jueves, 20 de octubre de 2016

TERCERA JORNADA #CopaCatBQ BOET i EL ROSER LIDERS GRANOLLERS I CANTAIRES TAMBE INVICTES

COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE JORNADA 3.

15-16 d’Octubre.

Grup 1.
La derrota del primer classificat a Sant Cugat, permet a Boet ser el nou líder.

80

• 88-84: LA PRIMERA VICTÒRIA DEL NATACIÓ EN EL SEU RETORN A “COPA”.
A” les Naus” del Natació Sabadell els locals rebien la visita dels gironins del Sant Narcís, els visitants ja varen estrenar el seu compte de victòries la passada jornada, per la seva part els sabadellencs buscaven el primer triomf i ho vàren aconseguir amb un domini clar fins al descans 43-34, a la represa es va mantenir la mateixa dinàmica llevat de l’últim quart 31-36, amb un constant intercanvi de cistelles, però que va permetre la victòria final dels sabadellencs, amb la destacadisima actuació del local Jonathan Ramírez amb 33 punts i 34 de valoració.

• 73-79 ELS EMPORDANESOS S’EMPORTEN EL TRIOMF MALGRAT LA REACCIÓ DELS COLOMENCS.
A Santa Coloma el “Santaco” i la Bisbal, lluitaven per aconseguir la segona victòria que els permetés mirar cap amunt a la taula classificatòria, victòria pels de l’Empordà, que manaren en el marcador amb claredat 26-42, al descans, tot i la reacció local en el darrer quart 32-22, la diferencia era massa gran, com per fer camviar el signe del partit, per tant victòria visitant, amb destacada  actuació del seu jugador Nieto amb 23 punts i 32 de valoració.

• 80-74: TOT I L’IGUALTAT LA VICTÒRIA VA CAURE FINALMENT DEL COSTAT DELS LOCALS.
A la Plana el Badalonés, que ha començat molt endollat, tot i l’ensopegada per la mínima a Granollers s’enfrontava a l’Artés, en el partit de “ de la Jornada”, que va caure del cantó dels locals, en un enfrontament on els de Badalona al descans dominaven 39-32, a la represa reacció visitant deixant el partit a manca de deu minuts 52-49, però la reacció visitant no es va acabar de concretar i la victòria fou pels de la Plana, tot i la destacada actuació del visitant Pepo Burgués amb 19 punts i 25 de valoració.

• 75-68: GRAN VICTÒRIA VALLESSANA QUE LI FA PERDRE EL LIDERAT AL “SANT PEP”.
A Sant Cugat la Uesc, rebia a un altre aspirant per l’ascens com es líder Sant Josep, els vallessans s’emportaren el partit i es situen a la part alta i el “Sant Pep” per el liderat, en un enfrontament on els badalonins dominaven còmodament al descans 34-43, però a la represa el domini va canviar de mans i la gran remuntada local els va donar una treballada victòria amb destacada actuació dels locals Enric Bas amb 15 punts i Patrik Reyes 14 de valoració.

• 74-82: UN ALTRE DERBI PELS “ORIENTALS”.
A Sant Quirze  derbi vallessá entre els locals, que voldràn fer valer el factor pista davant d’un Granollers, guanyador dels dos partits jugats i que voldrà mantenir la bona dinàmica. Segon desplaçament i segon derbi pel Granollers i que va acabar com el primer amb triomf, en un partit on llevat del tercer quart fou domant pels visitants, amb destacada actuació del seu jugador David Ayuso amb 31 punts i 27 de valoració.

• 77-89: UNA VICTÒRIA QUE VAL UN LIDERAT.
A Mollet el Sant Gervasi que venia d’ensopegar com a local, a la prorroga, buscava davant d’un dels favorits, Boet, la victòria, els de Mataró per la seva part després de l’ensopegada del líder tenien l’oportunitat d’agafar el primer lloc i ho vàren aconseguir en un partit dominat en tot moment per l’equip “taronga” d’Alberto Peña, amb la estratosferica actuació de R.S. Jensen amb 27 punts i 40 de valoració.

