos equips punters de la categoria.



GRUP C-B JORNADA  10.
28-29 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET


Dissabte
20.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

CB. CASTELLBISBAL



Dissabte
21.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

GRUPO JUANEDA MIRAMAR


Diumenge
18.00
Pav. Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

PARDINYES LLEIDA

Diumenge
18.15
Can Vuinader
BBA. CASTELLDEFELS


COLLBLANC LA TORRASSA 


PARTITS PER  DISSABTE.
  • A les Comes l’Igualada tercer classificat tindrà un prova de foc per mantenir la seva classificació la vista ni mes ni menys del líder imbatut de la categoria l’Hospitalet que buscará el 10 de 10.

  • A Sant Feliu el CBS amb l’objectiu de mantenir el segon lloc, rep la visita d’un Castellbisbal que ha anat de mes a menys i que després de quatre derrotes consecutives els vallessans necessiten la victòria per no quedar-se despenjat als darrer llocs.

  • Al Principat l’Andorra que sembla recuperat i comença a recuperar posicions rebrà la visita dels mallorquins del Grupo Juaneda, immers amb una dinàmica de derrotes que l’han portat als últims llocs de la classificació i buscarà la reacció al petit país del Pirineu




PARTITS PER DIUMENGE
  • A Martorell l’equip local i el Pardinyes, disputaràn un partit que es el reflex de la gran igualtat de la categoria els locals sisens i els lleidatans últim classificat estan separats per una sola victòria, els martollerencs opten a un triomf per millorar posicions i els de la terra ferma per sortir del darrer lloc.

  • El Castelldefels quart classificat rebrà la visita del Collblanc cinquè separats per una sola victòria, partit important per els local per seguir les opcions d’optar al segon lloc i els visitants per donar el salt de qualitat i optar al lloc que el seu historial mereix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario