86
92

Partits de dissabte:
  • 74-66: LA REACCIÓ LOCAL AL TERCER TEMPS LI DÓNA LA VICTÒRIA.
A Fum d’Estampa el Collblanc va obtenir la primera victòria davant el Calvià, que va oposar resistència en el seu debut.  Al descans dominaven els mallorquins 36-38, però la reacció local a la represa va canviar el signe del partit, on destacaren el visitant Ivan Matemalas amb 24 punts d’anotació i el local Lluis Jacas amb 31 de valoració

• 79-52: VICTÒRIA LOCAL AMB COMODITAT.
A Sant Feliu el CBS després de la derrota inicial es volia reivindicar davant del Salt guanyador de la primera jornada. Aconseguí el seu propòsit superant als gironins, en un partit  dominat pels locals, on els visitants els va mancar efectivitat amb un 14% d’encert en els triples i només gaudint de tres tirs lliures, amb aquest balanç poc podien fer davant de l’encert local, on destacaren Albert Farfan 18 punts d’anotació i el mateix Farfán i Alberto Balboa 18 de valoració.

• 83-79: A LA REPRESA ES VA CANVIAR EL SIGNE DEL PARTIT.
Al Maresme, l’Arenys que tampoc va jugar el primer partit rebia el Barna, brillant guanyador a la jornada inaugural. Va ser un partit dominat pels barcelonins fins al descans 40-47, però el tercer temps dels locals els va permetre una victòria ajustada, tot i la brillant actuació del visitant Marc Rabaseda amb 29 punts d’anotació i 28 de valoració.

• 65-71: PRIMER DESPLAÇAMENT I PRIMERA VICTÒRIA UNIONISTA.
A Zaragoza El Olivar que va caure en el debut a les Illes, rebia al Mataró, sorpresa positiva de la jornada inaugural. Nova victòria dels del Maresme que reafirma el seu bon començament, en un partit on llevat el primer quart 17-14, sempre varen marcar el ritme del partit sense deixar marge a la reacció local, on va destacar de forma espectacular l’ex del  Granollers Santi Serratacó 22 punts i 31 de valoració.

• 61-75: EL SEGON PERÍODE DELS MENORQUINS VA DESMANTELLAR ALS LOCALS.
El Cornellà, derrotat en el debut, rebé la visita d’un renovat Sant Lluis, el qual juga amb la denominació de Bàsquet Menorca, que va debutar amb victòria donant una imatge molt diferent a la del curs 15-16. Fins al descans els locals dominaven lleugerament 40-35, però a la represa els illencs vàren passar per sobre dels del  Baix Llobregat, amb destacada actuació del visitant Daniel García 18 punts d’anotació i 22 de valoració.

• 63-85: VICTÒRIA I LIDERAT PEL MARTORELL.
A l’Espanya Indústrial el Jac, derrotat en el primer partit, rebia a un renovat Martorell, el qual apunta molt bones sensacions i que va dominar amb claredat el partit des del primer moment amb un parcial al primer quart de 19-29 i que va anar ampliant palatinament, jugador destacat el visitant Deng Mabior amb 19 punts d’anotació i 19 de valoració.

• 86-92: EL DERBI ES DECIDEIX A LA PRORROGA.
    FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
A Sabadell derbi vallesà entre el Sant Nicolau, que buscava el primer triomf, amb el debut de Santi Suso, a la banqueta local i el Castellbisbal, que volia mantenir el liderat,  cosa que finalment no va aconseguir. Va ser un partit d’alternatives i on els locals no vàren saber tancar el partit quant en tingueren ocasió com en el darrer atac del temps reglamentari i a la pròrroga els visitants foren clarament superiors amb un parcial de 5-11, que els va permetre guanyar un partit on va destacar el seu jugador Marc Mañes amb 27 punts i 30 de valoració.

Grup C-B.
Quart líder i juntament amb Sitges, Palma i Barberà ple de victòries.

Partits per dissabte:

• 85-89: EL DUEL DIRECTE DE FAVORITS PELS ILLENCS.
A Plana de Lledó autèntic partit de la jornada entre els vallessans del Mollet i els illencs del Palma, dos equips cridats a ser a dalt lluitant per l’ascens. Victòria visitant de gran valor davant d’un rival directe, en un partit amb dues cares totalment diferents a la primera part domini dels vallessans que al descans guanyaven 52-39, però a la represa amb deu minuts els visitants vàren saber eixugar la diferència i en els darrers minuts adjudicar-se la victòria on va destacar el seu jugador Jesús González amb 20 punts i 30 de valoració.

• 66-62: ELS LOCALS VÀREN SABER ADMINISTRAR EL SEU AVANTATGE DEL PRIMER TEMPS.
A Pins Vens partit entre dos equips que vàren ser la sorpresa de la jornada inaugural,  Sitges vs Valls, per les seves victòries, nou triomf dels de la Blanca Subur, que dominaren el partit fins al descans 32-25 i tot i la reacció dels tarragonins, els del Garraf vàren saber mantenir les diferencies i adjudicar-se el segon triomf en dos partits, on destacaren els locals Roger Salade amb 18 punts i Eduard Riu amb 22 de valoració.

• 82-60: ELS GIRONINS SON UN LÍDER CONSISTENT.
A Quart els locals han començat forts i ja son líders, davant tenien  una de les sorpreses de la temporada passada com Igualada que va perdre com a local en la jornada inaugural. Incontestable victòria local superant als de l’Anoia, en un partit on els locals al descans ja manaven 45-28, per tant tot o quasi ja estava dit, amb la destacada actuació del jugador local Eric Jimenez amb 18 punts i 19 de valoració.

• 74-59: VICTÒRIA LOCAL PER REDREÇAR EL RUMB.
L’Andorra buscava una victòria per esmenar l’ensopegada inicial davant d’un Cerdanyola, que de moment nota el canvi de categoria. victòria local amb solvència, sobretot a partir del segon quart després d’un primer parcial igualat a 23 punts, a partir d’aquest moment domini local, en un partit on destacaren els seus jugadors Hugo Schneider amb 15 punts i Nicola Maric amb 20 de valoració.

• 83-85: LA REACCIÓ DELS ADRIANENCS ES QUEDA CURTA.
Al Ricart l’Ubsa amb un bon inici de campionat, amb una victòria a domicili, rebia la visita d’un Pardinyes reforçat i que amb aquesta victòria demostra que no vol passar els patiments de l’anterior temporada. Els lleidatans vàren ser dominadors fins al descans 35-50, però a la represa gran reacció de l’Ubsa insuficient per donar la volta al partit i que permet a Pardinyes anotar-se la primera victòria en un partit on vàren destacar els seus jugadors Kregor Hermet amb 19 punts i Pau López 20 de valoració.

• 76-68: LA GRAN ACTUACIÓ DE GRAHAM NO VA PODER EVITAR EL TRIOMF MARESMENC.
A El Masnou els del Maresme buscaven el primer triomf davant els illencs del Muro, que venien d’una ensopegada com a locals. Va ser un partit bastant igualat però llevat del primer quart 15-18, sempre amb iniciativa local, tot i així al descans el marcador era 32-33, pels visitants, però el millor joc local els va permetre adjudicar-se un partit on va destacar de manera especial el visitant Jonathan Graham amb 26 punts i 33 de valoració.

• 61-68: LA REACCIÓ LOCAL ES VA QUEDA CURTA I LA VICTÒRIA VA MARXAR CAP EL VALLÈS.
Castelldefels va debutar amb derrota per la mínima davant del potent Palma i rebia la visita d’un Barberà que ho va fer amb victòria. El partit va estar marcat pel gran primer quart dels vallessans 12-21, tot i així els locals reaccionaren i a manca de deu minuts el resultat era de 47-49, per tant tot per decidir, però foren novament els visitants els que marxaren en el marcador i així es varen adjudicar la victòria, segona en dos partits, amb destacada actuació del seu jugador, Sergi Pérez, amb 19 punts d’anotació i 15 de valoració.

MVP de la jornada amb 33 de valoració Jonathan Graham (Muro), amb 37 minuts en pista; tirs de 2 punts 9/19 471%; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 8/9  89%; assistències 1, rebots 17, faltes rebudes 5, pilotes perdudes 1 i pilotes recuperades 3.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 29 punts Marc Rabaseda (Barna), amb 31 minuts en pista; tirs de 2 punts 5/9  56%; tirs de 3 punts 5/7  71%; tirs lliures 4/4 100%; assistències 1, rebots 4, faltes rebudes 4, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 4.