domingo, 23 de octubre de 2016

PARTITS DE DISSABTE 4a Jornada #CopaCatBQ Granollers i el Roser 4 de 4


COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE JORNADA 4.


22-23 d’Octubre.
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Granollers vs C.N. Sabadell


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
16.00
Palau Sa Costa
C.B. SANT NARCIS

CB. SANTA COLOMA
73
80

Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

SANT GERVASI
70
61

Diss.
17.45

Pav. CB. Granollers
CB GRANOLLERS

C.N. SABADELL

70
56

Diss.
18.05
TV
Castell d’en Planas
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
A.E. BADALONES

93
70

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTES

SANT QUIRZE B.C.

90
73

Diu.
19.30
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
U.E. SANT CUGAT


Diu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL




Partits de dissabte:
  • A Palau Sa Costa Sant Narcis vs Santa Coloma, dos equips amb una única victòria que buscaven el segon triomf, per allunyar-se la zona baixa, el colomencs vàren sorprendre al gironins a domicili

  • A la Bisbal els locals en buscaven el tercer triomf per seguir d’aprop als líders i rebien la visita dels vallessans del Sant Gervasi, que encara no coneixien la victòria, triomf local que els permet seguir a lla zona alta.

  • A Granollers derbi vallesà i “Partit de la Jornada” entre els locals i el Natació Sabadell, els primers segon classificats i els visitant després d’aconseguir el seu primer triomf afrontaben en ganes el partit, victòria local que els permet seguir a dalt de tot.

  • A Vic el partit televisat entre els locals i el Badalonés, ambdós equips amb dues victòries, el guanyador seguirà l’estela del líders i vàren ser els locals els que es feren amb el triomf.

  • L’Artés rebia la visita del Sant Quirze, ambdós equips amb una victòria, el guanyador posaria terra de per mitg amb la zona perillosa, després d’una primera part bastant igualada, els artesencs vàren sentenciar a la represa.




Partits per avui diumenge:

  • El líder Boet s’enfrontaré a una renovada Uesc, en un partit on els locals voldràn mantenir la seva posició privilegiada i els visitants situar-se en aquesta zona.
  • A Badalona duels de “parroquials” entre el Sant Josep i el Bàsquet Pia, els locals vàren perdre el liderat la setmana passada i els sabadellencs busquen el primer triomf.

Grup 2.
· PARTIT DE LA JORNADA
· Esparreguera vs Lluisos.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

A.D. TORREFORTA
75
73

Diss.
17.45
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
C.B. CASTELLAR
87
69

Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

LLUISOS DE GRACIA

63
60

Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
CAMPING BIANYA EL ROSER

72
74

Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
64
70

Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

C.B CIUTAT VELLA


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
BASQUET SANT BOI




Partits de dissabte:

  • A l’Hospitalet el Collblanc rebia al Torreforta dos equips amb dinàmiques semblants, amb una única victòria, finalment en un partit molt competit el triomf va ser pels locals.

  • Al Pòdium  Viladecans vs Castellar, enfrontament entre dos equips classificats en els darrers llocs de la taula, per tant un d’ells aconseguiria el primer triomf i aquest va ser de manera clara pels locals, que al descans ja havien sentenciat.

  • Al Ramón Martí “Partit de la Jornada” entre l’Esparreguera i els Lluisos, en la lluita pel tercer lloc, en aquest moment en poder dels de Gracia, el partit no va decebre i els locals s’emportaren el triomf per un estret marge.

  • A Reus els locals encara sense conèixer la victòria rebien la visita del Roser un líder de moment consistent, dons els del Baix Camp ho posaren molt difícil als barcelonins, tot i que el triomf fou pels visitants

  • A “Virrei Amat”  lluita pel cinquè lloc entre el Sese i Salou, ocupat en aquests moments pels locals, victòria visitant que deixa als tarragonins en la lluita pels primers llocs

Partits per avui diumenge:
·         A Tortosa “Cantaires”  buscarà la quarta victòria per no allunyar-se del líder, davant del Ciutat Vella
.

·         L’Alpicat, en busca del segon triomf, rebrà la visita del Sant Boi, que va veure frenat el seu camí la setmana passada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario