domingo, 10 de abril de 2016

DISSABTE a #LigaEba victòries d'Igualada, Sant Nicolau i Masnou


PARTITS DE DISSABTE.
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.


C-1
·        Collblanc ja es segon.
·        Quart, CBS i Mollet, la lluita per la tercera plaça.
C-2
·        Arenys necessita la victòria per noi quedar despenjat.


GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 14.

9-10  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA
JAC SANTS

83-77
Diumenge
12.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC 

MULTIOPTICAS CB SALT

Dissabte
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

CB QUART GERMANS CRUZ


Diumenge
18.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

CB. CORNELLA


Diumenge
18.15
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
RECANVIS GAUDI CB MOLLET
Un partit en dissabte.

·         83-77: A les Comes Igualada vs Jac Sants,  bon partit entre dos equips allunyats de la zona alta que va venir marcat pel gran encert dels de l’Anoia a la primera part, i que ja sumen sis victòries.  

Quatre partits en Diumenge.
·         Collblanc que ja es segon, voldrà consolidar la seva posició, amb una victòria sobre Salt, que ja el va guanyar ahir a domicili 46-73, en partit ajornat.

·         El líder Hospitalet únic invicte del bàsquet Feb rebrà al Quart que acaba de perdre la segona posició i en aquest moment li perilla també la tercera i per la seva part els de Jorge Tarragona buscarán una nova victòria.

·         Al Joan Carles Navarro CBS vs Cornellà, quant comenci el partit ja se sabrà el resultat de l’Hospi vs Quart i si hi ha victòria local els de Mateo Rubio es poden situar amb les mateixes victòries que els gironins.

·         Castelldefels vs Mollet, els vallessans davant d’una de les últimes oportunitats d’enganxar-se a la lluita per la tercera plaçaGRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 14.

9-10  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19..00
Pavelló del Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU

CB. CASTELLBISBAL

97-92
Dissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU

BC MARTORELL SOLVIN

79-62
Diumenge
12.30
Sse Canaletes
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

GRUPO JUANEDA MIRAMAR


Diumenge
18.00
Fons de Les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT
FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA


Diumenge
19.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

BC MORABANC ANDORRADos partits en dissabte.

·         97-92: A Sabadell Sant Nicolau i Castellbisbal, derbi vallessá amb l’objectiu de la salvació, els locals necessiten la victòria per no allunyar-se de la salvació i els visitants per augmentar el seu marge, gran espectacle el que varen oferir ambdós equips amb molta igualtat i un darrer quart amb molt encert (30-29).

·         79-62: A Masnou els locals amb molt bona dinàmica volien continuar posant els fonaments de la salvació i per la seva part Martorell necessitava el triomf per el mateix objectiu, els visitants només varen dominar el primer quart, la resta de partit el control va ser local.

Tres partits en Diumenge.

·         A les illes derbi desigual entre l’últim classificat Sant Lluis i el líder Grupo Juaneda, els visitants buscaràn consolidar la seva posició i els visitants la primera victòria.

·         Arenys vs Pardinyes, els del Maresme tenen en aquests moments la salvació a dues victòries que precisament marca Pardinyes, la victòria es vital i pels lleidatans desprès de guanyar a Sabadell, un altre triomf els feria donar un pas important.


·         Barberà vs Andorra partit entre dos equips allunyats de la zona de descens i que buscaràn augmentar el seu marge sobre la zona de perill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario