domingo, 29 de noviembre de 2015

PARTITS DE DISSABTE A LA #CopaCatBQ JORNADA 11EL PARTITS DE DISSABTE DE LA  JORNADA 11.
28 NOVEMBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

CB. CASTELLAR
98
80

Diss.
17.45
Pav. Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

58
59

Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

C.N. TERRASSA

64
56

Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

U.E. SANT CUGAT

82
67

Diss.
16.30
Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

CB GRANOLLERS
66
61

Diu.
17.45
Pav de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

SEDIS HIDROLOGYDiu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
MATARÓ FEIMATDiu.
19.30
CP. St. Josep
C.B. SANT JOSEP
LA LLOSA ARTES


Cinc partits Dissabte.

  • Al Ricart Ubsa amb un exhibició anotadora va superar al  Castellar que va aguantar el ritme local fins al tercer quart, però finalment va cedir.

  • Bisbal va estar superat pel Vic, per un sol punt, d’aquesta manera els empordanesos es queden a la zona mitja  de la classificació i els vigetans al sisè lloc a una victòria del cinquè.

  • A Casagemas el duel directa entre dos equips de la zona de descens Minguella va superar al Natació Terrassa, que es queda en  aquesta zona.

  • A Mataró el Boet va retornar al camí de les victòries i mira cap amunt, pendent de la continuació del partit contra el Castellar el proper dimecres i per la seva part la Uesc, es veu frenada en la seva progressió..

  • A Guiera derbi vallessá fou pel Cerdanyola que es situa en quart  lloc i el Granollers a la zona mitja de la taula classificatòria.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH 
Tres partits Diumenge:

  • A la Plana Circol vs Sedis, en lluita per una victòria que als badalonins els hi donaria marge sobre la zona complicada i als de la Seu mes tranquil·litat..

  • A Lleida l’Alpicat voldrà tornar al camí de les victòries després de la derrota de la setmana passada i el Mataró mantenir el marge sobre el quart classificat.

  • El líder Sant Josep anirà a per la onzena victòria consecutiva davant Artés, quart classificat, i un dels equips amb més capacitat per posar-li si mes no les coses difícils als badalonins.


No hay comentarios:

Publicar un comentario