jueves, 27 de octubre de 2016

QUARTA JORNADA #LigaEba MARTORELL lider i ARENYS també invicte (C/A) QUART recupera el liderat al (C/B)


LIGA EBA
JORNADA 4.

22-23 d’Octubre
Grup C-A.

Martorell segueix líder i amb la condició d’invicte com l’Arenys.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ

MATARÓ FEIMAT
74
69

Diss.
18.30
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET JOVENTUT

MULTIOPTICAS CB. SALT
74
60

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

C.B. CASTELLBISBAL
61
66

Diu.
12.45
Joan Carles Navarro
C.B. SANTFELIUENC
MADE IN MENORCA
83
74

Diu.
12.30
Pavelló Galatzo
C.B. CALVIA
OUTLETMOTO C.B. GRUP BARNA
67
78

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

SIMPLY OLIVAR
64
74

Diu
17.30
Pavelló Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU
B.C. MARTORELL SOLVIN

57
76





  • 74-69: ELS DEL BAIX LLOBREGAT PORTAREN L’INICIATIVA.
Al Parc Esportiu partit amb incògnites, els locals, Cornellà venien de guanyar el primer partit a Zaragoza i el Mataró de perdre de manera sorprenent com a locals, victòria dels del Baix Llobregat en superar als del Maresme, en un partit molt igualat que es va resoldre per petits detalls, jugador destacat el local Bernat Álvarez  amb 24 punts i 26 de valoració.

  • 74-60: ELS DEL MARESME CONTINUEN INVICTES.
Arenys rebia la visita del Salt, amb molt bon començament dels del Maresme amb dues victòries en els partits jugats, per la seva part el Salt, va perdre a domicili, tot i el bon començament dels visitants l’espectacular segon quart dels locals (31-13) va marcar el desenllaç de l’enfrontament, on va destacar, però el visitant Xavier Torrent amb 23 punts i 22 de valoració.

  • 64-66: ELS VALLESSANS SORPRENEN A UN COLLBLANC IRREGULAR.
En el “Partit de la Jornada” enfrontament entre dos equips situats a la part alta, en joc la tercera plaça entre Collblanc i Castellbisbal, el festival visitant en el primer quart (8-23) va pesar lo seu en la moral dels locals que no pogueren remuntar a la segona part. Jugador destacat el visitant Eric Mañes 21 punts i 29 de valoració.

  • 67-78: ELS BARCELONINS SORPRENEN ALS  ILLENCS A DOMICILI.
A Calvià els locals rebien la visita del Grup Barna, ambdós equips amb una victòria, encara que els locals han jugat un partit menys els barcelonins vàren trencar el partit al segon quart (15-29), amb destacada actuació del local Gabriel Torres amb 24 punts i 33 de valoració.

  • 83-74: ELS DE SANT FELIU DOMINEN EL PARTIT AMB COMODITAT.
Al Joan Carles Navarro el Santfeliuenc amb baixes importants rebia la visita d’un Menorca segon classificat i amb la condició d’invicte, els locals es vàren sabre adaptar-se a la situació i superaren als menorquins amb claredat 63-48, aquest últims només pogueren reduir les diferencies en els minuts finals, amb destacada actuació del local Lluis Molina 24 punts i 20 de valoració.


  • 65-74: ALS DE SANT S’ELS RESISTEIX LA PRIMERA VICTÒRIA I FOREN SUPERATS PELS DE ZARAGOZA.
A l’Espanya Indústrial dos equips dels importants, que encara no s’havien estrenat Jac Sants vs El Olivar, els visitants dominaven al partit al descans (33-41), a la represa no va venir l’esperada reacció local i els visitants continuaren dominant el partit tot i que els locals reduïren la diferencia en quatre punts, al darrer quart, jugador destacat el visitant Joan Ferrán Bernacer 19 punts i 23 de valoració.

  • 57-76: LES PERSONALS DEIXAREN LA “PINTURA” EN MANS DELS VISITANTS.

Sabadell el Sant Nicolau, després d’aconseguir la primera victòria rebia la visita d’un líder solvent com el Martorell, els locals tot i  les seves mancances en el rebot vàren aguantar el ritme del líder quasi 35 minuts, però el millor joc interior visitant i les personals del pivots locals foren decisives, en un partit on va destacar el local Albert Ortega amb 21 punts i 25 de valoració.


Grup C-B.

