domingo, 9 de octubre de 2016

PARTITS DELS DISSABTE a COPA CATALUNYA El liderat del Grup 1 es decideix al Vic vs Sant Josep i en el Grup 2 Roser lider



PARTITS DE DISSABTE JORNADA 2.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

8-9 d’Octubre
Grup 1.
El liderat es juga a Vic, Boet i Granollers ple de victòries.
  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Vic vs St. Josep


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

C.N. SABADELL

71
58

Diss.
18.00
Sa Costa
C.B. SANT NARCIS

SANT QUIRZE B.C.
94
85

Diss.
18.05
TV
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

A.E. BADALONES
72
70

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTES


WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL

88
82

Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
CB. SANTA COLOMA

85
77

Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI
U.E. SANT CUGAT



Diu.
19.45
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

CB. ST. JOSEP





Partits de dissabte:
  • 71-58: A la Bisbal els locals rebien la visita del Natació Sabadell, en un duel entre dos equips, que tot i perdre en la jornada inaugural, estan cridats a fites importants, victòria dels empordanesos en superar als vallessans.

  • 94-85 : A Palau Sa Costa el Sant Narcís en el seu debut com a local va rebre la visita del Sant Quirze que a la primera jornada va sorprendre a la Bisbal, victòria gironina en un partit on va primar el joc d’atac.

  • 72-70 A Granollers els locals, en el partit televisat rebien al Badalonès, dos equips guanyadors de la primera jornada, la victòria es va decantar pel costat local que fa un 2 de 2.


  • 88-82: L’Artés que va caure derrotat a la jornada inaugural, rebia la visita del Basquet Pia que  va caure a la prorroga en el seu debut, el artesencs vàren fer valer el factor pista davant dels sabadellencs que ho posaren molt difícil.

  • 85-77: A Mataró es va reviure un duel d’històrics entre el Boet i el Santa Coloma, es dona la circumstancia que el mister local Alberto Peña va ser jugador del “Santaco”, victòria local que els dona el liderat provisional.


Partits per diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi que debuta com a local rebrà la visita d’un altre equip vallessá com la, Uesc que es voldrà recuperar de l’ensopegada del primer partit.

  • El partit de la jornada a Vic entre els locals, líders, i el segon classificat Sant Josep, duel de favorits i que el resultat marcarà segurament el devenir d’ambdós equips, el guanyador serà el líder de la competició

Grup 2.
ROSER nou líder i juntament amb Cantaires i Sant Boi ple de victòries.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
16.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

C.B. CANTAIRES TORTOSA

73
90

Diss.
18.15
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
LLUISOS DE GRACIA
49
78

Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARRAGUERA

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
71
56

Diss.
19.30
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER
C.B. CASTELLAR
76
48

Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
BASQUET SANT BOI
77
80

Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE
C.B CIUTAT VELLA
74
62

Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
A.D. TORREFORTA



Partits per dissabte:

  • 73-90: A Fum d’Estampa dos guanyadors de la primera jornada Collblanc vs Tortosa, aquests darrers de forma un tant sorprenent, dons els tortosins es reafirmen en el seu bon moment i fan un 2 de 2.

  • 49-78: Al Pòdium duel de favorits, Viladecans vs Lluisos,  derrotats a la primera jornada buscaran a ben segur la primera de moltes victòries, els locals de moment no son els de la temporada passada i els de Gracia foren molts superiors


  • 71-56: L’Esparreguera derrotat a terres tarragonines, en el debut, rebrà a un altre conjunt de les terres septentrionals i primer líder de la competició, el Salou, victòria local en un duel amb molta intensitat.

  • 76-48: A l’Estació del Nord el Roser brillant vencedor del derbi barceloní de la primera jornada, rebia al  jove i renovat Castellar que buscarà el primer triomf, victòria clara dels locals que es situen líders amb un 2 de 2.

  • 77-80: Al Baix Camp el Reus àmpliament derrotat el primer partit rebia a un dels favorits Sant Boi, que va superar amb nota el debut, ajustada victòria visitant que completa un 2 de 2.

  • 74-62: A Virrei Amat derbi barceloní entre el Sese, derrotat en la jornada inicial i el Ciutat Vella que va debutar de forma brillant, victòria dels de Sant Andreu que feren valer el factor pista.

Partit per diumenge:

  • A terres lleidatanes l’Alpicat que va ensopegar en el debut, rebrà la visita del Torreforta, els tarragonins vàren vèncer en el primer partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario