domingo, 2 de octubre de 2016

PARTITS DE DISSABTE A COPA CATALUNYA



LA PRÈVIA JORNADA 1.

1-2 d’Octubre
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Sant Pep vs Artés



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL
MATARO PARC BOET

78
85

Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

SANT GERVASI
83
72

Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES
C.B. SANT NARCIS

76
64

Diss.
19.30
ZEM Rbla. del Celler
U.E. SANT CUGAT



CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

66
87

Diu.
17.00
Gimnas Municipal
SANT QUIRZE B.C.
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET




Diu.
17.45
Escola Pia
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL
CB GRANOLLERS



Diu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP

C.B. ARTES




Partits de dissabte:
  • A les Naus el Natació de Sabadell en el retorna a “Copa” per la porta gran com a campió a primera va tenir davant  a un renovat Boet que aquest any te que ser el del seu ascens i que es va emportar la victòria.

  • Al Joan Morral el “Santaco” recuperava la categoria i rebia la visita del molletencs del Sant Gervasi els “col·legials” debutants a la competició, victòria local.

  • A la Plana el Badalonés que agafa el relleu del Minguella, que va perdre la categoria, i que és debutant a la competició rebia al gironins del Sant Narcís, que també son nous a la categoria, victòria local.

  • A Sant Cugat la UESC rebià la visita del Vic ambdós equips amb novetats als seu planters  lluitaran a ben segur pels llocs d’honor, els de Dídac Herrero es varen emportar la victòria cap Osona.

Partits per avui diumenge:
  • A Sant Quirze un nou vingut a la categoria rebrà a la Bisbal els empordanesos aquest any ja no seran “sorpresa”.

  • A l’Escola Pia de Sabadell el Bàsquet Pia debutant a la competició i amb l’inclussió d’alguns il·lustres veterans s’enfrontarà al Granollers en el primer derbi vallesà de la temporada.

  • Al Centre Parroquial Sant Josep que segur que tornarà a lluitar per les fases rebra a un rival directe l’Artés un dels equips més experimentats de “Copa” i que sempre deixa l’empremta del seu bon joc i del bàsquet atractiu, es vel nostre partit de la jornada.
Grup 2.
· PARTIT DE LA JORNADA
· Lluisos vs Roser

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
CAMPING BIANYA ROSER
51
52

Diss.
20.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
TENEA CB. ESPARRREGUERA
76
60

Diu.
12.00
Cem Parc Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA
C.B. ALPICAT


Diu.
17.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
18.00
Pav. Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
SESE



Partits de dissabte:

  • A Gràcia derbi barceloní per excel·lència   Lluisos vs Roser,  patit de la jornada, entre dos equips destinats a ser a d’alt i repetir la bona campanya 15-16, fou un partit mol disputat que va caure del canto visitant.

  • A terres tarragonines debut del Torreforta davant de l’Esparreguera, el partit fou pels localsen superar als del Baix Llobregat.

Partits per avui diumenge:
·         A la Ciutadella en horari matinal el Ciutat Vella rebrà la visita dels lleidetans de l’Alpicat, dos equips que varen salvar la categoria al Play Out que a ben segur no volen repetir.

·         Al Puigvert un Castellar totalment renovat i jove, de la mà d’en Carles Company buscarà començar en bon peu davant el jove equip del Collblanc.

·         A Salou duel de rivalitat veïnal entre l’equip local i els de  Reus, dos debutants, en un partit amb molta expectació.

·         A Can Masallera Sant Boi buscarà començar amb victòria davant d’un dels favorits com es el Viladecans, que voldrà reeditar la gran temporada del curs 15-16.


·         A les terres de l’Ebre, l’equip de localitat mes meridional del grup Tortosa, rebrà la visita dels “andreuencs” del Sese un històric sense cap mena de dubtes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario