viernes, 13 de noviembre de 2015

LA PREVIA JORNADA 8 #LigaEbaLA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016GRUP C-A JORNADA 8.
 14-15 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET

CB. CORNELLADissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

Diumenge
12.30
Ses Canaletes
MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

JAC SANTS

Diumenge
18.00
C’an Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

SABADELL SANT NICOLAU


Diumenge
18.45
Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT

CB QUART GERMANS CRUZPARTITS  PER DISSABTE.

 • El Mollet després de perdre la seva imbatibilitat I tot i tenir marge sobre el tercer classificat, voldrà recuperar el terreny perdut, per la seva part  Cornellà  amb dues derrotes consecutives buscarà la victòria per allunyar-se de la zona de perill.


 •  Derbi del Maresme entre l’Arenys que finalment va trencar la dinàmica perdedora i voldrà continuar pel camí de les victòries i Masnou que buscarà la quarta per no retrocedir.

PARTITS  PER DIUMENGE.

 • Els menorquins del Sant Lluís buscarán la primera victòria davant d’un dels equips ,es forts de la competició Jac Sants que ja es tercer classificat.

 • A Can Serra el derbi vallessá entre el Barberà i el Sant Nicolau, que torna després d’algunes temporades i que es recorden com de gran emoció aquest enfrontament arriba amb el equips separats per una sola victòria.

 • Un altre derbi aquest a terres gironines el Salt rebrà la visita del líder imbatut Quart, si fem cas a la classificació els favorits son els visitants, però en aquests tipus de partits tot es possible.


GRUP C-B JORNADA  8.
14-15 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL
PHYSIC CB IGUALADA


Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA TORRASSA 
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALETDissabte
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA

BC MORABANC ANDORRA


Diumenge
12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR


BBA. CASTELLDEFELSDiumenge
18.00
Pav. Esportiu
Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

CIUTAT DE LES ROSES CBSPARTITS PER  DISSABTE.
 • A  l’Illa Esportiva i només separats per una victòria els vallessans del Castellbisbal rebrán la visita de l’Igualada flamant tercer classificat.

 • Derbi a la ciutat de l’Hospitalet i amb els paper canviats vist la temporada passada ara el líder de la competició es l’Hospitalet que visita la pista d’un Collblanc, bastant irregular i que voldrà recuperar el terreny perdut.

 • A la terra ferma el Pardinyes, darrer classificat, però que be de guanyar com a local, rep la visita de l’Andorra que de sortir derrotat de Barris Nord podria passar a ser ells els últims de la taula.

 • PARTITS PER DIUMENGE
 • A Sant Feliu el CBS i l’Andorra igualats a tres victòries lluitaran per aconseguir la quarta i mirar cap amunt


PARTITS PER  DIUMENGE.

 • A Les illes l’equip de Palma Grupo Juaneda s’enfrontarà amb Castelldefels, amb dos equips empatats a tres victòries i per tant el guanyador farà un pas important cap als primers llocs.


 • El Martorell rebrà al CBS amb la condició dels de Sant Feliu de segons classificats però seguits per un grup d’equips a una victòria, entre ells els locals, per tant l’emoció està garantida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario