domingo, 17 de abril de 2016

PARTITS DE DISSABTE a la #CopaCatBQ Lluita pel Play Off Mataró supera Ubsa i Artés a Cerdanyola


DISSABTE.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 27.
16-17 ABRIL.

La Lluita pel Play Off  en la seva recta final:
·        Mataró guanya al líder a domicili
·        Artés a Cerdanyola amb dues prorrogues.


Per la permanencia:
·        Circol vs Terrassa



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45

Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


56-75

Diss.
17.45
Pavelló Municipa
SOL GIRONÉS
BISBAL BÀSQUET

CB. CASTELLAR

70-56

Diss.
17.45

Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

MATARÓ FEIMAT
78-82

Diss.
17.45
Municipal Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

LA LLOSA ARTES

78-80

Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
C.N. TERRASSA



Diu.
17.45
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
SEDIS HIDROLOGY


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

CB GRANOLLERS


Diu.
19.30

CP. Sant Josep
C.B. SANT JOSEP

U.E. SANT CUGAT







Quatre  partits en dissabte.

  • A Casagemas el Minguella rebia la visita del Vic en un partit molt important per ambdós els locals per allunyar-se del descens directe i els d’Osona per mantenir la quarta plaça, la victòria visitant els dona la quarta plaça en solitari.

  • A La Bisbal els locals fora de la zona de perill però amenaçats de prop per altres equips tenien davant el Castellar que apura les últimes opcions de que sinó pot evitar el Play Out, tenir com a mínim el factor pista, victòria local que es manté fora de perill i els vallessana amb poques opcions de sortir del Play Out en aquest moment amb el factor pista en contra.

  • A Sant Adrià el líder Ubsa volia assegurar el primer lloc, un cop classificat, per les fases i els de Mataró sentenciar la seva  classificació com a mínim com a tercers i seguir mantenint opcions al segon lloc,  primera derrota com a locals d’Ubsa, que encara no te garantit el primer lloc i els del Maresme quasi classificats per fases i amb opcions de segon lloc

  • A Guiera el Cerdanyola rebia a un rival directe en la lluita per la quarta plaça, els locals una victòria els permetria allunyar a un rival i per la seva part l’Artés mantenir vives les seves opcions, victòria visitant desprès de dues prorrogues que li retorna opcions als artesencs.



Quatre  partits en diumenge.

  • Al pavelló de La Plana el Circol necessita el triomf per mantenir opcions de poder evitar el Play Out i el Natació Terrassa guanyador la setmana passada d’un rival directe, el triomf li podria servir per sortir momentàniament del descens.

  • El Boet rep la vista del darrer classificat, Sedis,  i després d’un seguit de derrotes, que l’han fet sortir de les posicions de Play Off es voldrà reivindicar davant el seus i posar pressió al quart classificat.

  • L’Alpicat tindrà un partit difícil davant d’un equip que no si juga res, Granollers, i que per tant jugant sense pressió a ben segur que li posarà les coses difícils als de la terra ferma, que busquen sortir del Play Out, com a minin mantenir el factor pista.


  • Al Centre Parroquial el Sant Josep buscarà un triomf que li permeti mantenir el segon lloc i assegurar-se quasi la classificació definitiva per fases, davant la Uesc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario