viernes, 14 de octubre de 2016

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ Grups 1 i 2 Partits de la Jornada Badalonés vs Artés i Sant Boi vs Esparreguera


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 3.


15-16 d’Octubre.

Grup 1.

 • PARTIT DE LA JORNADA
 • Badalonés vs Artés


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL

C.B. SANT NARCISDiss.
19.30
Joan del Mortal
CB. SANTA COLOMA
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUETDiss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES

C.B. ARTES


Diss.
18.15
ZEM Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

CB. ST. JOSEP


Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

CB GRANOLLERSDiu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI
MATARO PARC BOET


Diu.
17.45
Escola Pia
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


Partits per dissabte:
 • A” les Naus” del Natació Sabadell els locals rebràn la visita dels gironins del Sant Narcís, els visitants ja varen estrenar el seu compte de victòries la passada jornada, per la seva part els sabadellencs buscaran el primer triomf.

 • A Santa Coloma el “Santaco” i la Bisbal, lluitaran per aconseguit la segona victòria que els permeti mirar cap amunt a la taula classificatòria.

 • A la Plana el Badalonés, que ha començat molt endollat, tot i l’ensopegada per la mínima a Granollers s’enfrontarà a l’Artés, que amb la victòria de la passada jornada sembla que enfila el bon camí, en un partit que mereix lo de “Partit de la Jornada”

 • A Sant Cugat la Uesc, rebrà a un altra aspirant per l’ascens com es líder Sant Josep, en un partit on els locals sortiran a ben segur amb la lliçó apresa del partit inaugural amb el Vic.


Partits per diumenge:

 • A Sant Quirze  derbi vallessá entre els locals, que voldràn fer valer el factor pista davant d’un Granollers, guanyador dels dos partits jugats i que voldrà mantenir la bona dinàmica.

 • A Mollet el Sant Gervasi que va ensopegar la setmana passada de local, a la prorroga, buscarà davant d’un dels favorits Boet, no repetir errors i els del Maresme mantenir l’imbatibilitat.

 • A Sabadell el Bàsquet Pia rebrà al Vic, els vallessans en busca de la primera victòria  i els osonencs refer-se de la derrota a domicili.Grup 2.
· PARTIT DE LA JORNADA
· Sant Boi vs EsparregueraLluisos.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

8 GENER
ajornat
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”Diss.
17.45
Can Massallera
BASQUET SANT BOI
TENEA CB. ESPARREGUERADiss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUSDiss.
20.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
SESEDiu.
12.15
Estració del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B CIUTAT VELLA


Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
C.B. CANTAIRES TORTOSA
Partits per dissabte:

 • A Can Masallera el “Partit de la Jornada” entre un dels invictes Sant Boi i Esparreguera, que va recuperar sensacions la setmana passada.

 • A Gracia els Lluisos recuperats de la derrota inaugural, rebran la visita del Reus, que tot i no haver guanyat la setmana passada hi va estar molt aprop.

 • A terres Tarragonines enfrontament entre el Torreforta guanyador a la jornada inaugural i el Sese, la setmana passada, ambdós buscaran el segon triomf

Partits per diumenge:
·         En partit matinal, el líder El Roser, que torna al seu horari habitual rebrà la visita d’un “desconegut” Viladecans que porta dues derrotes, en les dues jornades
.
·         A Salou els locals i l’Alpicat s’enfrontaran en un partit entre dos equips amb una victòria, els primers guanyadors a la jornada inaugural i els de la terra ferma, la setmana passada.
·         Al Puigvert els grocs i negres del Castellar buscaran la primera victòria davant un Cantaires que ha començat molt fort amb dues victòries.


No hay comentarios:

Publicar un comentario