viernes, 6 de noviembre de 2015

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 8LA PRÈVIA JORNADA 8.
7-8 NOVEMBRE.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pav. CB. Granollers
CB GRANOLLERS
SEDIS HIDROLOGY


Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

UB. SANT ADRIA
Diss.
19.00
Pav. Esportiu
LA LLOSA ARTES
U.E. SANT CUGATDiss.
19.30
Castell d’en Planas
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

CB CERDANYOLA AL DIADiu..
18.15
Pav. Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CIRCOL CATOLIC BADALONADiu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

MATARO PARC BOET


Diu.
19.00
Puigvert
CB. CASTELLAR

C.B. SANT JOSEP


Diu.
19.30
Plà de Bonaire
C.N. TERRASSA

C.B. ALPICAT
Quatre partits el dissabte:
  • El Granollers amb tres victòries rebrà al Sedis, que després de guanyar la setmana passada te opcions d’escalar posicions.
  • Derbi a Casagemas on el Minguella necessita la victòria per sortir de la zona difícil i Ubsa voldrà mantenir el seu segon lloc.
  • El Vic sisè classificat rebrà al quart, Cerdanyola,  només separats per una sola victòria per tant el guanyador donarà un salt de qualitat.
  • Artés voldrà que la seva pista torni a ser el fortí d’altres temporades i la Uesc, te com assignatura pendent els partits a camp contrari
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


Quatre partits Diumenge:

  • A la Bisbal l’equip local rebrà al Circol, dos equips amb dues victòries i que busquen sortir de la zona complicada, els de Badalona no acaben d’agafar el ritme a la competició i els gironins la seva adaptació ha estat prou ràpida.

  • Al Josep Mora derbi entre Matarò Feimat i Matarò Parc Boet, amb dinàmiques oposades a les d’altres temporades on els taronges dominaven i eren els favorits aquesta vegada potser aquest paper es per els locals encara que els derbis son diferents i no coneixen de dinàmiques.


  • El Castellar que ja es va estrenar fa dues setmanes rep el líder invicte San Josep que  voldrà mantenir la seva condició i els del Vallès, no quedar-se sols en el darrer lloc.


  • Al Pla de Bonaire el Terrassa rebrà a un altre dels equips amb dues victòries,  els lleidatans de l’Alpicat, per tant la victòria serà un respir per qui ho aconsegueixi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario