Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
RECANVIS GAUDI CB MOLLET

Un partit en dissabte.

·         83-77: A les Comes Igualada vs Jac Sants,  bon partit entre dos equips allunyats de la zona alta que va venir marcat pel gran encert dels de l’Anoia a la primera part, i que ja sumen sis victòries.

Quatre partits en Diumenge.
·         Collblanc que ja es segon, voldrà consolidar la seva posició, amb una victòria sobre Salt, que ja el va guanyar ahir a domicili 46-73, en partit ajornat.

·         El líder Hospitalet únic invicte del bàsquet Feb rebrà al Quart que acaba de perdre la segona posició i en aquest moment li perilla també la tercera i per la seva part els de Jorge Tarragona buscarán una nova victòria.

·         Al Joan Carles Navarro CBS vs Cornellà, quant comenci el partit ja se sabrà el resultat de l’Hospi vs Quart i si hi ha victòria local els de Mateo Rubio es poden situar amb les mateixes victòries que els gironins.

·         Castelldefels vs Mollet, els vallessans davant d’una de les últimes oportunitats d’enganxar-se a la lluita per la tercera plaça

Dos partits en dissabte.

·         97-92: A Sabadell Sant Nicolau i Castellbisbal, derbi vallessá amb l’objectiu de la salvació, els locals necessiten la victòria per no allunyar-se de la salvació i els visitants per augmentar el seu marge, gran espectacle el que varen oferir ambdós equips amb molta igualtat i un darrer quart amb molt encert (30-29).

·         79-62: A Masnou els locals amb molt bona dinàmica volien continuar posant els fonaments de la salvació i per la seva part Martorell necessitava el triomf per el mateix objectiu, els visitants només varen dominar el primer quart, la resta de partit el control va ser local.

Tres partits en Diumenge.

·         A les illes derbi desigual entre l’últim classificat Sant Lluis i el líder Grupo Juaneda, els visitants buscaràn consolidar la seva posició i els visitants la primera victòria.

·         Arenys vs Pardinyes, els del Maresme tenen en aquests moments la salvació a dues victòries que precisament marca Pardinyes, la victòria es vital i pels lleidatans desprès de guanyar a Sabadell, un altre triomf els feria donar un pas important.

·         Barberà vs Andorra partit entre dos equips allunyats de la zona de descens i que buscaràn augmentar el seu marge sobre la zona de perill.