domingo, 10 de abril de 2016

PARTITS de DISSABTE a la #CopaCatBQ jornada 26 Vic i Cerdanyola la lluita pel quart lloc


PARTITS DE DISSABTE.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 26.
9-10 ABRIL.


·        La lluita pel quart lloc en aquests moments entre Vic i Cerdanyola  per les derrotes de Boet i Artés
·        Per evitar el descens Terrassa vs MinguellaDATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45

Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS
CB CERDANYOLA AL DIA

68-71

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES
SOL GIRONES

C.B. SANT JOSEP

62-78

Diss.
19.30

Castell d’En Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

BISBAL BÀSQUET
86-82

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

MATARO PARC BOET
70-67

Diss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY
CIRCOL CATOLIC BADALONA
58-66

Diu.
19.00
Puigvert
CB. CASTELLAR

UB. SANT ADRIADiu.
19.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
C.B. ALPICATDiu.
19.30

Plà de Bonaire
C.N. TERRASSA

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONACinc  partits en dissabte.

  • 68-71: A Granollers derbi vallessá, l’equip local situat en una zona tranquil·la de taula classificatòria rebia la visita del Cerdanyola, que necessitava  imperiosament la victòria per no despenjar-se de la lluita pel quart lloc, triomf visitant a la prorroga molt important perquè en aquest moment el quart lloc es cosa de dos.

  • 62-78: L’Artés que ja s’ha situat en la lluita pel quart lloc te una visita complicada la del segon classificat Sant Josep, que tampoc pot afluixar ja que li perilla el lloc, els visitants varen superar als artesencs i mentenen el segon lloc.

  • 86-82: El Vic, quart classificat necessitava la victòria per resistir l’escomesa dels que li discuteixen el lloc i va tenir davant a la Bisbal els empordanesos lluiten per mantenir el desè lloc, triomf local que permet als blancs i vermells mantenir el seu lloc a la clasificació


  • 70-67: A Sant Cugat la Uesc rebia la visita del Boet, que necessitava la victòria després de tres derrotes seguides, per mantenir les opcions de Play Off, victòria vallessana confirmant el seu bon moment tot al contrari que els visitants que encadenen la quarta ensopegada consecutiva.

  • 58-66: A la Seu el Sedis buscava la victòria per sortir del descens directe i el Circol, per intentar evitar el Play Out, tot i el bon partit dels locals els de Badalona es varen emportar el partit que els confirma com aspirants al desè lloc.
Tres partits en diumenge.

  • A Castellar els locals després de la contundent derrota de la setmana passada, buscaràn reaccionar, encara que la visita del poderós líder Ubsa ho fa mes que difícil, en l’equip de Sant Adrià hi ha dos ex del Castellar el jugador Toni Roure i el mister Mario Lausame.

  • A Mataró el Feimat buscarà davant de l’Alpicat acabar de confirmar la seva plaça de Play Off i seguir mantenint opcions al segon lloc i els lleidatans mantenir opcions per sortir del Play Out.


  • Al Pla de Bonaire, Terrassa i Minguella duel directe per sortir del descens es una gran oportunitat per tots dos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario