domingo, 29 de noviembre de 2015

PARTITS DE DISSABTE A #LigaEba jornada 10 Grup CPARTITS DE DISSABTE
LLIGA EBA 2.015-2.016


GRUP C-A JORNADA 10.
 28 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.45
Plana de Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET

MULTIOPTICAS SALT


69-50
Diumenge
13.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS


Diumenge
17.00
Pav. MUnicipal
CB QUART GERMANS CRUZ

VIVE EL MASNOU

Diumenge
18.00
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

BARICENTRO BARBERRÀ


Diumenge
18.00
Espanya Indústrial
JAC SANTS
SABADELL SANT NICOLAUPARTIT  PER DISSABTE.

  • A Plana de Lledó el nou i flamant líder Mollet en la seva primera defensa del liderat va superar al Salt, de manera clara i els gironins es queden a amb quatre victòries..


PARTITS  PER DIUMENGE.

  • Cornellà que va tornar al camí de les victòries, buscarà un nou triomf per allunyar-se de la zona de permanència i els visitant els illencs del Sant Lluís estrenar el seu compte de victòries.

  • El Quart el líder destronat i que porta dues derrotes consecutives després de set victòries, rep la visita del Masnou un de tants aspirants al cinquè lloc, els locals necessiten trencar la mala dinàmica i els visitant son un equip molt perillós, que posarà la coses difícils.

  • A Fons de les Creus l’Arenys buscarà la quarta victòria per sortir de la zona complicada i Barberà amb dues victòries consecutives esta en un bon moment i un nou triomf el situaria en una inmillorable situació a la classificació.

  • A Sants els locals del Jac rebràn la visita del Sant Nicolau, separats per una sola victòria, els locals necessiten la victòria per no perdre el tercer lloc i els sabadellencs opten a aquest lloc, es reviurà un nou enfrontament entre dos equips punters de la categoria.

 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

GRUP C-B JORNADA  10.
28 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

73-81
Dissabte
20.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

CB. CASTELLBISBAL


84-73
Dissabte
21.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

GRUPO JUANEDA MIRAMAR

98-61
Diumenge
18.00
Pav. Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

PARDINYES LLEIDA

Diumenge
18.15
Can Vuinader
BBA. CASTELLDEFELS


COLLBLANC LA TORRASSA 


PARTITS PER  DISSABTE.
  • A les Comes l’Igualada no va superar la prova de foc que era enfrontar-se al líder i tot i fer un bon partit finalment va cedir davant l’Hospitalet que ja porta el 10 de 10.

  • A Sant Feliu el CBS manté el segon lloc al superar al Castellbisbal que ha anat de mes a menys i que acumula cinc derrotes consecutives..

  • Al Principat l’Andorra nova derrota local que es va veure superat pel Grupo Juaneda, que ha trencat la seva dinàmica negativa.


PARTITS PER DIUMENGE
  • A Martorell l’equip local i el Pardinyes, disputaràn un partit que es el reflex de la gran igualtat de la categoria els locals sisens i els lleidatans últim classificat estan separats per una sola victòria, els martollerencs opten a un triomf per millorar posicions i els de la terra ferma per sortir del darrer lloc.

  • El Castelldefels quart classificat rebrà la visita del Collblanc cinquè separats per una sola victòria, partit important per els local per seguir les opcions d’optar al segon lloc i els visitants per donar el salt de qualitat i optar al lloc que el seu historial mereix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario