domingo, 9 de octubre de 2016

JORNADA de DISSABTE a la LIGA EBA grupos C/A aquesta tarda lluita pel liderat i al C/B Quart i Palma comencen forts

LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA 2.

8-9 d’Octubre
Grup C-A.
Mataró fa ple de victòries i si podrien afegir avui Castellbisbal, Menorca i Martorell.

Partits de dissabte:
  • 74-66: A Fum d’Estampa el Collblanc va obtenir la primera victòria davant el Calvià, que va oposar resistència en el seu debut.

• 79-52: A Sant Feliu el CBS després de la derrota inicial es volia reivindicar davant del Salt guanyador de la primera jornada, i va aconseguir el seu propòsit superant als gironins.

• 83-79: Al Maresme l’Arenys, que tampoc va jugar el primer partit rebia al Barna brillant guanyador a la jornada inaugural, partit igualat que finalment es va decantar del costat local.

• 65-71: A Zaragoza El Olivar que va caure en el debut a les Illes, rebia al Mataró, sorpresa positiva de la jornada inaugura, victòria dels del Maresme que reafirma el seu bon començament.

Partits per diumenge:

• El Cornellà, derrotat en el debut, rebrà la visita d’un renovat Sant Lluis, que ara juga sota la denominació de Menorca, que va debutar amb victòria i que no serà aquell equip del curs 15-16.

• A l’Espanya Indústrial el Jac, derrotat en el primer partit, rebrà a un renovat Martorell, que a
punta molt bones sensacions.

• A Sabadell derbi vallesà entre el Sant Nicolau, que buscarà el primer triomf, amb el debut de Santi Suso, a la banqueta local i el Castellbisbal, que voldrà mantenir el liderat.

Grup C-B.
Quart líder i juntament amb Sitges i Palma ple de victòries i avui si podria afegir el Barberà

Partits per dissabte:

• 85-89: A Plana de Lledó autèntic partit de la jornada entre els vallessans del Mollet i els illencs del Palma, dos equips cridats a ser a dalt lluitant per l’ascens, victòria visitant de gran valor davant d’un rival directa.

• 66-62: A Pins Vens partit entre dos equips que vàren ser la sorpresa de la jornada inaugural,  Sitges vs Valls, per les seves victòries, nou triomf dels de la Blanca Subur, que efa el 2 de 2..

• 82-60: A Quart els locals han començat forts i ja son líders davant tenien  una de les sorpreses de la temporada passada com Igualada que va perdre com a local en la jornada inaugural, incontestable victòria local superant als de l’Anoia

• 74-59: L’Andorra buscava una victòria per redreçar l’ensopegada inicial davant d’un Cerdanyola, que de moment nota el canvi de categoria, victòria local amb solvència.

• 83-85: Al Ricart l’Ubsa va tenir unl bon inici, amb una victòria a domicili, rebia la visita d’un Pardinyes reforçat i que amb aquesta victòria que no vol passar els patiments de l’anterior temporada..

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

• A El Masnou els del Maresme buscaran el primer triomf davant els illencs del Muro, que venen d’una ensopegada com a locals.
  • Castelldefels va debutar amb derrota per la mínima davant del potent Palma i rebrà la visita d’un Barberà que va debutar, amb victòria.