• 61-80: ELS VIGETANS FOREN SUPERIORS I NO DONAREN OPCIONS ALS RIVALS.
A Sabadell el Bàsquet Pia va rebre al Vic, els vallessans en busca de la primera victòria  i els osonencs refer-se de la derrota a domicili, era el segon desplaçament consecutiu al Vallès i com el primer també  va resoldre favorablement, als de Dídac Herrero que varen demostrar la seva superioritat en tot moment i no donaren opcions als sabadellencs, tot i la destacada actuació del pivot sabadellenc Albert Devesa amb 23 punts i 19 de valoració.

Grup 2.
El Roser continua líder i juntament amb “Cantaires” únics invictes.

84

• 63-65: LA VICTÒRIA PELS VISITANTS EN UN AJUSTAT FINAL.
A Can Masallera el “Partit de la Jornada” entre un dels invictes Sant Boi i l’Esparreguera, que va recuperar sensacions la setmana passada, ajustada victòria visitant que trenca l’imbatibilitat local, en un partit on la dolenta primera part dels locals 19-30, la varen poder recuperar a la represa 24-11, encara que finalment tot es va decidir en el darrer quart favorable als visitants on destacaren David Fontanals amb 20 punts i el local Juanma Roncero 22 de valoració.

• 68-55: LLEVAT DEL PRIMER QUART EL DOMINI VA SER PELS DE GRÀCIA.
Els Lluisos recuperats de la derrota inaugural, rebien la visita del Reus, que tot i no haver guanyat cap partit,  la setmana passada hi va estar molt aprop, victòria local per mirar cap amunt i començar la persecució del líder. El partit va estar marcat pel domini local excepte al primer parcial 10-15 apartir d’aquí els barcelonins superaren amb escreix als del Baix Camp, amb destacada actuació del local Marc Maldonado amb 19 punts i 27 de valoració.

• 66-81: ELS DE SANT ANDREU SUPEREN ALS LOCALS AMB CLAREDAT.
A terres Tarragonines enfrontament entre dos guanyadors, el Torreforta guanyador a la jornada inaugural i el Sese, la setmana passada, ambdós buscaven el segon triomf, aquest va ser pels barcelonins que vàren dominar el partit  amb un màxim avantatge de 21 punts i un 50-70 a manca de cinc minuts, on destacaren el visitant A. López amb 17 punts i el local Devon Dorsen amb 23 de valoració.

·         72-62: TRIOMF DEL LÍDER ENCARA NO FOU FÀCIL.
En partit matinal, el líder El Roser, que torna al seu horari habitual rebia la visita d’un “desconegut” Viladecans que porta dues derrotes, en les dues jornades, nova victòria dels líders davant l’oposició del Viladecans, que de mica en mica va millorant, de totes maneres el marcador al minut 30 (62-47) donava poques esperances els visitants que tot i retallar la diferències  la victòria local ha estat clara, amb destacada actuació del visitant A. Meri 19 punts i 24 de valoració.
.
·         74-66: ELS LOCALS REACCIONEN A TEMPS I S’ADJUDIQUEN LA VICTÒRIA.
A Salou els locals i l’Alpicat s’enfrontaran en un partit entre dos equips amb una victòria, els primers guanyadors a la jornada inaugural i els de la terra ferma, la setmana passada. El partit ha tingut dues cares la primera part favorables als lleidatans 27-32, però a la represa els locals han recuperat la diferencia i finalment aconsegueixen la victòria, en un partit on han destacat el visitant Domingo amb 25 punts i el local Alberto Bayod 26 de valoració

·         79-84: ELS LOCALS NO APROFITEN LES SEVES OPCIONS AL FINAL DEL PARTIT I LA VICTÒRIA MARXA A TORTOSA.
Al Puigvert els grocs i negres del Castellar buscaven la primera victòria davant un Cantaires que ha començat molt fort amb dues victòries i que  comparteix la condició d’invicte amb el líder. Després d’un primer quart igualat 20-22, el sego quart ha estat pel visitants que han marxat a vestidors dominant 40-47, però a la represa reacció local  a partit d’un desavantatge de mes de deu punts, però com va passar a l’anterior partit com a local no han sabut aprofitar les seves opcions i segueixen sense conèixer la victòria i per la seva part els visitant es mantenen al cap d’amunt de la classificació amb un  3 de 3. Jugadors destacats el visitants J. Kindred i M. King amb 25 punts i en valoració l’esmentat King i el local Albert Germà 18 de valoració ambdós.