miércoles, 26 de octubre de 2016

Quarta Jornada #CopaCatBQ Play Off per Boet, Granollers, Vic i Sant Josep Grup 1 i Rioser, Salou, Cantaires y Esparreguera

COPA CATALUNYA MASCULINA
JORNADA 4.

22-23 d’Octubre.
Grup 1.

Boet, líder, i Granollers, segon, continuen invictes, Vic i Sant Josep completen els llocs de Play Off.

78

• 73-80: EL “SANTACO” SORPREN ALS GIRONINS.
A Palau Sa Costa Sant Narcis vs Santa Coloma, dos equips amb una única victòria que buscaven el segon triomf, per allunyar-se la zona baixa, el colomencs vàren sorprendre als gironins a domicili en un partit on al minut 30, els visitants dominaven 49-67, tot i que en el darrer quart vàren reaccionar els locals (24-13), la diferència ja era massa gran, en un partit on a pesar de tot va destacar el local Gerard Ballell amb 21 punts i 22 de valoració.

• 70-63. LA DECISIÓ EN EL DARRER QUART.
A la Bisbal els locals en buscaven el tercer triomf per seguir d’aprop als líders i rebien la visita dels vallessans del Sant Gervasi, que encara no coneixien la victòria, triomf local que els permet seguir a la zona alta, en cinquè lloc, en un partit amb màxima igualtat fins als 30 minuts (54-55), fins aquells moment les alternances en el marcador  foren constants, la prova es que al màxim avantatge de cada equip fou de deu punts, en el seu moment, però finalment la balança es va decantar pel costat dels del Empordà. Jugadors destacats en anotació els visitants Najee i Carter i el local Oliva, tots ells amb 14 punts i aquest darrer 19 de valoració.

• 70-56 EL DERBI EL VÀREN GUANYAR ELS LOCALS A LA DEFENSA.
A Granollers derbi vallesà i “Partit de la Jornada” entre els locals i el Natació Sabadell, els primers segons classificats i els visitants després d’aconseguir el seu primer triomf afrontaven en ganes el partit, victòria local que els permet seguir a dalt de tot, en un partit molt igualat fins al tercer quart 50-50, però que els locals guanyaren des de la defensa ofegant l’atac del “Natació” sobre tot en el tram final del partit, tot i que el jugador mes destacat fou el visitant Àngel Valdez, amb 16 punts i 18 de valoració.

• 93-71: ELS LOCALS DOMINAREN EN TOT MOMENT L’ENFRONTAMENT.
A Vic el partit televisat entre els locals i el Badalonés, ambdós equips amb dues victòries, el guanyador seguiria l’estela del líders i vàren ser els locals els que es feren amb un triomf clar, que al descans ja assenyalava un aclaridor 44-34 i que a represa l’equip de Dídac Herrero va anar ampliant i que va arribar a ser de +24 ( 67-53), amb aquesta victòria els blancs-i-vermells es situen en tercer lloc, en un partit on destacaren els locals Julià Garrote amb 20 punts i David Vidal 16 de valoració.

• 90-73: L’ESPECTACULAR SEGONA PART DELS ARTESENCS ELS DONA LA VICTÒRIA.
L’Artés rebia la visita del Sant Quirze, ambdós equips amb una victòria, el guanyador posaria terra de per mitg amb la zona perillosa, després d’una primera part bastant igualada, els artesencs vàren sentenciar a la represa, ja que els vallessans només  vàren aguantar el ritme dels locals fins al descans 35-30, a la represa l’intercanvi de cistelles sempre va afavorir els locals, en un partit on destacaren el local Xevi Carrión amb 17 punts i el visitant Gonzalo Baltà amb 25 de valoració.

• 80-75: ELS MARESMENCS VÀREN NECESITAR LA PRORROGA PER CONSERVAR EL LIDERAT.
El líder Boet s’enfrontava a una renovada Uesc, en un partit on els locals volien mantenir la seva posició privilegiada a la taula classificatòria i els visitants situar-se en aquesta zona, els d’Alberto Peña afrontaven el partit amb baixes considerables, Rubio, Arnau, Naharro i Corella, però tot i així, varen dominar el partit, amb un avantatge de fins a dotze punts, moment en que una gran reacció dels vallessans de Cesc Senpau els va portar a retallar la diferencia i amb un triple sobre la botzina forçar la prorroga, on els locals vàren ser superiors (12-7), en un partit on destacaren el visitant Sanahuja i els locals Quim Franch i Marc Hermoso amb 16 punts d’anotació, tots ells i aquest últim 21 de valoració.

• 85-78: ELS SABADELLENCS HO POSAREN MOLT DIFICIL ALS “PARROQUIALS” DE BADALONA.
A Badalona duels de “parroquials” entre el Sant Josep i el Bàsquet Pia, els locals vàren perdre el liderat la setmana passada i els sabadellencs buscaven el primer triomf, partit igualat i en que els sabadellencs no vàren deixar jugar amb comoditat als locals i sempre estigueren dintre del partit, per tant una victòria que permet als badalonins situar-se en quart lloc i als visitants tot i la bona imatge continuen en el darrer lloc, en un partit amb una destacadisima actuació del ala-pivot visitant, Pau Viladomat 20 punts i 25 de valoració.