Sense cap equip amb la condició d’invicte, Quart recupera el liderat


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.30
Polideportivo Muro
A.E. MURO BASKET ACADEMY

C.B. VALLS NUTRION

90
69

Diss.
18.00
Pins Vens
BASQUET SITGES


PHYSIC IGUALADA
86
75

Diss.
19.45
Plana de Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

U.E. BARBERA TEAM VALUES

72
59

Diss.
20.00
Ricart
U.B. SANT ADRIA

BBA CASTELLDEFELS
69
77

Diss.
20.15
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
C.B. CERDANYOLA AL DIA
86
72

Diu.
12.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ
PALMA AIR EUROPA
86
62

Diu
18.00
Poliesportiu
B.C MORABANC ANDORRA
FLOR DE VIMBODY PARDINYES LLEIDA
84
87




  • 90-69: ELS MALLORQUINS ACONSEGUEIXEN LA PRIMERA VICTÒRIA DE FORMA CLARA.
A les Illes el Muro buscava el primer triomf davant un Valls que amb dues victòries es trobava amb zona tranquil·la, amplia victòria local que va superar en tot moment a l’equip tarragoní, que al descans ja dominava 44-31, a la represa no reaccionaren els visitants tot el contrari ja que els locals ampliaren el marcador, en un partit on va destacar el local Jonathan Graham amb 18 punts i 32 de valoració.

  • 86-75:  EL TERCER QUART VA SER DECISIU PER LA SORT DEL PARTIT A FAVOR DELS LOCALS.
A Sitges els de la Blanca Subur rebien la visita d’un Igualada que semblava que de mica en mica anava agafant el bon to, de totes maneres els locals en un bon partit vàren superar als de l’Anoia, sobre tot gràcies a un espectacular tercer quart 22-7, que va trencar l’igualtat existent fins al moment, en un partit on destacaren el local Xavier Sabaté amb 20 punts i el visitant Eduard  Riu 25 de valoració.

  • 72-59: EL DERBI PELS LOCALS EN QUE ELS VISITANTS ES DEIXEN EL LIDERAT.
“Partit de la Jornada” i derbi vallessá entre Mollet i Barberà, autentica prova de foc pel líder Barberà, davant d’un rival directe, que es va resoldre a favor del Mollet que fa un pas important cap a la part alta, en un partit on els locals ja dominaven 45-27 i en que els visitants tot i la reacció en els darrer quart no pogueren inquietar als molletencs, en un partit on va destacar el local Albert Ferrer amb 15 punts i 19 de valoració.



  • 69-77: PRIMERA VICTÒRIA DEL CASTELLDEFELS EN SUPERAR UBSA A DOMICILI.
A Sant Adrià l’Ubsa rebia la visita del Castelldefels  penúltim classificat i que encara no s’havia estrenat, victòria dels visitants que en tot moment vàren controlar el “tempo” del partit, sobre tot gràcies a un espectacular primer quart 13-26, que tot i la reacció local, especialment, abans del descans no fou suficient per canviar el signe de l’enfrontament, on va destacar tot i això el local Luis Enrique González amb 22 punts i 23 de valoració.

  • 86-72: LA DECISIÓ DEL PARTIT VA VENIR A LA SEGONA PART.
El Masnou rebia la visita del Cerdanyola que havia aconseguit la seva primera victòria, la passada jornada, i per tant ambdós igualats a la classificació, tot i l’oposició vallessana a la primera part finalment el partit va caure del cantó dels locals, sobre tot gràcies al seu bon tercer quart,23-13,. Jugador destacat el local Alejandro Eñeso amb 25 punts i 29 de valoració.

  • 83-62: ELS GIRONINS RECUPEREN EL LIDERAT AMB UN JOC MOLT SOLID.
A Quart un altre partit important on els locals després de perdre el liderat, la setmana passada, es volien refer, però davant tenien al Palma, segon classificat. Després de l’ensopegada del líder Barberà, el guanyador d’aquest partit seria el nou líder, el partit es va caracteritzar per un gran joc d’atac, d’ambdós equips, al primer parcial 26-22, però al segon els visitants no pogueren seguir el ritme dels locals 22-8 el que feia que als descans dominessin els locals 48-30. tot i la lleugera reacció a la represa 14-21, per part del Palma, fou un miratge ja que en els darrer deu minuts els locals tornaren a dominar 21-11, jugador destacat del partit i de la jornada el visitant Carlos Poyatos amb 30 punts i 37 de valoració.


  • 84-87. LA REACCIÓ DELS LLEIDATANS A LA REPRESA FOU DEFINITIVA.
L’Andorra, amb una victòria, rebia la visita d’un Pardinyes molt endollat, en aquest començament de campionat, tot i el domini local inicialment, al descans 44-38, la reacció dels visitants a la represa fou definitiva, perquè la victòria fou pels groc-i-negres, en un partit on va destacar el local Cinto Gabriel amb 20 punts i 27 de valoració.

MVP i MAXIM ANOTADOR de la jornada amb 30 punts d’anotació i 37 de valoració Carlos Poyatos (Palma), amb 32 minuts en pista; tirs de 2 punts 10/14 71%; tirs de 3 punts 1/2  50%; tirs lliures 7/9  78%; assistències 2, rebots 7, faltes rebudes 9, pilotes perdudes 4 i pilotes recuperades 0.




No hay comentarios:

Publicar un comentario