viernes, 27 de noviembre de 2015

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 11.





LA PRÈVIA JORNADA 11.
28-29 NOVEMBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

CB. CASTELLAR


Diss.
17.45
Pav. Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC



Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

C.N. TERRASSA



Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

U.E. SANT CUGAT



Diss.
16.30
Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

CB GRANOLLERS


Diu.
17.45
Pav de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

SEDIS HIDROLOGY



Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
MATARÓ FEIMAT



Diu.
19.30
CP. St. Josep
C.B. SANT JOSEP
LA LLOSA ARTES





FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


Cinc partits Dissabte.

  • Al Ricart Ubsa brillant segon classificat voldrà mantenir la bona dinàmica, per mantenir el segon lloc i esperar l’errada del líder i per la seva part Castellar que ve de guanyar el segon partit, vol allunyar-se de la zona de descens..

  • Bisbal que ve de guanyar a Sant Cugat tindrà l’opció d’igualar a la classificació al seu rival Vic, que voldrà esmenar l’ensopegada de la setmana passada i no allunyar-se dels primers llocs.

  • A Casagemas duel directa entre dos equips de la zona de descens Minguella vs Natació Terrassa, el perdedor se li complicarà la situació.

  • A Mataró el Boet necessita la victòria sinó es vol complicar la seva posició a la taula i la Uesc, refer-se de l’ensopegada de la setmana passada i mantenir-se a la part alta de la classificació.

  • A Guiera derbi vallessá entre un Cerdanyola a la cinquena plaça i el Granollers que buscarà augmentar el marge sobre la zona de descens.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Tres partits Diumenge:

  • A la Plana Circol vs Sedis, en lluita per una victòria que als badalonins els hi donaria marge sobre la zona complicada i als de la Seu mes tranquil·litat..

  • A Lleida l’Alpicat voldrà tornar al camí de les victòries després de la derrota de la setmana passada i el Mataró mantenir el marge sobre el quart classificat.

  • El líder Sant Josep anirà a per la onzena victòria consecutiva davant Artés, quart classificat, i un dels equips amb més capacitat per posar-li si mes no les coses difícils als badalonins.


No hay comentarios:

Publicar un comentario