Grup 2.
La derrota de Cantaires deixa al Roser, com líder solitari, i l’acompanyen en posicions de Play Off, Salou, els tortosins i Esparreguera.

69

• 75-73: LA GRAN ACTUACIÓ DE DORSEY NO POT EVITAR LA VICTÒRIA LOCAL.
A l’Hospitalet el Collblanc rebia al Torreforta dos equips amb dinàmiques semblants, amb una única victòria, finalment en un partit molt competit el triomf va ser pels locals, que al descans dominaven 48-35, però la reacció de l’equip tarragoní va estar apunt de poder donar el tomb al resultat tot i que finalment la victòria fou pels locals, per una sola cistella, amb destacadisima actuació del ala-pivot nord-americà Devon Dorsey amb 30 punts i 41 de valoració.

• 87-69: LA PRIMERA DELS LOCALS FOU MÉS FÀCIL DEL PREVIST.
Al Pòdium  Viladecans vs Castellar, enfrontament entre dos equips classificats en els darrers llocs de la taula, per tant un d’ells aconseguiria el primer triomf i aquest va ser de manera clara pels locals, que al descans ja havien quasi sentenciat l’enfrontament amb un 50-32, a la represa tots i els intents dels visitants de retallar la diferència això nou possible i les diferències es vàren estabilitzar sobre els vints punts, amb una màxima diferencia de +21 pel Viladecans, que aconseguia la primera victòria i li permet sortir dels darrers llocs i per la seva part els vallessans amb paraules del seu entrenador, Carles Company a l’Actual.cat de Castellar ho deixa molt clar “Està molt clar que ens falten jugadors. Si arriben fitxatges patirem una mica menys, sinó arriben patirem moltíssim. Sí que és cert que tenim jugadors molt il·lusionants i amb molt marge de millora però han de tenir al darrere alguna ajuda, ja que si han d'anar a la guerra, ells sols serà molt complicat". Jugadors destacats el visitant Albert Germà amb 15 punts i el local Albert Meri 23 de valoració.

• 63-60: LA GRAN REMUNTADA LOCAL QUE ELS DONA LA VICTÒRIA I EL QUART LLOC.
Al Ramón Martí “Partit de la Jornada” entre l’Esparreguera i els Lluisos, en la lluita pel tercer lloc, en aquest moment en poder dels de Gracia, el partit no va decebre i els locals s’emportaren el triomf per un estret marge, en un partit on els barcelonins dominaren durant trenta-set minuts fins que a manca de tres minuts els locals es posaren per davant en el marcador 59-57 i ja no permeteren que els de Gracia recuperessin el control del partit arribant al final amb una èpica victòria pels del Baix Llobregat, amb destacada actuació dels seu jugar David Fontanals amb 24 punts i 23 de valoració.

• 72-74: EL “PLOMS” VA ESTAR APUNT DE DONAR LA SORPRESA DAVANT EL LÍDER.
A Reus els locals encara sense conèixer la victòria rebien la visita del Roser un líder de moment consistent, dons els del Baix Camp ho posaren molt difícil als barcelonins, tot i que el triomf fou pels visitants, que de sortida ja marcaren les primeres diferències 17-24, amb un màxim avantatge 40-53 al minut 25. semblava que el líder ho tenia controlat, però la reacció dels del Baix Camp no es va fer esperar, i aquesta es ca produir en els darrer cinc minuts quant del 58-68, es va passar al 72-74, amb aquest resultat els barcelonins es mantenen líders ara en solitari, després dels resultats de la jornada i els locals son un dels dos equips que encara no ha guanyat, jugador destacat el visitant Xavi Assalit amb 34 punts i 41 de valoració, format als equips base de la Penya, aquest estiu va fitxar pel Roser procedent del Guipuzcoa d’Acb.

• 64-70: ELS TARRAGONINS AMB MÉS ENCERT S’EMPORTEN EL PARTIT.
A “Virrei Amat”  lluita pel cinquè lloc entre el Sese i Salou, ocupat en aquests moments pels locals, victòria visitant que deixa als tarragonins en la lluita pels primers llocs ni concretament en segon lloc en un partit on el major encert dels visitants es va permetre controlar el partit i de mica en mica anar agafant avantatges fins al 43-51, moment en que la reacció dels barcelonins ja no va ser possible, en un partit on va destacar el visitant Alberto Bayod, amb 23 punts i 29 de valoració.

·         75-79: ELS VISITANTS SORPRENEN ALS DEL BAIX EBRE A DOMICILI.
A Tortosa “Cantaires”  buscava la quarta victòria per no allunyar-se del líder, davant del Ciutat Vella un equip lluitador i difícil de vèncer, dons l’igualtat fou la tònica imperant durant quasi tot el partit arribant al darrer quart amb tot per decidir 56-52, moment en que el  visitants amb un parcial de 19-27 donaren la volta al partit amb un Roure molt inspirat 35 punts i 35 de valoració.
.
·         82-69: LA VICTÒRIA ES QUEDA A LA TERRA FERMA.
L’Alpicat, buscava del segon triomf i rebia la visita del Sant Boi, que va veure frenat el seu camí la setmana passada, victòria dels locals que vàren dominar amb comoditat el partit 72-52 al final del tercer quart, la reacció visitant només va servir per reduir lleugerament la diferència, en un partit on va destacar el local Vinos amb 24 punts i 23 d valoració.